Contra “la Monarquía” o contra els Catalans?

És contra “la Monarquía”

o en realitat és contra els Catalans?

Aquest 4 d’agost, a les 15:58, he penjat un fil amb 17 piulades al meu twitter: @lluisbotina. Aquest n’és l’enllaç: https://twitter.com/LluisBotinas/status/1290648218641084417

M’he esforçat en abordar des del Punt de Vista Català la que, des del “Punto de Vista Castellano”, que és el que també impera -lògicament, tres segles després del 1714- en el territori català ocupat, està sent la notícia més important les darreres hores: “la regia huida”.

Més tard he pensat que podia també penjar-lo al meu blog per tal de compartir-lo amb més persones. El trobes a sota amb l’únic canvi que he tornat a posar alguns espais i signes de puntuació que he estat obligat a eliminar a Twitter per tal de poder enquibir cada piulada dins del màxim de 280 lletres que poden tenir.

Faig una breu explicació del començament en negreta: “em van empènyer” a entrar a Twitter a mitjans de maig. No m’hi sé moure i no hi tinc gaire activitat. Però he anat penjant una sèrie de piulades úniques amb el començament “És senzill-X”, sent X un número que ha anat pujant unitat a unitat del lògic 1 inicial fins a l’actual 10, i només el 9 ha tingut dues piulades. Quan he començat aquest matí, de seguida he vist que seria bastant més llarg. I per això he modificat l’encapçalament.

Al final trobes uns enllaços i una taula estadística per a qui vulgui aprofundir o verificar dades que menciono a les piulades.

Si et sembla interessant el contingut, fes-lo circular, si us plau (bé en forma d’entrada, bé en la de fil). I ajuda’m també a trobat maneres més potents de trencar la censura, que és l’obstacle més important a superar!

Moltes gràcies!

Lluís Botinas

 

És senzill però llarg-1: Avui tots els dirigents processistes estan bordant, en freqüències diferents, contra la corrupció-i-fugida de Juan-Carlos-I-por-la-gracia-de-Franco, i contra la monarquia estrangera de Madrid. Però TOTS, TRAÏDORS AL POBLE CATALÀ, callen el més important:

1) q tots els catalans som presos a casa nostra perq Madrid/Castilla/Estado-Español ens té envaïts/ocupats/espoliats/genocidats fa 305 anys; 2) q el règim q patim és el del 1714; 3) q va començar amb “el Borbón Felipe-V-de-Castilla” i q acabarà amb “el Borbón Felipe-VI-de-Castilla”;

4) q la forma de domini de Madrid sobre nosaltres ha anat canviant: “Monarquia”, “Dictadura”, “Dictablanda”, “República”, “Frente Popular”, però SEMPRE ha estat, i no pot sinó estar, ANTI-CATALANA. I anti-catalana seria la hipotètica “III República Española” q alguns propugnen ara;

5) q la forma q adopti l’“Estado-Español enemigo” invasor/ocupant/espoliador/genocida és assumpte exclusiu dels “castellanos-y-asimilados”; 6)…; i 7) el més important de tot: q si la Monarquia Borbònica encara no ha caigut és perq TOTS els dirigents processistes HO HAN EVITAT.

En efecte, els traïdors desertors protegits a la presó, els traïdors desertors fugits a l’estranger, i els traïdors q continuen apoltronats a la Generalitat HAN IMPEDIT REPETIDES VEGADES (9N-2014; 27S-2015; 1, 10 i 27O-2017; i avui amb majoria de 70) LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA.

I q l’objectiu d’aquest bordar ara contra “els Borbons” és enganyar al Poble Català aparcant “el tema independència”, queda encara més demostrat perq no es van fer ressò aleshores, ni se’n fan ara, de les denúncies fetes pel “coronel del Ejército Español Amadeo Martínez Inglés”.

Com a mínim des 2005, aquest coronel va entregar dossiers informatius als “diputados y senadores” a Madrid (¿exclosos els d’ERC i CiU?) denunciant les actuacions de Juan-Carlos-I: assassinat als 18 anys del seu germà Alfons, de 14; promotor del cop d’Estat del 81; GAL des 1983;

“Traidor a España por entregar el Sahara a Marruecos”; corrupció i prevaricació continua i generalitzada; fortuna aleshores de 1.790 milions €, sortint el 134 a la llista dels més rics del món a la revista Forbes lagotacatalana.files.wordpress.com/2020/08/111216 ; fons reservats per pagar amants; etc.

Per cert, aquest coronel el 12/12/2017 va declarar al programa “Tarda Oberta” de TV3 q les amenaces d’intervenció militar sagnant de l’exèrcit eren només guerra psicològica, i que “el ejército español no tiene operatividad suficiente para ocupar Cataluña”: https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/tarda-oberta/coronel-retirat-martinez-ingles-marta-rovira-deia-la-veritat/video/5708519/

¿Com els dirigents processistes, TOTS traïdors, ens faran creure q els “nostres diputats catalans” q han estat dècades a Madrid no coneixien aquestes denúncies? Ni q els “nostres diputats catalans” q continuen sent-hi (potser “fent República Catalana”?) ignoren això … i més?

Però queda clar q ho callaven aleshores i q ho callen ara. És una prova més q després de 305 anys d’ocupació, TOTHOM qui en territori català està per sobre d’un cert nivell de poder, treballa per Madrid. En particular, els hereus i continuadors de “La traïció dels líders” els ’70.

I sobre tot són TRAÏDORS els dirigents processistes q, després de 30 anys de ser els nostres carcellers autonomistes al servei de Madrid, a partir del 2009 es reciclen en independentistes perq NOMÉS UN DIRIGENT CATALÀ Q ES PRESENTI COM INDEPENDENTISTA POT IMPEDIR LA INDEPENDÈNCIA.

Són TRAÏDORS i, a més, també són CRIMINALS, ja q ens estan aplicant la GENOCIDA “OPERACIÓ CORONAVIRUS” causant (segons Worldometers i a data 29 de juliol ) més morts per milió d’habitants Barcelona a Catalunya (735) q no pas Madrid a la totalitat de l’“Estado-Español” (608).

L’obligació d’un traïdor és continuar traint-nos per tal de seguir impedint la independència: sap q quan el Poble Català recuperem la llibertat, portarem a judici català a TOTS ells per traïdors a la Pàtria. I ens continuen traint des la presó, des l’estranger i des dels Palaus.

Ara els “nostres” traïdors ens volen distreure “atacant la Monarquía Española”, reivindicant el 1t traïdor fugit a l’estranger com autèntic exiliat, i el 2n traïdor fugit a la presó fatxendejant de republicanisme (q ha de ser “español”, ja q han impedit la República Catalana).

És l’hora dels Líders Naturals del Poble Català (i de tots els Pobles) d’assumir la responsabilitat d’escombrar TOTS els Líders Artificials, començant pels traïdors-i-criminals. @directe68 és el pal de paller perquè és l’únic partit independentista, i per això totalment censurat.

Trenquem la censura (“LA CENSURA MATA. MORT A LA CENSURA I PRESÓ ALS CENSORS!”) i convertim en conscient el sentiment q té gran part del Poble Català q TOTS els dirigents processistes ens han traït. En dos mesos gira la situació i SOM INVENCIBLES. Visca Catalunya DE NOU lliure!!!

 

120409-Amadeo-Martínez-Inglés-al-Juez-10p

111216-Origenes-de-la-fortuna-real

130629-Ejército español no podría invadir Catalunya

Amadeo Martínez Inglés-171212-Marta Rovira NO deia la veritat

200729-Columnes i Tabla-Confinament-Quarantena