Dt. 26 i dj. 28: Des-confinament? Mascareta? Tests? Vacuna? “Operació Coronavirus” a desmuntar?

DESMUNTEM L’“OPERACIÓ CORONAVIRUS”!

Setena doble sessió setmanal

 Dimarts, 26 de maig, 19:30h, en català…

… i dijous, 28 de maig, 19:30h., en castellà.

Emissió en directe On-Line per:

https://www.twitch.tv/plural_21/

Sota el lema VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT CATALANA; com “entrenament” per a que els catalans siguem aviat coneguts en el món com “els compatriotes de la veritat” (Francesc Pujols,1882-1962); per comprendre que la censura dels mitjans de comunicació, tant els processistes com els anti-processistes, no és només sobre el fet que TOTS els dirigents del procés han impedit la independència, sinó també sobre tots els temes importants pel Poble Català (i tots els altres Pobles), com és la brutal agressió que estem patint amb la tapadora de l’Operació suposada “Pandèmia de coronavirus”; i per contribuir a crear les condicions que justament permetin trencar aquesta terrible censura i aleshores passar del confinament a la independència, aquesta setmana faré la setena sessió del Cicle DESMUNTEM L’”OPERACIÓ CORONAVIRUS”!

Presentaré els següents cinc punts i, en acabar l’exposició de cada punt, contestaré les preguntes i comentaris escrits que m’arribin:

1) Fi immediat del confinament? El des-confinament, ¿és la prolongació del, com a mínim, error confinament i, per tant, de les seves males conseqüències?

2) La batalla de les mascaretes. ADVOCATS: Tothom, especialment pares, DENÚNCIA EXIGINT INDEMNITZACIÓ PELS EFECTES NOCIUS DE L’ÚS OBLIGATORI DE LES MASCARETES, especialment als nens!

3) Seguirem amb el tema “Guanyar ara la batalla dels tests”

4) Elements preparatius per “Guanyar aviat la decisiva batalla de la vacuna”

i 5) Elements per DESMUNTAR LA “OPERACIÓ CORONAVIRUS” !!!

LLUÍS BOTINAS, investigador independent, president de Plural-21 i impulsor de LA GOTA CATALANA