Dt. 4: “No, Rufián. No, Borràs. No, Vehí”

Dimarts, 4 de febrer del 2020, a dos quarts de vuit del vespre

Passatge de Gaiolà, 24, local

entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

Trobada

Cicle “ENTRENEM-NOS PER ASSUMIR LA RESPONSABILITAT”

 

No, Rufián. No, Borràs. No, Vehí. No, altres traïdors.

 

LA QÜESTIÓ NO ÉS que “el rei d’Espanya no ens representa”.

 

LA QÜESTIÓ ÉS que Felipe-VI-de-Castilla

és el cap d’Estat d’una potència estrangera, enemiga, invasora i ocupant

que ens té presos del 1714 ençà, que ens espolia la llibertat (i molt més), i que ens genocida.

Com és possible que “els nostres dirigents independentistes” SEMPRE pixin fora de test, i que MAI l’encertin … dient encara que sigui una única proposta feta des del Punt de Vista Català i que, en conseqüència, serveixi per declarar la independència que permeti recuperar aviat la llibertat del Principat de Catalunya, ocupat des de fa 305 anys?

Però sigui per incapacitat, per ignorància, per incompetència, per covardia, per comoditat, per corrupció, per traïdoria o per altres raons que s’aclariran quan els jutgem per traïdors, cal que els líders naturals del Poble Català assumim la responsabilitat de canviar ràpidament la situació i guanyar.

Per això cal entrenar-nos, fet que em porta a posar en marxa el Cicle “ENTRENEM-NOS PER ASSUMIR LA RESPONSABILITAT” que començaré aquest dimarts 14 veient, posats a fer una Declaració en relació a la inauguració de la XIV legislatura de Las Cortes de Madrid, quina hagués estat la millor Declaració.

Aquesta és la Declaració llegida en les quatre llengües pels portaveus d’ERC, Gabriel Rufián; de JxCat, Laura Borràs; de les CUP, Mireia Vehí; d’EH Bildu, Oskar Matute; i del BNG, Néstor Rego:

No tenim rei. Democràcia, llibertat, repúbliques

Les forces polítiques independentistes, sobiranistes i republicanes que signen aquesta declaració, volem manifestar que:

  • La monarquia espanyola i el seu màxim exponent, el rei d’Espanya, no ens representa. La societat catalana, basca i gallega rebutgen majoritàriament la figura d’una institució anacrònica hereva del franquisme, que es sustenta en l’objectiu de mantenir i imposar la unitat d’Espanya i les seves lleis negant, d’aquesta manera, els drets civils, polítics i nacionals que afecten la nostra ciutadania i els nostres pobles.
  • En el camí democràtic cap a la llibertat a la qual aspirem, el Rei no és un interlocutor vàlid per a nosaltres. Ni té la legitimitat dels nostres pobles, ni li reconeixem ninguna funció política. Encara menys quan el seu paper envers les nostres nacions no ha sigut un altre que el d’intentar imposar projectes i valors antidemocràtics, com va quedar demostrat en el discurs autoritari pronunciat el 3 d’Octubre.
  • La Monarquia Espanyola és un estament que no respon als valors republicans de llibertat, igualtat i democràcia que tant els ciutadans i ciutadanes dels nostres pobles com les majories socials de l’Estat anhelen. Una democràcia real només serà possible des de la ruptura amb l’herència, les bases i valors que representen el Rei i la seva figura. Per això, considerem que el Rei i la Monarquia Espanyola han de deixar d’exercir la seva tutela sobre la ciutadana i sobre els governs i parlaments que de la voluntat popular emanen. Només així es podrà donar cabuda a solucions basades en el respecte a la voluntat popular, la llibertat i la democràcia.

Madrid, 3 de Febrer de 2020

I aquest és el discurs de 17 minuts fet per Felipe-VI: 200203-Felipe-VI-Discurso en la apertura solemne de la XIV legislatura

Llegim-los, comentem-los, aprenguem i preparem-nos conjuntament.

BENVINGUT!

CONVOCA: Lluís Botinas, impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA  (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 305 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)