Operació Tapadora “Pandèmia de Coronavirus”

Operació Tapadora

“Pandèmia de Coronavirus”

“(…) dels catalans se’n dirà ‘els compatriotes de la veritat’”

Francesc Pujols, 1882-1962

Demano disculpes pel meu silenci, en tant que LA GOTA CATALANA, aquestes delicades i importants setmanes. Això no vol dir que estigués inactiu atès que sí m’he mogut en tant que president de Plural-21 amb “el tema candent” que, entre altres “coses”, està servint per a que els dirigents processistes continuïn el seu sotmetiment a Madrid i aprofundeixin l’enterrament del desig d’independència/llibertat del Poble Català. I m’he mogut intensament, actuació que m’ha portat a afirmar que estem davant de l’OPERACIÓ TAPADORA “PANDÈMIA DE CORONAVIRUS”, d’abast mundial.

Per no retardar més que la meva investigació surti també des de LA GOTA CATALANA, i recordant que el 12 de març vaig presentar el post ATENCIÓ!: “Expediente Royuela” explicant que “(…) començo avui una sèrie que, tenint per lema la frase d’En Pujols, anirà cercant la veritat, per desagradable que sigui, en diferents camps.”, continuo ara la sèrie començant a abordar aquesta “Operació Coronavirus”. Per fer-ho, a continuació:

1.—POSO l’entrevista amb mi en castellà de gairebé una hora (dura 58:44) LA TAPADERA DEL CORONAVIRUS. M’agradaria que la veiessis … i que la comentessis i que, si et sembla, la facis circular tot el que puguis. Així ajudes a TRENCAR/ESQUIVAR LA CENSURA PROCESSISTA-DEMOCRÀTICA, que considero és la qüestió decisiva per canviar radicalment la situació a favor de la salut i llibertat del Poble Català … i de tots els Pobles del Món.

I et comparteixo que ja un metge al·lopàtic d’uns 30 anys que conec, que considero és una persona honesta, abnegada, desinteressada, combativa, etc., i que treballa en un hospital tractant malalts -una part, greus, fins i tot a l’UCI- diagnosticats com “infectats per coronavirus”, va escoltar en directe l’entrevista i de seguida n’ha fet uns comentaris en català de 1:17:51 sobre 39 punts, la majoria crítics, que ha publicat a un grup de Telegram. S’obre, doncs, la possibilitat -per primer vegada en els 32 anys que porto implicat en el tema salut!-, d’obrir un debat seriós per apropar-nos al màxim possible a la veritat. Tot al servei del Poble Català … i de tots els Pobles.

 

2.—ENGANXO la següent

NOTA ACTUALITZADORA DE L’ENTREVISTAT, a 25/3/2020

Declaro formalment que m’interessa la veritat (fins i tot quan no m’agrada), comparteixo que el meu lema és Vida-Veritat-Llibertat-Identitat, i convido a contrastar, a investigar, a aprofundir, a precisar, etc. Al que vaig dir el dia de la gravació (dimecres, 18 de març) vull avui (25 de març) fer:

*** AQUESTES 6 CORRECCIONS:

1) la minoria de persones que necessiten assistència hospitalària per problemes pulmonars seriosos és major del 5% que dic i probablement superi el 20% … però segueix sent una minoria … tot i que s’omplin els hospitals; 2) entre aquestes persones que arriben a l’hospital, una part són joves i la seva mala evolució pot ser ràpida, seguint passos similars i mostrant taques pulmonars que semblen calcades … però és una minoria de l’anterior minoria … tot i que s’omplin els llits de les UCI ampliades; 3) les xifres oficials no permetrien parlar d’epidèmia -i molt menys de pandèmia!- si no fóssim víctimes de la primera campanya mundial d’intens terror, i ja se sap que la por paralitza, atordeix … i mata; 4) avui afirmo rotundament que NO hi ha CAP prova científica publicada que el suposat coronavirus SARS-CoV-2 hagi estat aïllat (a la revista DSalud d’abril sortirà un article demostrant-ho); en conseqüència, ningú hauria de dir que existeix , menys que causi problemes de salut i encara menys que sigui la causa de la mort de les persones que, lamentablement, acaben morint; 5) avui afirmo rotundament que, ja que el coronavirus no ha estat aïllat, les proves amb RT-PCR que s’utilitzen per confirmar el diagnòstic no tenen cap base rigorosa (i encara menys els “tests ràpids” que ara es volen aplicar massivament!). Per això hi ha articles científics publicats que afirmen que el nombre de falsos positius oscil·la entre el 47% i el 80,33%. I per això hi ha facultatius que asseveren que “el RT-PCR dóna falsos negatius” quan la tècnica PCR mai no pot donar falsos negatius. Per tant, no hi ha ningú correctament diagnosticat com “infectat pel SARS-CoV-2”, i tampoc hi ha ningú que realment hagi mort “malalt de COVID-19” i “matat pel SARS-CoV-2”; i 6) anomeno Operació Tapadora ‘Pandèmia de Coronavirus’ al fenomen mundial, nou, d’enginyeria social planetària, basat en el terror i al servei de reestructurar un Ordre Mundial que trontolla, que estem patint.

En conseqüència, descartat el que NO és causa, cal trobar el que SÍ és causa de tanta por, malaltia i mort. Després cal obrir una rigorosa investigació mundial per: A) trobar la(les) veritable(s) causa(es) d’aquests malalts (¿agredits?) i d’aquests morts (¿assassinats?). I aquí han de verificar-se totes les hipòtesis: agent de guerra biològica o química, 5G, fumigacions, metalls pesats, contaminacions múltiples, lleis biològiques del Dr. Hamer (¿explica que no hi hagi nadons ni nens “infectats per coronavirus” el que a aquesta baixa edat no es tingui por a la mort?), etc. I B) detenir i jutjar els poderosos que han llançat aquesta criminal Operació.

*** I AQUESTS 4 AFEGITS: 1) A la Xina s’ha aplicat àmpliament la Medicina Tradicional Xinesa. Això s’ha silenciat aquí tot i que ajuda a comprendre que la proporció entre morts i infectats a la Xina sigui bastant menor que la d’Europa (en particular, que la d’Itàlia i que la de l’ “Estado-Español”); 2) l’assaig a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) administrant suposats antivirals usats en el muntatge SIDA a 195 persones diagnosticades “infecció per coronavirus” serà presentat com “és positiu perquè baixa la càrrega viral” quan en realitat només pot ser perjudicial perquè és quimioteràpia contra un virus que ningú ha demostrat que existeixi; 3) si a les autoritats realment els interessa la salut de la població, també haurien de recórrer a la Medicina Tradicional Xinesa i a tots els enormes recursos terapèutics alternatius que actualment ja existeixen (en lloc de perseguir-los); i 4) la major amenaça per a la salut de la humanitat és la suposada “solució” que proposen tots els actuals dirigents: administrar “vacunes contra el coronavirus” (ATENCIÓ: particularment perilloses són les vacunes genètiques) que es volen imposar obligatòriament canviant les lleis i amb intervenció de l’exèrcit.

 

i 3.— I COMPARTEIXO (inspirant-me en diversos autors i fets) la meva línia d’investigació i de solució: el que està passant és una Operació planetària NOVA, TERRIBLE, IMPORTANTÍSSIMA que està planificada de fa temps (dècades?) pels (amagats?) dirigents de l’actual trontollant Ordre Mundial per tal de refermar-lo i bastir un Nou Ordre Mundial en contra de tota la població.

Considero que només això pot explicar la rapidesa amb que “la por al coronavirus” s’ha implantat exponencialment a escala mundial convertint-se (amb plena responsabilitat, mitjançant successiu trampós canvi de la definició d’epidèmia i de pandèmia, de l’OMS, econòmicament supeditada als “donants” -inversors!- privats, sobre tot farmacèutiques) en una suposada “pandèmia mortal”, i també el fet que aquesta Operació hagi estat recolzada pels dirigents en tots els àmbits que formen part de l’ordre establert: àmbits científic, polític, mediàtic, mèdic, econòmic, esportiu, cultural, social, etc., portant a ser confinats a casa -de nou: per primera vegada a la Història d’aquesta Humanitat- MILERS DE MILIONS DE PERSONES DE TOTS PAÏSOS, COLORS, CREENCES, ETC. (Suposo que) MÉS DE LA MITAT DE LA HUMANITAT ESTEM EN ARREST DOMICILIARI IMPOSAT PER L’ACTUAL ESTABLISHMENT … això sí, amb complicitat -per ara- de moltes de les víctimes.

Per a posar en marxa aquesta Operació, han utilitzat els “Estats Terapèutics” (expressió encunyada ja els anys quaranta per Thomas Szasz, 1920-2012, psiquiatra hongarès refugiat als USA) aplicant les lliçons tretes:

—dels assajos de successives falses epidèmies/pandèmies anteriors: muntatge SIDA, 1981; vaques boges, 1984; virus del Nil, 1999;  febre aftosa, 2001; SARS, 2003; pesta aviar, 2004; grip porcina, 2009; grip A, 2009; MERS, 2014; Ebola, 2014; Zika, 2016. Més?

—d’atacs de bandera falsa. Mencionant alguns dels més recents: 11-S del 2001 als USA (en realitat, un cop d’estat triomfant); 11-M del 2004; 7-J del 2005; Boston 2013; avió MH-14 2017; Charlie Hebdo i avió Germanwings 2015; Manchester i les Rambles 2017. Més?

—de la creació de dissidències controlades: “Revolucions verdes” àrabs; “Procés d’independència de Catalunya” des del 20010, i 15-M 2014 a l’“Estado-Español”; … Més?

—de  l’execució, amb l’excusa de l’11-S del 2001 als USA, d’un pla previ de derrocament de governs legítims: Afganistan 2001, Iraq 2003, Líbia 2011, Síria 2013 (parcialment fracassat per la implicació de Rússia; encara segueix), … Més?

—de la mobilització i manipulació (en particular, en contra d’Europa) de milions de refugiats conseqüència dels mencionats derrocaments dirigits pels USA i aliats seus, així com de la creació el 2013 de l’Estat Islàmic (ISIS, Daesh) per part de serveis secrets occidentals i militars dels països del Golf enrolant milers de mercenaris i desenes de milers de joves musulmans. Més?

— … I MÉS !!!

Conseqüència dels “Estats Terapèutics” és una especial perversió: la utilització del sistema sanitari com un decisiu instrument per a aterrir i controlar la població, i per a convertir la solidaritat entre les persones “contra el virus assassí” en una eina al servei precisament de l’enemic, és a dir, dels capitostos que munten totes aquestes catàstrofes.

Vull ressaltar que estem patint la primera campanya mundial de terror (i la por a morir repercuteix en la salut, especialment en els pulmons) en la que, per acció o per omissió -i pel que sé; m’agradaria equivocar-me i poder demanar ajut- col·laboren TOTES les institucions de TOT tipus de TOTS els estats de TOT el món. Excepcions, si us plau?

 

PERÒ …

… vull creure que FINALMENT aquesta situació nova i única POT SER POSITIVA per a nosaltres -pels catalans … i per tots els pobles del món- SI SOM CAPAÇOS DE DONAR-LI LA VOLTA, DE GIRAR LA TRUITA.

I ACTUO PER A QUE AIXÍ SIGUI !!!

 

TOT el que hi ha en aquest blog

i TOT el que trobeu al Web de Plural-21

va en aquest sentit.

En parlem ? …

… per fer!

Barcelona, 25 de març del 2020. Lleugers retocs el 27. I el 2 de maig.

Lluís Botinas, impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 305 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)