Dt. 12 i dj. 14: Proves científiques? Immunitat? Tests? Famosos? Operació a desmuntar?

DESMUNTEM L’“OPERACIÓ CORONAVIRUS”

 Dimarts, 12 de maig, 19:30h…

… i dijous, 14 de maig, en castellà.

Emissió en directe On-Line per:

https://www.twitch.tv/plural_21/

Sota el lema VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT CATALANA; com “entrenament” per a que els catalans siguem aviat coneguts en el món com “els compatriotes de la veritat” (Francesc Pujols); per comprendre que la censura dels mitjans de comunicació, tant els processistes com els anti-processistes, no és només sobre el fet que TOTS els dirigents del procés han impedit la independència, sinó també sobre tots els temes importants pel Poble Català (i tots els altres Pobles), com és la brutal agressió que estem patint amb la tapadora de l’Operació suposada “Pandèmia de coronavirus”; i per contribuir a crear les condicions que justament permetin trencar aquesta terrible censura i aleshores passar del confinament a la independència, aquesta setmana faré la cinquena tanda del Cicle DESMUNTEM L'”OPERACIÓ CORONAVIRUS”.

Faré una presentació dels següents cinc punts i aniré contestant les preguntes i comentaris que m’arribin:

1) Experts oficials dels sistema: on són les proves científiques en que us baseu? És a dir, de cada tema, ¿on és el primer article de referència original publicat en revistes científiques?

2) Confinament o bé immunitat comunitària o de ramat?

3) Seguirem amb el tema “Guanyar ara la batalla dels tests”

4) I què aprendre dels famosos suposadament infectats?

i 5) Desmuntar la “Operació Coronavirus” !!!

Per preparar la sessió:

1) Experts oficials dels sistema: on són les proves científiques? És a dir, de cada tema, ¿on és el primer article de referència original publicat en revistes científiques?

Temes (des d’alguns més immediates als més de fons) sobre els que convido a exigir a les autoritats que han pres les mesures (i, en tot cas, que els polítics ho demanin als experts oficials que els han assessorat) els articles publicats en revistes científiques en els que es fonamenten, sobre tot quan aquests experts oficials s’omplen la boca de “ciència basada en l’evidència”, de “medicina basada en l’evidència”, de que “el que diuen els crítics no està publicat en revistes científiques”, etc.:

—portar mascareta, protegeix

—utilitzar guants, protegeix

— guardar una distància física de 1,5 a 2 m., protegeix

—cal tancar les platges i prohibir banyar-se. I les piscines. I els parcs.

—els tractaments antivirals experimentals són beneficiosos

——-la seva combinació amb antibiòtics i altres, és beneficiosa

—els tests són fiables

—hi ha una nova malaltia anomenada COVID-19

—hi ha una pandèmia de COVID-19

—hi ha un nou virus anomenat SARS-CoV-2

—el nou virus anomenat SARS-CoV-2 és la causa de la nova malaltia anomenada COVID-19

—el confinament és el millor camí a seguir, i salva més vides que no pas les que costa i costarà

—…

Per diversos d’aquests punts: Revista DSalud, nº 237, maig 2020, i també els 235 i 236. A quioscos i per subscripció.

2) Confinament o bé immunitat comunitària o de ramat?

*** https://youtu.be/ZJvOpCRZef8

Premio Nobel Michael Levitt: “la cuarentena no es buena”                                             •9 may. 2020              7:33

Prof. Dr. Knut Wittkowski – Is social distancing and lockdown on COVID-19 the wrong approach? The Age of Spin    Published Apr 4, 2020   41:49

3) Seguirem amb el tema “Guanyar ara la batalla dels tests”

—Negar-se per raons legals, científiques i tècniques: negarse-a-los-test-STOP-6p

—“La mentira de los tests de la COVID-19, al descubierto”    27 abr. 2020   14:12 https://www.youtube.com/watch?v=D55YA3YXCDA&fbclid=IwAR3IlUWwHe2N_Ynq90F1_33wRzWLyG7IJNS549OG4CrWiRrmj3-6jOiJQ14&app=desktop

En España han comenzado a hacerse ya los tests Els metges gallecs estan sorpresos amb les primeres dades de l’estudi i han declarat: “O els tests són molt dolents, o la circulació de virus és inexistent”, i és que dels 215 primers tests realitzats, cap va donar positiu; dels primers 5.043, només 37 han donat positiu, i això que els han fet en poblacions urbanes on sí que hi ha hagut afectats. Ara a poc a poc anem caient en el compte que l’alarma no ha estat justificada. Però el que sí és un fet comprovable ara mateix és que milers de persones s’han anat a la ruïna económica, que potser és l’objectiu primordial de tota aquesta increïble campanya de publicitat centrada en la por i en el terror.

4) I què aprendre dels famosos suposadament infectats?

Desmontando la falsa pandemia del COVID-19

El Dr. Enric Costa Vercher ens ajuda a reflexionar i a prendre consciencia d’aquesta FALSA PANDÈMIA. Un argumento que utilitza és el dels famosos

i 5) Desmuntar la “Operació Coronavirus” !!!

–infermeres es queixen que les fan anar vestides d’astronautes quan queden ja pocs casos de COVID-19 que va ser l’excusa per utilitzar les proteccions.

— Islandia, ¿primer país europeo en derrotar al coronavirus?

https://www.lavanguardia.com/internacional/20200509/481027482414/islandia-primer-pais-europeo-derrotar-coronavirus.html?utm_term=botones_sociales_app&utm_source=social-otros&utm_medium=social

— No era PANDEMIA y HA TERMINADO. ¡¡ NOS ESTÁN ENGAÑANDO!!

https://www.youtube.com/watch?v=TC5iqxX0RYI&feature=youtu.be

—entrevista del 18 de març

NOTA ACTUALITZADORA DE L’ENTREVISTAT, a 25/3/2020

Declaro formalment que m’interessa la veritat (fins i tot quan no m’agrada), comparteixo que el meu lema és Vida-Veritat-Llibertat-Identitat, i convido a contrastar, a investigar, a aprofundir, a precissar, etc. Al que vaig dir el dia de la gravació (dimecres, 18 de març) vull avui (25 de març) fer:

*** AQUESTES 6 CORRECCIONS:

1) la minoria de persones que necessiten assistència hospitalària per problemes pulmonars seriosos és major del 5% que dic i probablement superi el 20% … però segueix sent una minoria … tot i que s’omplin els hospitals; 2) entre aquestes persones que arriben a l’hospital, una part són joves i la seva mala evolució pot ser ràpida, seguint passos similars i mostrant taques pulmonars que semblen calcades … però és una minoria de l’anterior minoria … tot i que s’omplin els llits de les UCI ampliades; 3) les xifres oficials no permetrien parlar d’epidèmia -i molt menys de pandèmia!- si no fóssim víctimes de la primera campanya mundial d’intens terror, i ja se sap que la por paralitza, atordeix … i mata; 4) avui afirmo rotundament que NO hi ha CAP prova científica publicada que el suposat coronavirus SARS-CoV-2 hagi estat aïllat (a la revista DSalud d’abril sortirà un article demostrant-ho); en conseqüència, ningú hauria de dir que existeix, menys que causi problemes de salut i encara menys que sigui la causa de la mort de les persones que, lamentablement, acaben morint; 5) avui afirmo rotundament que, ja que el coronavirus no ha estat aïllat, les proves amb RT-PCR que s’utilitzen per confirmar el diagnòstic no tenen cap base rigorosa (i encara menys els “tests ràpids” que ara es volen aplicar massivament!). Per això hi ha articles científics publicats que afirmen que el nombre de falsos positius oscil·la entre el 47% i el 80,33%. I per això hi ha facultatius que asseveren que “el RT-PCR dóna falsos negatius” quan la tècnica PCR mai no pot donar falsos negatius. Per tant, no hi ha ningú correctament diagnosticat com “infectat pel SARS-CoV-2”, i tampoc hi ha ningú que realment hagi mort “malalt de COVID-19” i “matat pel SARS-CoV-2”; i 6) anomeno Operació Tapadora ‘Pandèmia de Coronavirus’ al fenomen mundial, nou, d’enginyeria social planetària, basat en el terror i al servei de reestructurar un Ordre Mundial que trontolla, que estem patint.

En conseqüència, descartat el que NO és causa, cal trobar el que SÍ és causa de tanta por, malaltia i mort. Després cal obrir una rigorosa investigació mundial per: A) trobar la(les) veritable(s) causa(es) d’aquests malalts (¿agredits?) i d’aquests morts (¿assassinats?). I aquí han de verificar-se totes les hipòtesis: agent de guerra biològica o química, 5G, fumigacions, metalls pesats, contaminacions múltiples, lleis biològiques del Dr. Hamer (¿explica que no hi hagi nadons ni nens “infectats per coronavirus” el que a aquesta baixa edat no es tingui por a la mort?), etc. I B) detenir i jutjar els poderosos que han llançat aquesta criminal Operació.

*** I AQUESTS 4 AFEGITS: 1) A la Xina s’ha aplicat àmpliament la Medicina Tradicional Xinesa. Això s’ha silenciat aquí tot i que ajuda a comprendre que la proporció entre morts i infectats a la Xina sigui bastant menor que la d’Europa (en particular, que la d’Itàlia i que la de l’ “Estado-Español”); 2) l’assaig a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) administrant suposats antivirals usats en el muntatge SIDA a 195 persones diagnosticades “infecció per coronavirus” serà presentat com “és positiu perquè baixa la càrrega viral” quan en realitat només pot ser perjudicial perquè és quimioteràpia contra un virus que ningú ha demostrat que existeixi; 3) si a les autoritats realment els interessa la salut de la població, també haurien de recórrer a la Medicina Tradicional Xinesa i a tots els enormes recursos terapèutics alternatius que actualment ja existeixen (en lloc de perseguir-los); i 4) la major amenaça per a la salut de la humanitat és la suposada “solució” que proposen tots els actuals dirigents: administrar “vacunes contra el coronavirus” (CURA: particularment perilloses són les vacunes genètiques) que es volen imposar obligatòriament canviant les lleis i amb intervenció de l’exèrcit.

LLUÍS BOTINAS, investigador independent, president de Plural-21 i impulsor de LA GOTA CATALANA