Doble repte: com a catalans i com a humans

Doble repte:

com a catalans i com a humans

 

Els mateixos dirigents que han impedit la independència,

són els que apliquen l’“Operació Coronavirus” en contra nostra:

 A la lamentable però decisiva experiència que significa patir que els nostres dirigents hagin impedit successives vegades la independència de Catalunya, afegim ara la trista però també cabdal experiència que implica patir com aquests mateixos dirigents traïdors ens apliquen l’“Operació Coronavirus” en contra nostra, en contra del Poble Català. En efecte, a data 7 de juliol segons dades del Woldometers, per milió d’habitants a Catalunya han mort 734 persones. Aquesta xifra només és superada per Bèlgica (843), i està per sobre d’altres països que, sense cap base científica, també han aplicat confinament (Regne Unit, 652; Estado-Español, 607; Itàlia, 577), i molt per sobre dels països que han aplicat quarantena (Suècia: 538; Portugal, 159; Alemanya, 109; Àustria, 78; Noruega, 46; Grècia, 18; Japó, 8; Sud Corea, 6; …). (((NOTA: 2 errors detectats. Més?: 1) USA ha d’estar en color taronja, entre els països que apliquen quarantena; 2) al Japó, segons els valors de les dues primeres columnes, corresponen 8 morts per milió: s’ha de canviar el 156 que ara surt a la taula, i la columna s’ha de desplaçar a la dreta fins quedar entre Índia i S. Corea)))

(((OBSERVACIÓ-1: la distinció entre “confinament” i “quarantena” NO l’he sentit MAI en els “nostres” mitjans de comunicació, i en canvi aquestes columnes i taula expressen clarament que és important, oi? Explicació que hi trobo? Ja que per raons a aclarir i per les que demanar responsabilitats, l'”Estado-Español” -i altres- va decidir aplicar el confinament, CAP NI UNA -excepcions?- veu de les que surten en el mitjans de comunicació establerts ha parlat d’aquesta important decisió, i TOTES han reforçat al poder imperant. Per a mi, aquest silenci és un clar exemple de la censura TOTAL que existeix en TOTS els media que ens “informen” cada dia. I confirma que “LA CENSURA MATA”. Per tant: MORT A LA CENSURA I PRESÓ ALS CENSORS!))).

(((OBSERVACIÓ-2: donar el número absolut de morts és una manera manipuladora d’atacar i desprestigiar a Trump i a Bolsonaro; si es relativitza com cal a la grandària de la població, actualment hi ha 402 morts per milió als USA i 315 al Brasil, bastant per sota -oi?- dels 734 a Catalunya)))

Fora TOTS els dirigents traïdors!

 

RECUPEREM LA LLIBERTAT DEL PRINCIPAT

al servei de VIDA-VERITAT-IDENTITAT CATALANA

i de la llibertat de tots els pobles del món!

 

IMPOSEM NOSALTRES UN NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

AL SERVEI DEL 99% DE LA POBLACIÓ !!!

Quedi clar d’entrada que NO m’adreço PAS a tothom, i ni tan sols a tots els catalans (catalans bé de família o bé per elecció voluntària). M’adreço a la minoria (l’ultraminoria?) de catalans que ARA pot sintonitzar amb el que plantejo. A continuació, i -diguem- per cercles concèntrics, ja arribarem a tots els catalans … i a tots els no-catalans … i a tothom d’arreu!

Els catalans estem davant d’una doble oportunitat única, dins de la nostra Història i dins de la Història de la Humanitat, per aconseguir canviar qualitativament la societat, tant local com globalment, recuperant el millor del nostre passat i actualitzant-lo amb el millor de les actuals possibilitats que existeixen a qualsevol part del món. Recobrada la llibertat, nosaltres podrem aprendre de qualsevol lloc. Aquesta és una bona conseqüència de no tenir estat propi des del 1714: no tenim el llast que, entre molts altres obstacles, signifiquen, per exemple, els lligams de dependència amb les empreses de l’Íbex-35.

Durant segles, 30 generacions de catalans vam ser el poble més lliure d’Europa i vam configurar-la, així com part del món. Després del 1714, 12 generacions de catalans hem nascut i mort presos. Però com mai en els darrers 305 anys, ara tenim la doble possibilitat de recuperar la llibertat i, a més, de posar-la al servei de la llibertat de tots els pobles, tornant nosaltres de nou a reconfigurar Europa i el Món.

La primera possibilitat ens l’hem guanyat amb 10 anys de mobilització gairebé permanent. Probablement mai ha hagut un altre poble que tan majoritàriament (sí, m’atreveixo a dir que més del 90% … descomptant, com cal fer -hauria de quedar clar-, “los ciudadanos estadoespañoles en territorio catalán” que actuen contra nosaltres com a “Tropas civiles de ocupación de Cataluña”; queda pendent precisar si ho fan conscientment o no, però això ja s’anirà veient a mesura que ens anem atrevint a parlar clar i català) i durant tant de temps…

… hagi participat tan massivament en manifestacions, vies humanes i concentracions (en territori propi malgrat estar encara ocupat inclòs Perpinyà, i també a l’estranger: Madrid, Brussel·les, …), votacions, festivals, concerts, excursions i tot tipus de mobilització, moltes de gran creativitat i vistositat;

… i hagi estat tants cops seguits durant tants anys “a punt d’assolir la independència”.

Però, en canvi, la lamentable realitat és que continuem estant sotmesos a l’invasor-ocupant-espoliador-genocida Madrid/Castilla/Estado-Español.

Aquesta intensíssima i vital experiència ha portat a que en l’actualitat entre els catalans hi hagi (percentatges a afinar!)

—un 7% que ja SABEM i un 23% que SENTEN (però encara no SABEN) que TOTS-TOTS-TOTS els nostres dirigents són traïdors i que els hem de fotre fora a TOTS ràpidament si volem tornar a ser lliures,

—i a més un altre 30% de catalans que encara estan enlluernats per algun dels dirigents traïdors i que desitja la UNITAT INDEPENDENTISTA dels actuals partits i organitzacions socials processistes. Confio i actuo per a que aquest 30% entengui aviat que TOTS els encara seus dirigents estan aplicant des del 2010 una forta UNITAT PROCESSISTA -especialment quan es barallen entre ells per desmoralitzar i desmobilitzar al Poble Català-, i que aquesta unitat processista és CONTRA el Poble Català. Justament per això continuem sotmesos.

 

A aquesta primera possibilitat he dedicat totalment LA GOTA CATALANA des del començament fa 6 anys, i poquet els darrers quatre mesos … perquè m’he bolcat més en la segona possibilitat, a la que també ara dedicaré una mica més d’explicació. Confio en que a partir d’aquest text trobi la integració, l’equilibri i la sinergia que interaccioni i multipliqui la força de les dues possibilitats. AJUT!!!

 

La segona possibilitat, inesperada -però un cop començada, es fàcil entendre que era previsible- es el tsunami terrorista “Operació Tapadora Pandèmia de Coronavirus” (abreviat: “Operació Coronavirus”) desencadenat pels sociòpates assassins que dirigeixen l’actual Ordre Mundial, que està en fallida. Amb la imprescindible i unànime col·laboració d’uns mitjans de comunicació que han actuat com a conscients creadors de terror massiu (per això han censurat tota veu discrepant i silenciat qualsevol veu alternativa), a un ràpid ritme, en poques setmanes han portat a tota la humanitat a estar tancada a casa, la mitat sota la forma de confinament, i l’altra mitat en forma de quarantena. Això implica que -amb variants a valorar a cada lloc, on cada govern i sub-govern i sub-sub-govern ha aplicat l’“Operació Coronavirus” segons la seva pròpia agenda de control de la població- tothom, tancat a casa seva, està experimentant intensament les mesures que sense cap base científica documentada (exigim-la!!!) ens han imposat les respectives autoritats, sobre tot polítics i científics i metges de diferents especialitats però “experts” TOTS OFICIALS (és a dir, formats en centres de poder -CDC, ECDC, EIS dels NIH, …- del establishment al·lopàtic al servei de les multinacionals farmacèutiques), mitjans de comunicació (que han aplicat una censura absoluta contra qualsevol veu científica, mèdica, …, discrepant; i cal tenir ben present que “la censura mata”, i que aquesta censura ha matat i continua matant), estrelles esportives, patums culturals, etc.

Si som capaços d’explicar la manca de tota base científica (ja que aquesta qüestió és cabdal: exigim-ne els articles de referència ORIGINALS publicats en revistes científiques!!!), queden sense cap suport seriós documentat els freqüents canvis, les contradiccions, les absurditats, les il·legalitats i, sobre tot, les greus conseqüències físiques i anímiques:

—del terror sistemàticament difós per TOTS els mitjans de comunicació deixant anar cada poc temps xifres de suposats “infectats de SARS-CoV-2”, de ja més reals “malalts de COVID-19” i d’efectivament “morts de COVID-19”… però … segur? Pot ser que en realitat siguin unes etiquetes … de què? (si es fes el mateix, diguem-ne, “esforç informatiu” amb els ferits i morts en accidents de circulació, en dos mesos el tràfic es reduiria a la mitat; però això no interessa a ningú dels que manen!)

—dels efectes molt perjudicials d’haver declarat una “emergència sanitària” i no pas una “emergència de salut”;

—de la maximització del dany total més enllà dels morts/assassinats fins ara, maximització que s’està provocant com a conseqüència en particular d’haver imposat Madrid mitjançant un “Estado de Alarma” un confinament en lloc d’una quarantena;

—de la utilització dels guants que dificulten la transpiració de la pell, i del rentar-se freqüentment les mans amb substàncies amb etanol que inevitablement trenquen l’equilibri de la subtil xarxa de microbis que protegeixen cada trosset de la nostra pell;

—de portar mascaretes, generant en graus diferents (lògicament, com més temps, pitjor) dues malalties oficialment reconegudes: hipòxia (falta d’oxigen) i hipercàpnia (excés de diòxid de carbó). Interessant que entre les causes que surten a la Wikipedia (he enllaçat la versió en castellà perquè té més informació que la catalana) no apareix la utilització d’una mascareta. Passa que els redactors no podien preveure ni imaginar-se que un fenomen inèdit, la imposició de l’ús massiu i prolongat de mascaretes, podia provocar al mateix temps les dues malalties, i sembla bio-lògic que les dues interaccionin entre sí i es reforcin. A més, hi ha els efectes emocionals (no veure l’expressió de la cara de la persona que tens davant, …), psicològics (portar morrió com els gossos, símbol d’opressió, …), etc.

—d’una distància anomenada intencionadament -com, desenganyeu-vos, tot és intencionat o, millor dit, malintencionat en el que baixa del poder, inclòs el subpoder de Barcelona, supeditat a Madrid!- “distància social” quan senzillament es tracta d’una distància física;

——-del seu canvi recent de 2m. a 1,5m. perquè va ser la condició posada per “Ciudadanos” per pactar amb Sánchez la sisena “pròrroga del Estado de Alarma”;

——-de la seva -més que probable- veritable raó: és la distància mínima necessària per un eficaç control militar per satèl·lit distingint cada persona respecte de les altres;

—de l’absurda prohibició d’anar a les platges o a les muntanyes, i de banyar-se al mar, a les piscines o als rius;

—de les destructives condicions per tornar a les escoles i les seves terribles conseqüències físiques, emocionals i psicològiques per les criatures (a sumar als gairebé tres mesos d’empresonament a casa);

—etc., etc., etc.

És un fet objectiu que milers de milions de persones estan experimentant a un ritme molt ràpid situacions que les poden ajudar a entendre ràpidament -sobre tot si l’actual ultraminoria crítica actuem amb valentia i decisió- que l’“Operació Coronavirus” busca:

—eliminar-nos en grandíssima quantitat i que aquesta tasca ja ha començat amb la gent gran, a les residències però també a fora;

—empitjorar les condicions de vida dels supervivents;

—facilitar la implantació no només del 5G sinó d’un 6G o potser ja un 7G d’ús militar de gravíssimes conseqüències físiques i psicològiques;

—injectar un còctel de vacunes “velles” amb nanotecnologia incorporada que implicaria un control no només físic sinó també mental;

—sobre tot, introduir una nova vacuna genètica que significaria la mort ràpida de molts, malalties greus de moltíssims, i el trastocament del genoma humà, amb probable esterilització de l’espècie humana;

—complir així els objectius eugenèsics de la minoria -Bill Gates és el més conegut i relativament denunciat- que governa el món des de fa temps (a precisar!);

—…

—i potser altres aberracions de les que no tinc informació.

Actuo, i convido a actuar, per a que una part suficientment important d’aquests milers de milions de persones reaccionem ràpidament

—per salvar les nostres pròpies vides;

—per, qui tingui fills, salvar-los també;

—per, qui no tingui fills i vulgui tenir-ne, pugui tenir-los (per cert, fet biològic elemental durant molts milers d’anys però que ja era cada vegada més difícil en el lamentable Ordre Mundial que ja hi havia abans de l’“Operació Coronavirus”);

—per, qui ja té fills i vol tenir nets, atès que -com ja he assenyalat- l’“Operació Coronavirus” pretén esterilitzar la població;

—per solidaritat;

—per justícia;

—per respecte;

—per dignitat;

—per compassió;

—per amor;

—per …;

—…,

i aleshores podrem passar a l’atac i ser nosaltres qui imposem el nostre Nou Ordre Mundial en benefici del 99% de la població. O, encara millor, un Nou·Antic Ordre Mundial perquè molt hi ha a recuperar del passat, plantejament que ens dona força perquè el passat està dins nostre d’alguna o altre manera. Abreviadament: N·AOM+99%.

Considero que la confluència “per casualitat còsmica” de les dues possibilitats ens reforça als qui estem per assolir la independència/llibertat de Catalunya ARA, a curt/mig termini: mig any, un any, màxim dos anys.

M’ajudes a aprofundir-ho … i a realitzar-ho? MOLTES GRÀCIES!

Visca Catalunya DE NOU lliure!!!

Visca una Catalunya alliberada

impulsora i part del Nou-Antic Ordre Mundial+99%

al servei de VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT!!!

Barcelona, 7 de juliol del 2020

LLUÍS BOTINAS, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21