Dt. 7 (i dj. 9): Vèncer la por, impedir “el rebrot”

DESMUNTEM L’“OPERACIÓ CORONAVIRUS”

I INSTAUREM NOSALTRES EL NOSTRE

NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

AL SERVEI DEL 99% DE LA POBLACIÓ (N·AOM+99%)

Catorzena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line

entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 7 de juliol, 19:30h, en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube: https://youtu.be/STvn77b9ZyY

VÈNCER LA POR AL (SUPOSAT) CONTAGI,

impedir “el rebrot” que estan programant

 Convocatòria

He dedicat les dues darreres sessions:

—12a: https://www.youtube.com/watch?v=bKHulhYtpr8, 1:01:14 (en castellà: https://www.twitch.tv/videos/661221983, 1:14:34),

—i 13a: https://www.youtube.com/watch?v=JUxPT-rX4xs, 2:06:23 (en castellà: https://www.twitch.tv/videos/667995969, 2:27:17)

a elaborar, sistematitzar i començar a documentar l’estratègia i la tàctica a fi de “Desmuntar l’‘Operació Coronavirus’” per tal de poder instaurar nosaltres el nostre “Nou·Antic Ordre Mundial al servei del 99% de la població del planeta” (abreviat: N·AOM+99%).

Cal continuar formant-nos com a Líders Naturals del Poble Català que aquesta vegada, escombrant TOTS els actuals líders catalans artificials imposats, hem de guanyar per: 1) recuperar la llibertat de Catalunya, i 2) contribuir, així reforçats amb el nostre propi Principat de Catalunya recuperat (o el nom que adoptem), a impedir l’anorreament de la Humanitat. Precisament aquest és l’objectiu del ràpid desplegament del 5G (i ja es parla del 6G i del 7G) i, sobre tot, de l’arma destructiva que es presenta com “la solució definitiva a la pandèmia: la novíssima vacuna genètica d’ARMm” (“m” de “missatger”). I, efectivament, “la vacuna genètica d’ARNm” seria “la solució definitiva de la (suposada) pandèmia”. Però no pel camí que les persones de bona fe que creuen en els efectes beneficiosos de les vacunes (inexistents … ans el contrari!) : perquè l’administració massiva d’aquesta vacuna de nou tipus faria que ja no hi haguessin més “malalts de COVID-19”. No, la “solució definitiva” seria terrible: perquè mataria a molts, causaria danys irreparables a moltíssims més, trastocaria el genoma humà de tots els supervivents i, en conseqüència,  provocaria esterilitat. Sí, els sociòpates criminals que impulsen aquesta catàstrofe són eugenistes -Bill Gates és el més conegut- que volen reduir la Humanitat a uns pocs centenars de milions d’esser afeblits i supercontrolats que siguin els seus nous esclaus … això sí, supertecnologitzats.

Per impedir això, dedicaré les properes sessions a preparar determinades batalles decisives per tal de guanyar-les i per, finalment, acabar girant la truita i aconseguir que aquest menys de l’1% quedi neutralitzat, i que més del 99% podem per fi començar a viure com a éssers humans.

Començaré per abordar la batalla COM VÈNCER LA POR AL NOU (SUPOSAT) CONTAGI I AL “REBROT”. S’ha creat INTENCIONADAMENT la por a la idea -anunciada a bombo i platerets … amb una sorprenent excepció, que mencionaré- que hi haurà un perillós “rebrot de la pandèmia” que podria exigir un nou confinament. Psicològicament i psico-lògicament, aquesta programació emocional i mental és la primera condició per a que realment hi hagi un (suposat) “perillós rebrot”.

Aplicaré el que he/hem après en les 13 sessions anteriors a veure com podem actuar per IMPEDIR “EL REBROT” QUE PROGRAMEN I QUE, ÉS CLAR, PREPAREN I ORGANITZEN. Cal que tinguem clar que aquesta és l’obligació dels criminals que, a diferents nivells de poder, apliquen -formant tots un sol equip- la genocida “Operació Coronavirus” a cada territori. També, lògicament, és l’obligació dels criminals subcapitostos catalans, supeditats als criminals capitostos de Madrid. Coherentment, els traïdors que han impedit la nostra independència prolongant el nostres ja 305 anys de sotmetiment destructiu, també actuen aplicant l’“Operació Coronavirus” en contra nostre.

 Visca Catalunya DE NOU lliure!!!

Visca una Catalunya alliberada

impulsora i part del Nou·Antic Ordre Mundial+99%

al servei de VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT !!!

NOTA: El dijous, 9 de juliol, 19:30h., faré també en directe al mateix local una versió en castellà que es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/

LLUÍS BOTINAS, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21