Dt. 16 (i dj.18): Imposem el nostre Nou Ordre Mundial !!!

DESMUNTEM L’“OPERACIÓ CORONAVIRUS”!

Onzena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local

entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 16 de juny, 19:30h, en català, es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube: https://youtu.be/XQLuhcSOuQY

Sota el lema VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT CATALANA; com “entrenament” per a que els catalans siguem aviat coneguts en el món com “els compatriotes de la veritat” (Francesc Pujols,1882-1962); per comprendre que la censura de TOTS els mitjans de comunicació (tant els processistes com els anti-processistes) no és només sobre el fet que TOTS els dirigents del procés són TRAÏDORS que han impedit la independència, sinó també sobre TOTS els temes importants pel Poble Català (i per TOTS els altres Pobles), com és la brutal agressió que estem patint amb la tapadora de l’Operació suposada “Pandèmia de coronavirus”; i per contribuir a crear les condicions que justament permetin trencar aquesta terrible censura i aleshores passar del confinament a la independència, aquesta setmana faré la novena sessió del Cicle DESMUNTEM L’”OPERACIÓ CORONAVIRUS”!

Estratègia i tàctica per imposar

el nostre Nou Ordre Mundial

Aprofundirem la visió de conjunt que ja vaig començar el dimarts passat, dia 9. Es tracta d’entendre millor l’abast mundial que té aquesta “Operació Coronavirus” llençada a un ritme molt ràpid pels actuals capitosts de l’Ordre Mundial (que se’ls hi està ensorrant), i quins són els seus criminals objectius. Aquest planetari atac mai abans realitzat també obre unes possibilitats com mai han existit de, com un boomerang, tornar-lo en contra dels qui l’han desencadenat, i ser nosaltres qui establim un Nou Ordre Mundial al servei del 99% de la població.

Aquest marc de profund canvi general al servei de VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT facilita que el Poble Català, amb els deu anys de mobilització massiva que portem, ens fem plenament conscients que ara volem recuperar la llibertat que ens va ser arrabassada el 1714, i que per assolir-ho hem d’escombrar TOTS els actuals dirigents processistes (polítics, socials, mediàtics, etc.) atès que, successives vegades, han impedit la independència/llibertat de Catalunya.

És l’hora que els líders naturals del Poble Català (i de qualsevol altre Poble) assumim nosaltres les diferents responsabilitats de lideratge. Mentalitzem-nos, entrenem-nos, atrevim-nos!

Com diu Directe-68, l’únic partit independentista (i per això totalment censurat, tant pels processistes com pels anti-processistes): res de “sit and talk”, sinó AIXECA’T I FEM-HO!!! (es pot començar per “LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT”: https://www.youtube.com/watch?v=Z4kc1QYO6DM; versió en castellà: https://youtu.be/V11dPhj3xY0; i en anglès “THE LIE, the documentary of THE TRUT”  https://www.youtube.com/watch?v=n2VPn1uhSdg)

Precisaré tot el que sigui capaç una estratègia i també elements tàctics per actuar i GUANYAR!!!

Com impulsor de LA GOTA CATALANA, faré aquesta onzena sessió de DESMUNTEM L'”OPERACIÓ CORONAVIRUS en directe al local situat a Passatge de Gaiolà, 24 (entre Mallorca i València, tocant a Sicília; a 150 m. de la Sagrada Família). I al acabar la presentació, contestaré les preguntes, crítiques, etc., que se’m formuli, bé pels assistents, bé a través del xat.

Visca Catalunya DE NOU lliure!!!

Visca una Catalunya alliberada impulsora i part d’un Nou Ordre Mundial

al servei de VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT!!!

NOTA: El dijous, 18 de juny, 19:30h., faré també en directe al mateix local una versió en castellà que es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/

LLUÍS BOTINAS, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21