Dt. 31: Preguntes sobre l'”Operació Coronavirus”

Desmuntem l’”Operació Coronavirus”

Dimarts, 31 de març, a dos quarts de vuit del vespre

 Emissió en directe On-Line

per https://www.twitch.tv/plural_21/

Preguntes i respostes

sobre l'”Operació Coronavirus”

El dia 26 vaig penjar aquest post: Operació Tapadora “Pandèmia de Coronavirus”. Consta de tres parts:

1) LA TAPADERA DEL CORONAVIRUS (dura 58:44) Entrevista en castellà que em va fer Àlex Garcia (Caja de Pandora) (((sóc Lluís Botinas, investigador independent i també sóc president de Plural-21))). A sota trobes els tres enllaços on sabem que es pot trobar (gràcies si se’ns en fa arribar algun més!). I entre els tres sumen més de 240.000 visualitzacions. Si us plau,  qui sàpiga fer-ho que obri més llocs/punts/enllaços des dels quals fer-la circular! TRENCAR LA CENSURA és decisiu per canviar el lamentable ordre actualment establert! Gràcies!

https://youtu.be/UX63wMPsc8w

https://youtu.be/YO2R_qFY8Gk  (del 51:30 al 1:50:15)

https://www.youtube.com/watch?v=GdeF1uLxZVk&feature=youtu.be

2) una important “NOTA ACTUALITZADORA (a 25/3/2020)” en català, (per cert, ja ha sortit en número d’abril de la revista DSalud que hi menciono, on es prova que no hi ha cap article científic publicat en cap revista científica que demostri que el suposat “coronavirus SARS-CoV-2” ha estat aïllat)

i 3) i també en català, un esforç per fer una breu contextualització mundial i històrica, i començar a entendre el que està passant de manera que puguem actuar per fer que “les coses” vagin al millor possible pel Poble Català … i per tots els Pobles del Món. Esforcem-nos en passar del confinament/confiscació a la independència/llibertat!

 

Avui, 19:30h., contestaré el millor que pugui

les preguntes que se’m formulin.

Per veure-ho, només cal entrar a https://www.twitch.tv/plural_21/

Per poder participar en la trobada i preguntar, cal registrar-se.

Convido a integrar a la preparació i formulació d’aquestes preguntes les conseqüències que té el que considero que sí és realment nou en el que està passant:

patim un tsunami de terror d’abast planetari

implantat d’una manera molt ràpida

commocionant tots els camps de les diferents societats del món

i, com a conseqüència, empitjorant gairebé cada minut de la vida de totes i cadascuna de les persones (i dels altres éssers vius, per cert) que hi viuen.

Considero que aquest tsunami terrorista només pot ser intencionat per tal d’imposar en que està passant: el confinament (arrest?) domiciliari durant setmanes (mesos?) de gairebé tothom … i la molta por de les -comparativament- poques persones que no estan confinades a causa de les seves feines.

Qui organitza “això” i amb quins objectius, és una qüestió important a escatir. I encara més … ¡com desmuntar-ho !

És “curiós” constatar que les inevitablement negatives greus conseqüències (psicològiques, emocionals, familiars, socials, econòmiques, formatives, culturals, …) de la suma de la por i del confinament, són gairebé sempre silenciades o menystengudes en els actuals discursos oficials.

Per la meva part, actuo amb dos objectius:

—que quan “això” s’acabi, no haguem de tornar a la merda de normalitat anterior. Per què? Perquè, malgrat tot el negatiu assenyalat, confio que durant aquest temps moltíssimes persones hauran recuperat o descobert una sèrie de sensacions, de gaudis, de silencis, de valoracions, de criteris, …, que farà impossible “tornar a la normalitat anterior” tal-qual,

—que sigui la nostre actuació per desmuntar l’“Operació Coronavirus” la que porti a la fi de la dramàtica situació actual. Això comportaria canvis qualitatius en la vida de tots els catalans … i de tots els no-catalans. Sobre tot si aconseguim passar del confinament imposat a la desitjada independència/llibertat de Catalunya impedida fins ara pels “nostres” dirigents processistes actuals!

Confio que m’ajudis, que ens ajuden tots a fer-ho!

NOTA: considero que un fet tant senzill com deixar de dir “Coronavirus” per passar a emprar l’expressió “Operació Coronavirus” ajuda a girar la truita: la dinàmica -conscient i subconscient- negativa del muntatge resulta retornada en contra dels seus autors.

Barcelona, 31 de març del 2020.

Lluís Botinas, impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 305 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)