1 d’agost: Berlín: Gran manifestació contra “Operació Coronavirus”

L’1 d’agost de 2020 a Berlín van desenvolupar-se nombroses (he sentit parlar de 13) manifestacions de protesta (sembla que la “Polizei” va donar una xifra global d’uns 1.300.000 participants) denunciant (el que jo anomeno) GENOCIDA “OPERACIÓ CORONAVIRUS”.

Els “nostres” media  o bé no han dit re o bé han parlat de 7.000 o 15.000 participants, i han donant protagonisme organitzatiu a l’extrema dreta, quan la concentració d’aquest signe ha estat comparativament petita. Un cop més: “LA CENSURA, MATA: MORT A LA CENSURA … I PRESÓ ALS CENSORS!!!”.

Considero -i desitjo!- que aquesta massiva mobilització -que molt m’ha recordat les nostres dels darrers deu anys, traïdes per TOTS els dirigents processistes- significa la confirmació de l’alçament -junt el passat a Sèrbia fa uns dies- dels Pobles del Món. I justament la condició per guanyar, és a dir, per aconseguir “DESMUNTAR LA GENOCIDA ‘OPERACIÓ CORONAVIRUS’ i instaurar nosaltres EL NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL al servei del 99% de la població” és superar totes les actuals divisions polítiques (i altres), per polaritzades que siguin. I això és possible perquè l’AMOR A LA VIDA està subjacent en totes les persones de base, en més del 99% de la població, sigui quina sigui la seva ideologia.

I, pel contrari, el menys de l’1% que ha llençat aquest atac brutal (preparat durant dècades) són sociòpates malthusians, eugenistes i eutanasistes que volen eliminar la gran part de la Humanitat. Fa temps que es parla que volen deixar només 500 milions de persones afeblides, traumatitzades i super controlades amb xips inoculats amb les vacunes “normals”, i carregar-se més de 7 mil milions de persones -començant per la gent gran, com ja estan fent- desencadenant una gran crisi econòmica -com ja han posat en marxa- i amb el 5-6-7 G i la vacuna genètica d’ARNm com a enormes armes de destrucció massiva.

Explicitada (per nuclis inicialment reduïts) la disjuntiva entre

—que ens imposin criminalment el seu Nou Ordre Mundial en benefici de menys de l’1% de la població,

—o bé que nosaltres establim EL NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL al servei de més del 99% de la població

estic convençut que, per onades concèntriques, superarem totes les polaritats divisores i destructives de l’Ordre Mundial ara en fallida … i GUANYAREM … AVIAT!

 

Aquest enllaç porta a set hores de transmissió fetes per la RT, de la Televisión Rusa: https://www.youtube.com/watch?v=x9_inV7Gy7U

Aquests són els enllaços que vaig posar el mateix dia 1:

Tercer enllaç més actual:

 

Em sap greu, però a l’enllaç de sota no sé evitar q surti “el toro y compañía” al enllaçar. Però vull assenyalar que tenen el mèrit d’haver-s’hi implicat, mentre els altres media (“catalans” i “anti-catalans”) segueixen aplicant la censura. I ja es sap, com explico a la meves sessions de dimarts en català (i dijous en castellà): “LA CENSURA, MATA” i per tant: “MORT A LA CENSURA … I PRESÓ ALS CENSORS!!!”.

I l’altre enllaç alemany ha deixat d’emetre. Sorry!