Línia vermella entre catalans i ocupants

Línia vermella entre

catalans

i

ocupants de Catalunya i col·laboradors

 

NOTA: Dins del text Candidatura Unitària pel 14-F ! anuncio que publicaré en aquest blog el text del llarg fil que vaig penjar el dissabte 5 de desembre al meu Twitter @LluisBotinas Ara ho faig. Ajuda a situar des del Punt de Vista Català el que hi explico. El fil que menciono és el següent, agrupant les piulades de la manera que m’ha semblat més adequada per facilitar-ne la lectura i comprensió:

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1335250572388274176

4:51 p. m. · 5 de des. de 2020

Lluís Botinas Montell Ribó Vallés Closa Garrabou             @LluisBotinas

És lògic q a qualsevol Poble lliure hi hagi tot tipus de corrents en tots els àmbits, en particular en el camp polític; i també és lògic q d’un Poble a un altre sigui diferent el percentatge q hi hagi de cada corrent.

El dijous 3 va haver-hi una reunió telemàtica de 8 forces polítiques independentistes cara a les eleccions del 14-F: https://www.elmon.cat/politica/vuit-partits-independentistes-reuneixen-explorar-presentar-se-plegats-14-f_2144434102.html

Quan després el dirigent d’ERC Sergi Sabrià piula “Mai ens hi trobaran per fer el joc a l’extrema dreta”, ARROSSEGA A MOLTS INDEPENDENTISTES DE BONA FE A ACTUAR EN CONTRA DE LA INDEPENDÈNCIA; però Sabrià no té cap bona fe sinó q es comporta coherentment com a traïdor al Poble Català amb la seva repetida traïció a la independència en tant q important dirigent del processisme des del 2012.

I encara q (potser) amb menys veterania traïdora, el mateix passa quan Josep Costa, actual vicepresident primer del Parlament per JxC i q sí va participar a la reunió del 3, piula després “Qualsevol que em conegui sap que no aniria mai a cap reunió amb ultres” sense fer públic en quin minut la va abandonar.

I també quan Natàlia Sánchez, diputada de les CUP des del 21-D/17, afirma q “Quan el vicepresident del Parlament arriba a una reunió i hi troba la ultra dreta, per molt catalana que sigui, agafa i marxa sense dubtar-ho ni un segon”, al mateix temps q construeix una façana de radicalitat amb la que en realitat tapa: 1) q ella i tots els dirigents de les CUP silencien q des del 21-D/17 al Parlament de Catalunya hi ha majoria de 70 escons “independentistes” q podrien fer la DUI avui enlloc de bordar contra Madrid (això sí: amb la novetat -per les CUP- del plus de mèrit de bordar contra Madrid també a Madrid, cobrant com a “congresistas”!); 2) q els 10 diputats de les CUP van ser decisius per la decisiva traïció de la NO-proclamació de la República Catalana el 27-O/17 (amb la “professora anti-sistema” Anna Gabriel de cara més visible); 3) etc.

I el mateix fa ARA (Associació de Represaliats i Activistes, amb el camaleònic Roger Español com a portaveu a la reunió) quan comunica q no assistirà a la propera reunió de dimecres perquè altres assistents són incompatibles amb el seu “Nosaltres representem el socialisme llibertari”.

Amb major o menor intencionalitat, aquests dirigents i altres -cadascun des del seu diferent grau d’incidència i de responsabilitat- desvien a centenars de milers d’independentistes de base de l’objectiu de la independència, i així els converteixen en un obstacle per assolir-la. Com? Impedint q entenguin tres qüestions cabdals:

A) q el pitjor resultat del feixisme és l’antifeixisme (El pitjor fruit de Vox és l’anti-Vox, De nou: El pitjor fruit de Vox és l’anti-Vox) perquè desvia de l’objectiu buscat, afebleix l’activitat per assolir-lo, aleshores l’impedeix i així en realitat l’anti-feixisme facilita la victòria del feixisme … o, més profund, dels qui li han facilitat el camí. El millor camí per assolir la independència i al mateix temps combatre a tothom qui no la vol, és actuar plenament per assolir la independència i no pas tapar que en realitat s’està traint la independència impedint-la amb cortines de fum del tipus “lluitem contra Vox o contra el feixisme o contra l’ultra dreta catalanes, o contra els identitaris, o contra els conspiranoics, …” (o contra altres en el camp de salut, en el q aquí no entro), és a dir, finalment contra molins de vent.

B) q si els catalans ja no som independents és degut a la repetida traïció de TOTS els dirigents processistes, q després del terrible engany del 27-O/17 van fugir del Poble Català, uns anant-se a refugiar a les presons de Madrid i altres a l’estranger.

I C) q tots els catalans q de veritat volem una Catalunya DE NOU lliure, hem d’actuar junts (oi q ningú treia sigles a les grans manifestacions de l’11 de setembre?) fins a assolir la llibertat ara, i a continuació obrirem el Procés Constituent, on ja ens confrontarem entre catalans alliberats després de 306 anys d’ocupació militar i civil. Posar com a condició prèvia a la independència quina ha de ser l’orientació política (o en qualsevol altre camp) de la Catalunya independent, és posar un obstacle infranquejable a recuperar la llibertat del Poble Català atès que ens divideix.

Per això Directe-68, partit fruit d’una represaliada Vaga Indefinida de Fam per la independència, finalment reconegut el març del 2018 però sistemàticament censurat fins avui pels mitjans tant processistes com anti-processistes, està aplicant aquest PRINCIPI FONAMENTAL Q TOT CATALÀ SENT –“Ara hem d’anar tots junts fins a guanyar; després ja contrastarem programes!!!”- però q TOTES les organitzacions processistes (partits, ANC, Òmnium, mitjans, Col·legis professionals, …) han silenciat -han traït!- sistemàticament. Així, l’Ideari de Directe-68 té només 93 paraules:

“Ens hem organitzat en forma de partit polític per dur a terme la Independència real, efectiva, ràpida i eficient de Catalunya. Som DIRECTE-68! D’esquerres, de dretes i de centre, laics i religioses, treballadors, autònomes, funcionaris, empresàries, estudiants, jubilades i aturats, parlants d’una, de dues i més llengües, proeuropees i euroescèptics, indignades i pacients, noves catalanes o de més d’una generació, TOTS UNITS PER DESTAPAR L’ENGANY, guanyar i proclamar la independència real, efectiva, ràpida i eficient de Catalunya al nostre Parlament. Amb una victòria electoral que compti amb 68 diputades independentistes FAREM LA INDEPENDÈNCIA.”.

I per a q tots els partits q es declaren independentistes obtinguin MOLTS MÉS de 68 escons, des del proppassat 11-S Directe-68 impulsa el MANIFEST PER A LA UNITAT INDEPENDENTISTA PER A FER LA DUI, reforçat el 2 d’octubre per un Comunicat: unitatperladui.directe68.cat. Diu “El Món” q les negociacions continuaran dimecres 9. Encara, doncs, hi ha temps per forçar la unitat de TOTS els q es proclamen independentistes i arrasar el 14-F, tal com proposa Directe-68!

Mentre no siguem lliures, la línia vermella entre els catalans no pot ser “demòcrates o feixistes”, “dreta o esquerra (extremes incloses)”, “liberals o comunistes”, etc., sinó alliberadors de Catalunya o col·laboradors (obertament, com els botiflers, o traïdorament, com TOTS els dirigents processistes) dels invasors/ocupants/espoliadors/genocides de Madrid/Castilla/Estado-Español.