27-O: tots ens van trair! (((I ara ens maten!)))

Aprendre del 27-O del 2017:

separar el gra de la palla

 

TOTS ELS DIRIGENTS ENS VAN TRAIR !

I continuen traint-nos ! 

(((I, a més, ens estan matant aplicant l’“Operació Coronavirus)))

No, super-traïdora per acció Elisenda Paluzie, palla amb més de 30 anys de currículum contra el Poble Català. No, actuals dirigents de l’ANC, palla que, per acció o per omissió -caldrà precisar-ho en cada cas-, persistiu en difondre aquest engany entre els catalans. I així tapeu ara la traïció feta, unànimement i coordinada, per TOTS els dirigents del 2017, amb un pes important del aleshores president de l’ANC, Jordi Sánchez, i amb el paper molt destacat i especialíssim de la que havia estat presidenta de l’ANC del 2012 al 2015 per saltar a presidenta del Parlament de Catalunya justament per fer la traïdora escenificació del 27-O: Carme Forcadell.

Segur que els catalans no oblidem el 27-O. Però una part important del Poble Català encara no ha pogut veure el grau de perversió dels traïdors, a causa de l’espessíssima cortina de fum que TOTS els dirigents processistes generen constantment (p. ex., establint el rècord en aparició de llibres processistes; i ara, sent detinguts importants dirigents processistes per tal de promocionar-los davant del Poble Català!) per tapar el que realment va ocórrer, i, sobre tot, a causa de la censura -per ara, total- aplicada pels mitjans processistes i també pels anti-processistes. Ha de quedar clar que l’obligació d’un traïdor és continuar traint perquè tot traïdor sap que, quan el Poble Català recuperem aviat la llibertat arrabassada fa 306 anys, portarem a judici als traïdors. I amb el Dret Català recuperat, trair a Catalunya serà un greu delicte … potser el més greu de tots!

No, palla Paluzie i actuals dirigents de l’ANC responsables d’aquest cartell manipulador i de l’orientació enganyadora que representa: NO hi ha CAP “Declaració de la República Catalana” que estigui “pendent de llibertat” per la senzilla raó que el 27-O NO es va fer CAP “Declaració de la República Catalana”.

La raó és molt senzilla: la traïdora palla Forcadell (que de seguida, com altres, va anar a fer-se protegir a les presons de Madrid) va ser catapultada de Presidenta de l’ANC a Presidenta del Parlament de Catalunya per tal d’enganyar al Poble Català … i al Poble Castellà … i a tots els Pobles del món. Com? Doncs … encara que sembli increïble … ¡llegint UN DOCUMENT (Proclamació de la República Catalana) però posant a votació UN ALTRE DOCUMENT (bàsicament, la condemna del 155)!

L’Acta de la Mesa que va preparar la Sessió Plenària del Parlament de Catalunya on suposadament s’anava a proclamar la independència de Catalunya, és un Document que demostra la traïció del 27-O.

De manera irrefutable, mostra com, des del PP a les CUP, TOTS els grups parlamentaris dels DOS BÀNDOLS PÚBLICAMENT ENFRONTATS van acordar fer conjuntament una obra teatral. La comèdia va incloure que, a l’hora de votar, s’aixequessin els diputats de PP, C’s i PSC i marxessin “indignats” (quan sabien perfectament que tot era una farsa) per fer creure que els 72 diputats que es quedaven verdaderament anaven a votar la independència de Catalunya.

Però resulta que els 72 parlamentaris escollits en llistes independentistes ja havien acordar entre ells: 1) demanar que el vot fos secret, i 2) que dos d’ells s’abstindrien. Per què? Perquè, totalment conscients que estaven a punt de TRAIR al Poble Català i que NO anaven a proclamar CAP República Catalana, TOTS 72 van preparar-se anticipadament la seva defensa per, quan els cités “el Tribunal Supremo” del país del qual afirmaven independitzar-se, obeir voluntàriament, agafar l’AVE, fer els 600 Km. fins a Madrid i poder declarar (en castellà, és clar!): “No, Sr. Juez, yo no fui malo: yo me abstuve”. I aquest monstruós engany al Poble Català (i a tots els Pobles No-Catalans) el van haver de fer els 72 diputats amb el necessari vistiplau de TOT el Govern de la Generalitat i els seus Serveis Jurídics, i de TOTS els dirigents de TOTS els partits, entitats -ANC, Òmnium,…- i mitjans de comunicació etiquetats “independentistes” (i amb l’imprescindible silenci còmplice dels partits, entitats i mitjans “anti-independentistes”).

I és encara més important entendre que tot aquest engany/traïció aquí es va fer amb complet acord amb Madrid i conscientment supeditat al seu servei. Això queda demostrat perquè allà sempre van parlar d’aplicar-nos “El artículo 155”, quan l’article que correspondria a una situació real de risc d’independència seria “El articulo 116: Estado de alarma, excepción y sitio”. O sigui que els capitostos de Madrid sabien perfectament que els seus servidors, els subcapitostos de Barcelona, farien veure que proclamaven la República Catalana però que en realitat trairien al Poble Català i impedirien que recuperéssim la llibertat.

Així, doncs, el 27-O del 2017, el Parlament de Catalunya va ser l’escenari d’un engany terrible, d’una estafa absoluta, d’una traïció a tot un Poble com potser no n’hagi hagut mai cap al món de comparable (o sí? Casos?). Per aquesta raó, lògicament NO va haver-hi CAP discurs al balcó de la Plaça Sant Jaume, NI es va celebrar CAP “Reunió del Consell de Ministres”, NI es va publicar CAP Declaració al “Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya” (BOPC) NI al “Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya” (DOGC), NI TAMPOC es va baixar la bandera de l’ocupant, NI es va comunicar RES NI a Ambaixades NI a Consulats, NI va fer-se CAP control dels punts estratègics i neuràlgics, NI RES que indiqués alegria (a l’inrevés: molts dels principals ACTORS tenien cara de funeral!), NI RES-DE-RES-DE-RES-DE-RES. I per això TOTS-SENSE-EXCEPCIÓ van obeir immediatament l’aplicació del 155, és a dir, van actuar EN CONTRA DEL QUE, DINS DE L’ENGANY TRAÏDOR, ELLS MATEIXOS HAVIEN VOTAT EN EL PARLAMENT UNA ESTONA ABANS!!!

Qui vulgui aprofundir el que vaig escriure aleshores i després sobre el 27-O:

171029: Superem el 27-O. Actuem per la “República del Principat de Catalunya”

181031: A propòsit de l’engany del 27-O del 2017

181104: Continuació d’”A propòsit de l’engany del 27-O del 2017″

190221: “JUICIO”-3:  Com el 27-O ens van trair TOTS?-Joaquim Forn: “La DUI es va llegir, no votar”

Convé recalcar que el 27-O el doble traïdor número 1 (que va fugir del Poble Català anant-se a refugiar a Brussel·les), la superpalla Carles Puigdemont, no va haver pas d’ACTUAR com sí ho va fer el 10-O. A l’assaig general del 10-O, de manera totalment incorrecte ja que institucionalment no podia fer-ho, Puigdemont va afirmar “assumeixo (…) el mandat que Catalunya esdevingui un estat independent en forma de república”, i als 8 segons va dir que deixava en suspens “els efectes de la declaració d’independència” que NO havia PAS fet, i que NO podria PAS haver fet. Ni el 27-O va caldre que Madrid empresonés la “Declaració de la República Catalana”, mai feta, que ara, palla Paluzie i resta de traïdors -per acció o per omissió?- dirigents de l’ANC, dieu que està “pendent de llibertat”.

En realitat, de qui està presa la DUI que cal fer -i ràpid!- és justament de TOTS els dirigents processistes (inclosos Paluzie i altres dirigents actuals de l’ANC), que la podrien haver proclamat el 9-N del 2014, el 27-S del 2015 … i cada dia des del 27-S del 2015 al 27-O del 2017. I també des del 21-D del 2017, podrien proclamar la DUI cada dia, avui, demà mateix, amb la majoria de 70 diputats que tenen des d’aleshores, tots 70 votats pels catalans perquè es van presentar en llistes que es deien independentistes. Però els 70 són palla traïdora.

Cal atrevir-se a acceptar que TOTS els dirigents processistes sempre han estat palla: MAI NO HAN ESTAT PER FER LA INDEPENDÈNCIA SINÓ TOT EL CONTRARI: PER IMPEDIR-LA. I, fins ara, ho han aconseguit.

Però una part important del Poble Català SENT SUBCONSCIENTMENT que TOTS els dirigents processistes ens han traït. I aviat ho SABRÀ CONSCIENTMENT gràcies a l’actuació de qui està traient la palla i reagrupant el gra: l’únic partit independentista que hi ha, Directe-68, encara desconegut per la majoria de catalans perquè està sent TOTALMENT I SISTEMÀTICA CENSURAT tant pels processistes com també pels anti-processistes.

I aquest portar la traïció de TOTS els líders processistes del subconscient al conscient s’està accelerant per la decidida actuació de Directe-68:

* 1.- enviant aquest passat 11 de setembre a 28 partits independentistes i també a les centrals i a nombroses delegacions de l’ANC i d’Òmnium Cultural (i a 625 mitjans de comunicació i periodistes) un MANIFEST PER LA UNITAT INDEPENDENTISTA PER A FER LA D.U.I. donant de temps fins l’1-O per signar-lo. És un Manifest que cap independentista no pot rebutjar; llegiu-lo, sinó, i m’ho cementeu; i si us sembla bé, feu-lo circular, si us plau! (Jo me’n vaig fer ressò el 200914 a Unitat per fer la D.U.I. molt aviat?)

* 2.- vist que cap dels 28 ha signat el Manifest, Directe-68 va treure el 2-O aquest COMUNICAT DE DIRECTE 68 SOBRE EL “MANIFEST PER LA UNITAT INDEPENDENTISTA PER A FER LA D.U.I.” convidant a tots els catalans que volem la llibertat de Catalunya, i en particular als militants dels 28 partits que apareixen com a independentistes, a pressionar als dirigents -als seus i a tots- per a que configurin una única Candidatura Unitària Independentista. El termini que Directe-68 els hi dóna acabarà el darrer dia hàbil per la presentació de candidatures.

Si els partits que es presenten com independentistes no aprofiten aquesta última oportunitat, quedarà clar davant de tothom informat -i aquí la qüestió cabdal torna a ser trencar la fèrria censura que apliquen contra Directe-68 tant el bàndol processista com el bàndol anti-processista- que és Directe-68 qui, acumulant tot el gra, ha de realitzar la unitat del Poble Català per tal d’assolir la independència,

* 3.- per la seva activitat a les xarxes socials, així com amb els directes “Preguntes i respostes”, els programes de Radio Hadrian, la difusió de fulls volanders i adhesius, etc.

* i 4.- i pel molt important material fins ara ja elaborat, com, per exemple:

***“LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT”:  https://t.co/vkCCroow4Q (versió en castellà: https://t.co/GGjexlJG0q, i en anglès: https://t.co/RxdpesenV0),

*​**el llibreTRAÏCIÓ A LA INDEPENDÈNCIA. Una vaga de fam per recuperar la llibertat de Catalunya” (Llibres de l’Índex, 2019):

***la documentació de la Primera “Vaga Indefinida de Fam per la Independència de Catalunya” feta per En David Raventós (posteriorment, impulsor i president de Directe-68): del 3 al 19 de maig del 2016, amb intent per part dels dirigents processistes d’assassinar-lo internant-lo contra la seva voluntat en un Departament de Psiquiatria des del 17 de maig fins el 18 de juliol:

—– Tots els 25 vídeos de la primera vaga de fam: LLISTA DE REPRODUCCIÓ DE LA VAGA DE FAM 2016 https://www.youtube.com/playlist?list…

— Tots els 11 programes meus (Lluís Botinas) a Ràdio La Mina: https://www.ivoox.com/podcast-gota-ca…

—​ Recordatori als 2 anys: acte fet el 3 de maig del 2018:  https://youtu.be/qCDYY00IGOk

*** la documentació de la Segona “Vaga Indefinida de Fam d’En David Raventós per la independència de Catalunya”: de l’1 al 30 d’octubre del 2019:

​— dia a dia a https://famdindependencia.cat

***les gravacions de les 18 presentacions de Directe-68 fetes a 16 ciutats de Catalunya i a dos barris de Barcelona: “Directes a la Independència” https://www.youtube.com/playlist?list…

***Etc.

Endavant!

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE !!!!!!

(((Com a sub-sub-títol he posat entre tres parèntesi “I, a més, ens estan matant aplicant l’“Operació Coronavirus”. Aquest és un aspecte molt important que aquí no puc desenvolupar però que s’ha d’aprofundir aviat, i que ara sí vull com a mínim assenyalar: els catalans tenim “la sort” que els “nostres” dirigents TRAÏDORS són al mateix temps els “nostres” dirigents CRIMINALS que ens estan aplicant la Genocida “Operació Coronavirus” desencadenada a escala planetària a finals del 2019.

En tots els Estats-nació (amb les excepcions de Bielorússia -i aquí rau l’explicació de les mobilitzacions que fa mesos s’organitzen des de l’exterior per derrocar el seu president Aleksandr Lukaixenko- i de Tanzània, i potser d’algun altre d’Àfrica i ???), TOTS els dirigents són CRIMINALS ja que estan aplicant -amb diferències només quantitatives- aquest atac genocida contra els seus respectius pobles. A Catalunya, els “nostres” CRIMINALS són justament els dirigents que ens han impedit ser ja independents, i per això són també els “nostres” TRAÏDORS.

Tenim, doncs, la possibilitat i la responsabilitat de sumar tots els que estem per RECUPERAR ARA LA LLIBERTAT DE CATALUNYA amb tots els que actuem a favor de VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT i que, en conseqüència, volem DESMUNTAR ARA LA GENOCIDA “OPERACIÓ CORONAVIRUS” i, simultàniament, INSTAURAR NOSALTRES LA NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els Pobles, de més del 99% de la població.

Des de l’entrevista “La Operación tapadera ‘Pandemia de coronavirus’” que el 18 de març em va fer N’Àlex García de Caja de Pandora, he anat efectuant un seguiment gairebé setmanal:

—els dimarts, en català: a aquest Recull de vídeos: Desmuntant l’”Operació Coronavirus” – des del 14 d’abril hi ha 18 gravacions de 22 sessions fetes,

—i els dijous, en castellà: a aquesta Recopilación de vídeos: Desmontando la “Operación Coronavirus” – desde el 18 de marzo hi ha l’entrevista de N’Àlex i també les 18 gravacions corresponents.

Del 2 al 18 d’octubre, i com a celebració del 30è Aniversari de l’Associació Plural-21, hem dedicat 15 sessions amb 43 oradors (cadascú en la llengua pròpia o escollida). A aquesta llista de reproducció de Plural-21 a YouTube https://www.youtube.com/watch?v=HzyscgoZl2A&list=PLS1h1Bp-Qvf6yGuZWW_v4mxNonGVVPKdI queden 44 de las inicials 53 gravacions (la censura està actuant…). Compartiré l’enllaç del total en un altre lloc quan el tingui.

I ahir, dt. 3, a les i en català (https://youtu.be/kGxSlKTVSYs), vaig reprendre les sessions setmanals. Va ser la 23a sessió i vaig tractar “El muntatge de la segona onada criminal de suposat SARS-CoV-2/COVID-19, i el maltracta (tortura?) als nens a les aules ‘segures’ (segures .. davant de què i de qui?)”. Demà, dj. 5,  19:30h., ho faré en castellà (https://www.twitch.tv/plural_21/).)))

Barcelona, 4 de novembre del 2020. Un any i 5 dies després que En David Raventós acabés la seva segona Vaga de Fam per la Independència de Catalunya.

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21.