Dt. 8 (i dj. 10): Destrossant criatures a l’escola “segura”?

DESMUNTEM LA GENOCIDA “OPERACIÓ CORONAVIRUS”

que vol eliminar/esterilitzar 7.000 milions de persones.

I, simultàniament, instaurem nosaltres

la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA,

el NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

al servei de tots els pobles,

en benefici de més del 99% de la població.

Vintena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line.

Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 8 de setembre, 19:30h, sessió en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube:

(((Aquí trobeu el recull des del 14 d’abril dels vídeos de les sessions setmanals de Desmuntant l’”Operació Coronavirus” i, simultàniament, instaurant nosaltres la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població)))

Continuar destrossant criatures

amb “la tornada SEGURA a l’escola”?

Després de les destrosses (tant de bo reparables!!!) del confinament, ¿què impliquen “les mesures de seguretat” imposades a les criatures per a que puguin tornar a unes escoles que ARA es reconeix que es van tancar precipitadament i incorrecte, i sense cap base científica?

Ara … quines són les “bases científiques” de les anomenades “mesures de seguretat” que els CRIMINALS que encara manen estan imposant a la “comunitat educativa”?

I aquí hi entra la responsabilitat de cadascú en el seu lloc: pares, mestres, professors, directors, “responsables del sistema educatiu”, etc.!

Anar … a quina escola: a la de la “Nova Normalitat”? A la de la lamentable Anterior Normalitat? O bé a la de la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA que hem d’instaurar al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població?

És hora de reformar/revolucionar/canviar l’escola … dins de la reforma/revolució/canvi de tota la societat!

Lliguem la reflexió i la mobilització contra la destructiva “Nova Normalitat”, a re-instaurar un sistema educatiu al servei del coneixement, de les persones i de (totes) les comunitats.

NOTA: Dijous, 10 de setembre, 19:30h., sessió en castellà. Es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/. (((Recopilación desde el 18 de marzo de los vídeos vídeos: Desmontando la “Operación Coronavirus” y, simultáneamente, instaurando nosotros NUESTRA NUEVA·ANTIGUA FORMA DE VIDA al servicio de todos los pueblos, de más del 99% de la población)))

PD: Finalment, em sap greu comunicar que s’ha ajornat sine die el Congrés Virtual anunciat pel dg. 13 de setembre.  Ajut per fer-lo l’abans possible!!!

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor de llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/ )