Genocidi en marxa i girar la truita

Genocidi en marxa i girar la truita

Estem vivint a escala planetària la situació més perillosa I ALHORA MÉS PROMETEDORA de la Història de la Humanitat.

He arribat a la conclusió (i m’agradaria equivocar-me) que l’ultra-ultra-ultra-ultra-…-minoria que dirigeix l’actual Ordre Mundial (que ells mateixos van anar establint al llarg de moltes dècades -o més- i que fa temps que està en profunda crisi), han llençat un atac genocida exterminador a fi d’instaurar el que fa 30 anys “ells” anomenen “Nou Ordre Mundial”. Aquest atac culmina dècades d’atacs destructius anteriors, comparativament més petits, i que els hi han servit d’assajos preparatius.

A una entrevista el 18 de març vaig explicar que estava en marxa l’“Operació Tapadora Pandèmia de Coronavirus”. I la segona setmana d’abril vaig començar una sèrie de ja 17 programes setmanals dobles (els dimarts en català i els dijous en castellà) fent un seguiment que vaig titular “DESMUNTAR L’‘OPERACIÓ CORONAVIRUS’”, i dels que trobes nombroses sessions (encara no ben indicades) a https://archive.org/details/@plural-21. I les darreres 7 sessions en català es troben ben ordenades al canal de LA GOTA CATALANA a YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCbj8yTKaC_J0sG7LMUHLA7g

I encara que, lògicament, negar el que és negatiu sigui favorable, vaig anar veient la necessitat d’obrir una sortida més clarament positiva.

Cal, doncs proposar una alternativa davant de l’actual atac monstruós, increïble -per ara- per a la immensa majoria de persones senzilles, “normals”. Aquest atac pretén imposar un Nou Ordre Mundial al servei de menys de l’1% de l’actual població mundial (cal afinar-ho, però per ara quantifico que l’ultra-ultra-ultra-ultra-…-minoria que dirigeix l’actual Ordre Mundial, més les descendents capes de subdirigents, de sub-subdirigents, de sub-sub-subdirigents …, que apliquen en cascada les directrius que reben de dalt per destructives que siguin, no arriba ni a l’1% de la població total).

I la primera alternativa que em va sortir va ser que, simultàniament a Desmuntar l’“Operació Coronavirus”, NOSALTRES, els Líders Naturals del Poble Català (junt els Líders Naturals dels altres pobles) hem de ser capaços d’INSTAURAR EL NOSTRE NOU ORDRE MUNDIAL. Poc després vaig afegir ANTIC a continuació de NOU i amb igual pes, perquè considero que hem de recuperar “coses bones” del passat atès que estan dins nostre i que formen part de la nostre memòria col·lectiva, i això constitueix una potent força de canvi positiu. Queda, doncs -i pendent d’alguna proposta millor- aquest repte: NOSALTRES HEM D’INSTAURAR EL NOSTRE NOU·ANTIC  ORDRE MUNDIAL en benefici de més del 99% de la població” (abreviació: NN·AOM+99%).

I, per fer la “cosa” més intensa, els Líders Naturals hem d’assolir aquest canvi radical, aquest girar la truita a escala mundial, abans que “ells” apliquin l’arma assassina definitiva que mencionaré més a baix. I això deixa molt poc espai de temps.

Entenc ara -i ho considero un canvi de perspectiva cabdal que comparteixo i animo a assumir- que el que està passant al món no és un DOCUMENTAL (que va reflectint el desenvolupament de la realitat) sinó una PEL·LÍCULA que està creant i desenvolupant la realitat cap al final previst per l’ultra-ultra-ultra-ultra-…-minoria de super-super-super-super-…-criminals que han escrit el guió.

I quin és el final previst d‘aquesta pel·lícula? Resulta increïble i, és més, m’agradaria moltíssim equivocar-me, però he arribat a la conclusió que l’objectiu final és ni més ni menys que reduir la Humanitat a uns centenars de milions (500? 700? més?) de persones afeblides i super-controlades amb xips i nanotecnologia que serien els servils servidors de l’ultra-ultra-ultra-ultra-…-minoria dirigent (i dels subdirigents, sub-subdirigents, sub-sub-subdirigents … que sobrevisquin).

I quin és l’engany amb el que portar les víctimes a l’escorxador? I el camp de batalla en el que actuar impunement sobre elles? I l’exèrcit amb el que atacar-les? I els diferents fronts d’atac? I la potentíssima arma que ha estat preparada des de fa més de mig segle per causar aquestes catàstrofes terribles?

Alguns genis -oficialment marginats, com és lògic i coherent- ja ens ho advertien fa també més de mig segle: Thomas Szasz encunya el concepte “Estat terapèutic” ja els anys 50; Ivan Illich publica “Nemesi medica” el 1974; …

Per contestar, apliquem el criteri que he proposat: que en realitat estem davant NO d’un documental SINÓ d’una pel·lícula (i que jo mateix estic avui per primera vegada aplicant d’aquesta manera).

Aquest enfocament permet entendre el que, poc a poc, estava sent per a mi un misteri des que fa 31 anys vaig implicar-me en el “tema salut” arran de la sentència de la Síndrome Tòxica Espanyola feta pública el 20 de maig de 1989: com és possible que les autoritats de tot tipus (polítiques, universitàries, científiques, mèdiques,…, i periodístiques!, complementàries i còmplices les unes de les altres) no s’interessessin en el que jo anava descobrint, i que -afortunadament!- altres havien descobert molt abans que jo? Poc a poc, pas a pas, disgust a disgust, la resposta s’ha anat fent cada cop més diàfana: no s’interessaven i no s’interessen … ¡PERQUÈ JA HO SABEN! És més: perquè tot el contrari del que jo -innocent!- esperava, totes aquestes autoritats han actuat justament per instaurar en tota la societat la mentida com a veritat oficial. I continuen actuant permanentment per protegir la mentida i per combatre la veritat!

Contesto ara molt breument les preguntes que he formulat més amunt:

—Quin és l’engany amb el que portar les víctimes a l’escorxador? Que les autoritats actuen per preservar la salut i la vida de la població.

—I el camp de batalla en el que actuar impunement sobre elles? El cada cop més complex sistema sanitari.

—I l’exèrcit  amb el que atacar-les? Justament els diferents cossos de personal sanitari, cada vegada més grans i especialitzats, i ara ampliat amb nous batallons: gestors, rastrejadors, … I lògicament, tots els científics, investigadors, experts, catedràtics, …, que li donen cobertura teòrica.

—I els diferents fronts d’atac? Uns treballs (i l’atur), uns habitatges (i els sense sostre), una alimentació (i la fam), un transport (i el quedar-s’hi i no arribar), unes tècniques de comunicació (i d’aïllament), etc., TOTS DESTRUCTIUS. I aquí prenen ara una especial importància les fumigacions (chemtrails), el 5 (i 6 … i 7) G, … A més dels factors perjudicials que estan més a la vista: eliminació de gent gran en unes condicions indignes d’aïllament familiar i social de letals conseqüències; les catàstrofes econòmica, psicològica, emocional, social, … desencadenades; la probablement ja inevitable generació trastocada de criatures, nens i joves; etc. Tot això, i més, provocat per un confinament i unes anomenades “mesures de seguretat” preses sense cap base experiencial anterior i amb l’excusa d’un suposat “nou virus” i d’una suposada “pandèmia” d’una suposada “nova malaltia” suposadament causada pel suposat “nou virus”, llençades contra la població mundial sense que s’hagi publicat en cap revista científica cap article científic de referència original que demostri l’existència real ni del suposat “nou virus”, ni de la suposada “nova malaltia”, ni de la suposada relació causal, ni de la suposada pandèmia. I tot aquest terrible engany genocida pretén ser tecnològicament justificat amb la incorrecte utilització d’uns tests (tant el PCR com els diferents d’anticossos) aplicats sense cap “gold standard” -aïllament del virus en qui dóna positiu, no aïllament en qui dona negatiu- per a cap d’ells (i sense calibrar la PCR).

—I la pregunta finalment més decisiva: quina és la potentíssima arma de destrucció definitiva que ha estat preparada des de fa més de mig segle per causar aquestes catàstrofes terribles? LES VACUNES!!! I això respon al que em preguntava cada cop amb més intensitat des de fa una vintena d’anys: per què des del poder s’havia anat creant i fomentant una aureola pública gairebé miraculosa a una “cosa” que, quan t’atrevies a buscar una mica d’informació fora dels circuits oficials, de seguida anaves veient que “la meravella vacuna” no té cap base biològica ni científica ni mèdica ni històrica ni estadística ni documentada ni res-de-res-de-res-de-res, i que en realitat és, i sempre ha estat, una catàstrofe no només física sinó també anímica.

Ara entenc que els poderosos de l’actual Ordre Mundial hagin imbuït, fins el moll de l’os de la població i de manera absolutament tramposa, els inqüestionables suposats meravellosos efectes beneficiosos de les vacunes.

Per aquesta raó totes les veus que actualment surten pels mitjans de comunicació (i cal recordar que “LA CENSURA, MATA. MORT A LA CENSURA I PRESÓ ALS CENSORS!”), afirmen que “la solució a la pandèmia serà la vacuna”. I ja es parla d’un “còctel de vacunes”. De fet, preparen l’aplicació de la  combinació de dos tipus de vacunes: unes vacunes antigues, similars a les actuals però amb un complement, i una vacuna totalment nova. I sovint he escoltat que “el gran repte solidari” és assolir una producció de “vacunes anti SARS-CoV-2” suficient com per a que arribi a absolutament tota la població mundial.

Però les vacunes constitueixen justament la trampa definitiva:

—les “vacunes  COVID” “normals” ara incorporarien complements de nanotecnologia, fet que implicaria un control enorme -es diu que fins i tot psicològic i emocional- de la persona a la que se li inoculi. Aquest tipus de vacuna seria l’aplicada als centenars de milions de persones (500? 700? més?) que he dit quedarien com a servidors.

—la nova “vacuna COVID” genètica d’ARNm (NOTA: cal aprofundir el plantejament oficial científic, tècnic i pràctic d’aquest nou tipus de vacuna, però per ara molt en temo que): A) causaria la mort gairebé immediata d’una part dels vacunats (sembla que Bill Gates en preveu 700.000 als USA, i que alguns “experts oficials” parlen de 80.000 morts a Alemanya), i B) trastocaria el genoma humà de la resta i els hi provocaria esterilitat. La nova “vacuna genètica d’ARNm” s’aplicaria -si la “solidaritat” funciona i se’n fabriquen prou- als restants 7 mil milions de sers humans, significant el seu genocidi (per mort immediata, per provocar malalties greus i per esterilitat dels sobrevivents a la seva administració).

 

Per aquesta cara de la moneda he començat escrivint que “Estem vivint a escala planetària la situació més perillosa (…) de la història de la Humanitat”.

Però també hi ha l’altra cara de la moneda: deia “Estem vivint a escala planetària la situació (…) MÉS PROMETEDORA de la història de la Humanitat”.

I aquesta part és la que vull ara recordar per què, com he escrit, NOSALTRES HEM D’INSTAURAR EL NOSTRE NOU·ANTIC  ORDRE MUNDIAL en benefici de més del 99% de la població” (abreviació: NN·AOM+99%).

En primer lloc, això és necessari perquè hem de guanyar, atès que aquest cop no hi hauria una segona oportunitat.

I en segon lloc, això és possible pel fet que els propis atacants han situat la confrontació a escala de tota la Humanitat, que està patint o bé un confinament o bé una quarantena que és aplicada pel seu respectiu govern però clarament dins de la conxorxa de tots els governs entre sí i amb institucions internacionals. Això implica que gairebé tots els 7.700 milions d’habitants del món estem experimentant a un ritme molt ràpid les negatives conseqüències de les respectives autoritats i, a ritmes diferents i per cercles concèntrics a partir de nuclis sòlids, es pot fer avançar molt ràpidament el qüestionament general i la necessitat de canvi profund.

I a Catalunya la situació és especialment sensible i plena de possibilitats de guanyar.

Aquí, i com ja vaig assenyalar el 9 de juliol a Doble repte: com a catalans i com a humans (i abans, el 23 d’abril a Dirigents traïdors i crisi actual, i el 9 d’abril a “Compatriotes de la veritat” i “Operació Coronavirus”), els mateixos dirigents processistes que han impedit diverses vegades la independència, són els que ara estan aplicant l’“Operació Coronavirus” en contra nostra.

En efecte, resulta que a data 29 de juliol i segons les dades del Worldometers, per milió d’habitants a Catalunya han mort 735 persones amb l’etiqueta de “morts de COVID-19”. Aquesta xifra “catalana” està per sobre de la de tot l’“Estado-Español (608 morts) i les d’altres països que, sense cap base científica, també han aplicat confinament (Regne Unit, 676; Itàlia, 581). I molt per sobre de la xifra dels països que han aplicat quarantena (Suècia: 564; Portugal, 169; Alemanya, 110; Àustria, 79; Noruega, 47; Grècia, 19; Japó, 8; …).

Em temo que la pitjor xifra catalana no és cap casualitat, com tampoc l’aplicació més dura de les anomenades “mesures de seguretat”: els dirigents traïdors necessiten continuar impedint la independència/llibertat del poble Català, i per això afeblir-nos especialment endurint l’aplicació de l’ “Operació Coronavirus” en contra nostra.

I també enganyant-nos amb les crítiques i les resolucions contra “la Monarquia espanyola”. Ho explico a Contra “la Monarquía” o contra els Catalans? I que tota aquesta comèdia és en contra nostra ho confirma: 1) que n’hi s’arribin a publicar oficialment “les resolucions sobiranes presses al Parlament de Catalunya”, i, sobre tot, 2) que es convoqui el Parlament per fer aquest teatre però no per a que la majoria de 70 diputats “independentistes” proclamin la independència … que s’afirma demagògicament que “és l’única solució, cap a la que cal anar!”.

Ens correspon als Líders Naturals del Poble Català (i de tots els Pobles) assumir la responsabilitat d’escombrar TOTS els Líders Artificials, començant pels traïdors-i-criminals actualment el Govern. Directe-68 @directe68 és el pal de paller perquè és l’únic partit independentista, i per això totalment censurat. I al canal a YouTube de LA GOTA CATALANA es troben les darreres 7 sessions del Cicle en català, on vaig relacionant l’actuació contra la GENOCIDA “OPERACIÓ PANDÈMIA DE CORONAVIRUS” amb que, girant la truita aquí recuperant la llibertat, el Poble Català torni a ser una força internacional per contribuir a girar la truita a gran escala i INSTAURAR EL NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL en benefici de més del 99% de la població.

Barcelona, 9 d’agost del 2020.

PD: Com a complement i ampliació, una entrevista en castellà (de 57:16) per Miguel Celades, de “Ciencia y Espíritu”, feta el 5/8/2020 i titulada: “Genocidio programado a la Humanidad”                                       https://www.youtube.com/watch?v=VWh3wqfR_3s

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/ )