Una entrevista molt important!

Una entrevista molt important!

Atrevir-nos a actuar valentment

 

Bon dia, Família!

Vull compartir aquesta entrevista (en anglès i traduïda al castellà; dura 56:07) d’aquest dia 30 d’abril al metge ex-militar estatunidenc Dr. RASHID A. BUTTAR https://youtu.be/bVbFh833TKk

Considero que -al marge de desacords que ara trobo secundaris- és MOLT IMPORTANT no només per alguna informació que dóna -per exemple, és la primera vegada que trobo la probable raó veritable de mantenir el que en diuen “distanciament social”: facilitar el control telemàtic de la població- ens confronta amb la gravetat del que està passant a escala planetària, i que jo vaig concentrar el 26 de març a l’article Operació Tapadora “Pandèmia de Coronavirus”.

Estimo que el Dr. Buttar marca l’actitud valenta, i l’orientació general, a adoptar per respondre des del punt de vista popular al terrible atac que estem patint la població del món … i en particular els catalans pel fet d’estar, a més, sotmesos des de fa 305 anys a Madrid/Castilla/Estado-Español.

Aquest atac com mai hi ha hagut no el podem respondre com si no fos quelcom nou JA QUE HO ÉS, I MOLT, DE NOU! I per això ens col·loca davant d’una situació inèdita amb sortida molt-molt-molt fosca si guanyen els que han llençat l’“Operació Coronavirus” (sigui qui sigui, “cosa” que ara no em preocupa).

Però també ens obre uns possibilitats positives enormes atès que ens posa davant una situació d’imprevisible ràpida maduració massiva a causa de les (innecessàries?) dures condicions de llarg arrest domiciliari (sense delicte ni judici!) que s’ha imposat a gran part de la humanitat, maduració massiva que pot comportat EL DESMUNTATGE DE L’“OPERACIÓ CORONAVIRUS”.

I als catalans que volem la independència/llibertat de Catalunya aviat, la greu situació actual ens planteja el repte decisiu d’incidir-hi precisament amb aquesta orientació: DESMUNTEM L’“OPERACIÓ CORONAVIRUS” PER PASSAR DEL CONFINAMENT A LA INDEPENDÈNCIA (o bé amb alguna orientació encara millor).

Considero que explicar arreu que hi ha en marxa una “Operació Coronavirus” captaria l’interès de moltes persones de tots els sectors socials i culturals que veuen -que veiem- que tot ha anat molt ràpid, que hi ha moltes “coses rares”, que les autoritats han pres unes decisions de conseqüències terribles sense explicar-ne les raons, que moltes mesures són contradictòries o fins i tot absurdes, etc.

Si aconseguim que en lloc de parlar de “coronavirus” es parlés àmpliament d’“Operació Coronavirus”, la situació faria un tomb radical. Arribar a dir “Tots contra l’Operació Coronavirus!” giraria 180 graus l’oficial “Tots contra el coronavirus!”, i la força concentrada aniria, com un bumerang, justament en contra dels qui han programat i han llençat l’Operació que estem patint.

A més, orientar-nos cap a DESMUNTEM L’“OPERACIÓ CORONAVIRUS” deixa en segon lloc qüestions importants però tècnicament difícils d’aclarir i que així resultarien secundàries: per exemple, si hi ha o no hi ha virus (és a dir, si el virus ha estat o no aïllat, i les conseqüències que això té). I també que si SÍ hi hagués virus, si aquest virus seria natural o si bé seria artificial, és a dir, intencionadament manipulat en laboratori (i quan, i per qui, i com ha aparegut en escena, i …).

I orientar-nos a DESMUNTAR L’“OPERACIÓ CORONAVIRUS” ressalta que per sobre del que el propi poder (amb la imprescindible plena i unànime col·laboració dels seus terroristes mitjans de comunicació) ha convertit en una “emergència sanitària” (i no pas en una “emergència de salut”, que és el que els “nostres” dirigents haurien d’haver fet si realment els preocupés la salut de la població; veure NOTA a “Compatriotes de la veritat” i “Operació Coronavirus”), hi ha un atac a les llibertats i a les condicions de vida del 95-99% de la població que ocasionarà molta més destrucció i molts més morts que la pròpia crisi sanitària (que, lògicament, s’ha d’abordar de la millor manera possible … qüestió que també cal debatre!).

Continuaré/Continuarem!

Barcelona, 2 de maig de 2020.

LLUÍS BOTINAS, investigador independent, president de Plural-21 i impulsor de LA GOTA CATALANA