Dt. 14 (i dj. 16): Mascareta-morrió i genocidi “Operació Cor-vir”

DESMUNTEM L’“OPERACIÓ CORONAVIRUS”

I INSTAUREM NOSALTRES EL NOSTRE

NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

AL SERVEI DEL 99% DE LA POBLACIÓ (N·AOM+99%)

Quinzena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line.

entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 14 de juliol, 19:30h, en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube:

LA MASCARETA-MORRIÓ

i el seu paper dins de la genocida

“Operació Coronavirus”

 Convocatòria

Sóc conscient de la fèrria censura que apliquen TOTS els mitjans de comunicació no deixant espai a CAP veu una mica crítica respecte dels esdeveniments tan greus que estem patint el darrer mig any. Per això insisteixo en que LA CENSURA MATA: MORT A LA CENSURA I PRESÓ ALS CENSORS!

Els esdeveniments són tan greus a conseqüència

—de com els capitostos de Madrid van decidir aplicar (per cert, ¿únics en utilitzar un “Estado de Alarma”?) la genocida “Operació Tapadora Pandèmia de Coronavirus” mitjançant una acció repressora inèdita denominada “confinament”.

—i de com els seus sub-capitostos a Barcelona sub-apliquen aquest confinament contra els catalans.

Per cert, TOTS els mitjans de comunicació tampoc deixen CAP espai respecte a altres temes importants que he anat tractant els darrers 30 o més dels meus actuals 75 anys. I, sobre tot, respecte del tema els darrers vuit anys més vital per a mi … en nom també de la meva germana, dels meus pares, dels meus avis i de dotze generacions d’avantpassats que van néixer i morir presos: recuperar la llibertat que ens va ser arrabassada el 1714. La total censura imperant tant per part dels processistes com per part dels anti-processistes, fa que encara el Poble Català no sàpiga -encara que una part molt important sí que HO SENT- que qui ha impedit repetidament la independència/llibertat de Catalunya NO ha estat PAS Madrid SINÓ TOTS els “nostres” dirigents “catalans” disfressats d’independentistes.

Anant al tema d’avui: malgrat la censura imperant, em sorprèn que en relació a l’ús general i obligatori de les mascaretes ningú (dels bastants que he escoltat) hagi mencionat no ja la hipercàpnia (excés de diòxid de carbó en la sang arterial, que jo mateix ignorava fins fa unes setmanes) sinó ni tan sols la més coneguda hipòxia (falta d’oxigen). Interessant que entre les causes que surten a la Wikipedia (he enllaçat la versió en castellà perquè té més informació que la versió en català) d’aquestes dues malalties, no apareix pas la utilització de mascareta. Suposo que els redactors no podien preveure ni imaginar-se que un fenomen inèdit, la imposició de l’ús massiu i prolongat de mascaretes, podia provocar al mateix temps les dues malalties, i sembla bio-lògic que les dues interaccionin entre sí i es reforcin l’una a l’altre. A més, hi ha: A) la respiració crea a la mascareta una humitat on poden multiplicar-se tot tipus de microbis; B) efectes emocionals (no veure l’expressió de la cara de la persona que tens davant, sensació d’incomunicació, …); C) conseqüències psicològiques (portar morrió com els gossos, símbol d’opressió, …); D) etc.

Fins dimarts espero haver

—vist aquests dos vídeos https://www.youtube.com/watch?v=0yP8cUlLnns (5:46) i https://www.youtube.com/watch?v=nzFReSS0K_s (4:29),

—i llegit aquest article https://maldita.es/malditaciencia/2020/06/23/video-stefano-montanari-mascarillas-hipercapnia-acidosis-respiratoria-cancer/

que m’han fet arribar (gràcies, Albert!) perquè qüestionen precisament els primers efectes que assenyalo.

Però si malgrat aquest qüestionament arribes/arribem a la conclusió que la mascareta-morrió només pot tenir conseqüències negatives per la salut física, psíquica i social dels catalans -i de qualsevol que se la posi, és clar!-, la pregunta immediata és: i per què els “nostres dirigents catalans” ens la fan posar encara amb més vehemència que no pas els de Madrid?

Recorda que som davant d’un Doble repte: com a catalans i com a humans. I escarmentat com estic, la millor resposta que trobo és aquesta: els subdirigents de Barcelona ens tenen més por que no pas els dirigents de Madrid. Els dirigents processistes d’aquí -des del PdCat a les CUP passant per ERC, ANC, Òmnium i diversos submarins-, estiguin uns protegits a la presó o uns altres protegits a l’estranger, o estiguin còmodament asseguts a la Generalitat o al Parlament, TOTS saben perfectament que TOTS ells ens han traït diverses vegades impedint la nostra independència.

I TOTS entenen que si els Líders Naturals del Poble Català agafem força suficient i assolim la independència/llibertat, els hi exigirem responsabilitats: serem nosaltres qui els portarem a judici … però amb Dret Català. I segur que al Principat de Catalunya DE NOU LLIURE, la traïció a Catalunya sí serà delicte, probablement el delicte més greu!

I potser serà casualitat però … resulta que a data 7 de juliol i segons les dades del Woldometers, per milió d’habitants a Catalunya han mort 734 persones amb l’etiqueta de “morts de COVID-19”. Aquesta xifra “catalana” només és superada per Bèlgica (843), i està per sobre de la de l’“Estado-Español (607 morts) i les d’altres països que, sense cap base científica, també han aplicat confinament (Regne Unit, 652; Itàlia, 577). I molt per sobre de la xifra dels països que han aplicat quarantena (Suècia: 538; Portugal, 159; Alemanya, 109; Àustria, 78; Noruega, 46; Grècia, 18; Japó, 8; Sud Corea, 6; …).

I “detall” significatiu:

Durant aquests mesos, ¿t’ha arribat algun debat o discussió de Barcelona amb Madrid sobre la conveniència d’aplicar la quarantena enlloc del confinament perquè hi ha menys morts en relació al nombre d’habitants?

I sobre la importància de “minimitzar el dany total”, criteri bàsic no tingut present però que hagués obligat a preveure els danys emocionals, psicològics, socials, econòmics, …, a mig i llarg termini, provocats pel confinament? Tota la pugna de Barcelona amb Madrid ha tingut com a punt central que … el confinament hagués hagut de ser més contundent!

O sigui que a curt termini els traïdors de Barcelona no només impedeixen la independència (fent que els catalans continuem morint presos de Madrid/Castilla/Estado-Español), sinó que també ja han resultat més mortífers per milió d’habitants que els ocupants de Madrid. I molt em temo que encara ho seran més a mig i llarg termini!

Que els Líders Naturals guanyem la “Batalla de la mascareta-morrió” permetrà sumar capacitats i forces per, escombrant TOTS els dirigents “catalans” traïdors i criminals, recuperar la llibertat de Catalunya. I el Principat alliberat contribuirà decisivament a instaurar el NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL al servei de més del 99% de la població!

Hi ets convidat!

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE !!!

Barcelona, 12 de juliol del 2020

NOTA: Dijous, 16 de juliol, 19:30h., en castellà. Es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor de llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion