Primer periodista que trenca la censura

Primer periodista que s’arrisca

i que trenca i denúncia la censura

Aquest dilluns dia 4 de maig el periodista Bernat de Ciurana ha fet públic un vídeo (que dura 3:32) de suport a Directe-68 i a David Raventós, i que es troba a https://youtu.be/9QNr40X9O9A i també a https://m.facebook.com/story.php?stor…

Considero que és un esdeveniment decisiu cara a la independència/llibertat de Catalunya.

Per aquest motiu he deixat aquest COMENTARI a YouTube:

“Cal que hi hagi algú en cadascun dels camps professionals que sigui el primer en atrevir-se a explicar clarament al Poble Català que, després de 305 d’ocupació, TOTS els dirigents en el seu respectiu camp laboral han estat curosament filtrats i seleccionats per servir a Madrid/Castilla/Estado-Español. En conseqüència, la seva tasca prioritària és actuar dissimuladament i traïdora contra els catalans per tal de prolongar el nostre sotmetiment a Madrid. Per això aquests dirigents apareixen com a catalans però en realitat actuen contra els catalans, i bloquegen i censuren ferotgement a tots els qui realment voleu/volem la independència/llibertat de Catalunya. Gràcies, Bernat, per haver estat tu qui hagi pres la iniciativa de ser no “el pal de paller” sinó, separant com bé dius el gra de la palla, ser l’eix de reagrupament del millor gra periodístic en el decisiu camp dels mitjans de comunicació. Ets/sou el nucli motor dels nous mitjans del Principat alliberat que seran exemple mundial de respecte a la llibertat d’expressió i al dret de tothom a la informació. Confio en trobar-nos aviat i poder-t’ho agrair personalment. Molt benvingut, company!”

He escrit i dit en nombroses ocasions les dues qüestions que considero decisives:

1.- que la condició per a que el Poble Català pugui recuperar aviat la independència/llibertat és que tothom comprengui que qui ho ha impossibilitat diverses vegades des del 2012 són els subcapitostos de Barcelona, que TOTS estan al servei dels capitostos de Madrid.

i 2.- que si el Poble Català no sap això, és a causa de la TOTAL censura que TOTS els mitjans de comunicació -grans i petits, els processistes i també els antiprocessistes- exerceixen contra l’únic partit independentista que hi ha des de març del 2018, Directe-68, i el seu impulsor i president, En David Raventós. El “pecat” d’En David és ser un autèntic independentista des de la seva joventut (ara té 50 anys), i que coneix –i és conegut!– personalment -molts, des de fa 30 anys- per TOTS els dirigents processistes, i SAP PERFECTAMENT que són traïdors al Poble Català, raó per la que el censuren … i més!

Gràcies En Bernat, aquesta censura ha començat a trencar-se.

Cal escoltar les seves paraules i donar-les a conèixer arreu, en TOTS els altres sectors de la societat catalana. I especialment dins de TOT el món periodístic per atraure els periodistes independentistes encara frenats (mal) guanyant-se la vida en mitjans processistes o antiprocessistes. I cal en particular arribar de seguida a les aules on s’estan formant els nous periodistes, els que ja faran la seva trajectòria dins de la CATALUNYA DE NOU LLIURE, i els que aconseguiran que els mitjans de comunicació catalans guanyin prestigi mundial pel seu rigor i la seva honestedat.

Aquí trobeu enllaços per accedir a una petita part del importantíssim material independentista que ha generat Directe-68 (mentre els dirigents processistes impedien la independència, traint-nos any rere any … i avui mateix, amb majoria de 70 escons “independentistes” al Parlament de Catalunya):

​***Conferència LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ I DRET A LA INFORMACIÓ el dijous 18 de juliol del 2019 al Col·legi de Periodistes de Catalunya a Barcelona, Rambla de Catalunya n. 10: https://youtu.be/rin0kjnHisA

***LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT:

Català: https://youtu.be/Z4kc1QYO6DM

Castellano: https://youtu.be/V11dPhj3xY0

English: https://youtu.be/n2VPn1uhSdg

***Sobre la primera Vaga de Fam d’en David Raventós, començada el 3 de maig del 2016 i represaliada amb tancament psiquiàtric i tortura química des del 17 de maig fins el 18 de juliol. Va ser un intent d’assassinat amb coneixement de TOTS els membres del Govern de la Generalitat, del Parlament de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona. Dues sessions els passats dissabte i diumenge amb motiu del quart aniversari:

2/5/2020: https://www.youtube.com/watch?v=WpmioyOW-Yw

DIRECTE PREGUNTES I RESPOSTES 67 AMB DAVID RAVENTÓS

  • Streamed live on May 2, 2020 1:06:45

3/5/2020: https://www.youtube.com/watch?v=1S8d3BYHMXE

DIRECTE PREGUNTES I RESPOSTES 68 AMB DAVID RAVENTÓS

  • Streamed live on May 3, 2020 1:25:36

***La segona Vaga de Fam d’en David Raventós, dia a dia, des de l’1 al 30 d’octubre del 2019, també totalment censurada: https://famdindependencia.cat

***Llibre “TRAÏCIÓ A LA INDEPENDÈNCIA. Una vaga de fam per recuperar la llibertat de Catalunya” (Llibres de l’Índex, 2019). El pots trobar a: Llibreries Obertes https://llibreriesobertes.cat/product…

Barcelona, 7 de maig del 2020

LLUÍS BOTINAS, investigador independent, president de Plural-21 i impulsor de LA GOTA CATALANA