URGENT: Canvi de programa avui, dt. 22 (i dijous, 24)

DESMUNTEM “OPERACIÓ CORVIR”

On-line i Presencial a

Passatge de Gaiolà, 24, local. Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família. Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Per diferents motius, avui, 22 de setembre (i dijous, 24), canvio la manera d’impulsar “Desmuntem l’‘Operació Coronavirus’, i instaurem la nostra Nova·Antiga forma de vida”. Ajorno la meva doble sessió número 22 del Cicle setmanal.

El motiu principal és que comença dins de només deu dies la CELEBRACIÓ DEL 30è ANIVERSARI DE PLURAL-21, que es desenvoluparà des del divendres 2 d’octubre al diumenge 10, i he de concentrar-me en la seva organització, que va amb retard (Per cert, aprofito per demanar voluntaris que vulguin ajudar). I un segon motiu és que no he avançat prou en poder argumentar sòlidament la meva proposta de forçar una moratòria en l’aplicació dels tests PCR als centres escolars fins aconseguir-ne la seva prohibició.

El que farem a partir de les 19:30h. és passar dues de les tres entrevistes al Dr. JOSÉ LUÍS SEVILLANO, metge de família (bon professional, perspicaç i crític) que ha aparegut recentment en tres entrevistes (en castellà) i que aporta unes observacions que considero molt importants per millor comprendre el que està passant.

El Dr. JOSÉ LUÍS SEVILLANO va néixer a Madrid i resideix des de fa 20 anys a una zona rural a França. Llicenciat a la Facultat de Medicina de Salamanca, promoció 92-98. Metge de família format a l’Hospital d’El Escorial, 1999-2002. Fa tres mesos les autoritats ja van avisar que sobre el 15 set s’haguessin fet les vacances i que tots (personal sanitari, militars, …) havien d’estar preparats. I resulta que efectivament el Dr. Sevillano ha mesurat amb aparells que aquest 15 de setembre s’han tornat a activar les emissions de les antenes de telefonia i per això torna a haver-hi “malats de COVID-19”.

Avui passarem la primera entrevista (https://www.bitchute.com/video/cm1Dla2s9PgI/, 1:16:04), i dijous la segona (https://youtu.be/brvhGE26hvA, 2:20:12). La tercera, de 5:06:20, es pot veure a https://www.youtube.com/watch?v=sUGzjvocW38.

Jo seré present al local i aniré fent un seguiment del xat durant i després de les entrevistes al Dr. Sevillano.

Demano disculpes per no complir el que havia anunciat, però … arribo fins on arribo!

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor de llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/ )