Neix el setmanari “Catdavant”

Benvolgut,

Passen tantes “coses”, i tant importants i tant perilloses (((… i també tan prometedores))) que gairebé tothom estem afectats, afeblits, espantats, … i ens sentim permanentment amenaçats (((però també a estones esperançats!))) … fins i tot en una cosa tan senzilla com hauria de ser sortir al carrer i anar a comprar o bé a agafar un transport públic!!!

I aquesta amenaça permanent és encara més permanent quan sabem que el carrer … i el barri … i el poble .. i la ciutat … i la comarca … i tota la Terra Catalana … i tots els catalans -en siguem conscients o no- estem ocupats des del 1714.

Però es tracta de reaccionar i de superar la terrible pressió i destrucció (GENOCIDI!) que “els que manen de dalt de tot” (que no sé qui són … i tampoc em sembla ara important saber-ho) han desencadenat contra la Humanitat en forma de la Genocida “Operació Pandèmia de Coronavirus”. Contra la Humanitat i, per tant, contra cada persona, contra cada família i contra tot Poble. I en particular, per la senzilla raó que ens toca més de prop, contra el Poble Català.

I com part de la nostra reacció vull

COMPARTIR LA BONA NOTICIA

de l’aparició del primer número

del setmanari digital CATDAVANT:

https://catdavant.cat/,

que és l’únic mitjà de comunicació que neix amb la voluntat de fer el que NO FA CAP NI UN dels actualment existents: donar a conèixer la veritat i, per tant, trencar la censura i contribuir a assolit aviat la independència de Catalunya.

Aquests objectius impliquen RESPECTAR LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ de qui hi escrigui i, el que és encara més important, SATISFER EL DRET DE TOTHOM A LA INFORMACIÓ.

Reprodueixo l’Editorial i a continuació llisto els títols de la desena d’articles d’aquest exemplar inicial:

Editorial:

Independents,

independentistes,

independentitzadors

8 de novembre de 2020 | Editorial

Avui neix un nou mitjà digital de periodicitat setmanal. I et demanaràs: ‘Que no n’hi ha prou encara? Cal un altre mitjà?’. La nostra resposta és que sí, certament. Entenem que a Catalunya cal un mitjà independent, independentista i independentitzador.

Independent, perquè no depenem ni de pressupostos públics ni de subvencions, ni del pagament dels lectors. Els articles no van signats per a evitar pressions o coartacions que marquin allò que podem dir.

Independentista, perquè entenem que sense independència no és possible tenir un país on es pugui viure dignament. Per això cal un nou mitjà que trenqui netament amb el procés, que en deu anys ha fracassat en fer la independència i, el que és pitjor, ara ni tan sols ofereix un full de ruta clar i a curt termini per a fer-la.

Independentitzador, perquè alliberar-nos de la cotilla del pensament únic és essencial per a finalment deixar de ser independentistes i tornar a ser independents.

Ens veiem cada dilluns per a fer camí plegats fins a la independència!

 

Política

Societat

Cultura

Economia

 

I aquí m’acomiado.

Fins molt aviat!

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE !

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21.