Dt. 28: “Com actuaria un autèntic pres polític català independentista?”

Dimarts, 28 de gener del 2020, a dos quarts de vuit del vespre

Passatge de Gaiolà, 24, local

entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

Trobada

‘Juicio al proceso’:

Com actuaria un autèntic

pres polític català independentista?

Un veritable pres polític (en general), el detenen a casa, o a la feina, o amagat, o fugint, però un autèntic pres polític no fa cas a l’aparell repressor (poder judicial inclòs) de l’ordre polític (en general) al que combat, i no fa voluntàriament 600 Km. per anar-se a entregar quan rep una citació judicial de l’enemic. I el principal objectiu d’un autèntic pres polític, a més de mirar de fer sentir la seva veu utilitzant les poquíssimes escletxes que li deixaria l’ordre repressor de la presó on fos tancat, és fugir de la presó. I si pogués sortir de la presó, un autèntic pres polític NO hi tornaria.

Però, a més, si es tractés NO d’un “pres polític en general” SINÓ d’un (suposat) “pres polític català independentista”, no obeiria la citació que li envia “el Tribunal Supremo” o “la Audiencia Nacional” de l'”Estado Español” ocupant. I menys quan acaba de participar en la votació a la Sessió Plenària del Parlament de Catalunya convocada el 27-O del 2017 per (suposadament) proclamar la independència de Catalunya, i on s’ha fet una votació on ens diuen (enganyant-nos totalment, ja que no va haver-hi votació de tal document sinó d’un altre) que “es va fer una Declaració d’Independència que després no es van atrevir a implementar” que va obtenir 70 “SÍ”, 2 “abstencions” i 10 “NO”, és a dir, majoria absoluta.

Però és més: durant el judici, un veritable “pres polític en general”, fa una defensa política atacant el més clarament i dura possible l’ordre enemic al que combat. En conseqüència, el judici d’un autèntic “pres polític en general” NO és retransmès per la televisió ni altres mitjans de comunicació que estan al servei de l’ordre que el veritable “pres polític en general” combat.

I si es tracta d’un (suposat) “pres polític català independentista”, en el judici al “Tribunal Supremo” o a l'”Audiencia Nacional” de l'”Estado-Español invasor/ocupant/espoliador/genocida” hauria de fer una defensa política independentista catalana. Com? Explicant -no per els jutges sinó per a les persones (sobre tot, els catalans, però també els castellans i els no-catalans en general) a qui pugui arribar el que declara- que els catalans volem tornar a ser lliures després de 305 anys d’ocupació i de dos segles més de genocidi per part de Madrid/Castilla/Estado-Español. Per tant, les declaracions d’un veritable “pres polític català independentista” NO serien retransmeses per cap tipus de mitjà de comunicació, ni els que incideixen en els ocupants ni, encara menys, els que incideixen en els ocupats.

A la Trobada concretaren millor entre els assistents el què hauria de dir un autèntic pres polític català independentista. I quedarà encara més clar que Junqueras, Forcadell, Forn, etc., van declarar en coherència a la seva actuació anterior a anar a fer-se protegir a la presó: van actuar per impedir la independència/llibertat de Catalunya.

O sigui que els traïdors que van trair quan estaven al Govern de la Generalitat o al Parlament de Catalunya, van continuar traint en el judici tal com havien traït des de la presó abans del judici engarjolats “preventivament”, i tal com segueixen traint ara engarjolats després de la sentència.

Per preparar la Trobada:

Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya del 27-O del 2017: demostra l’acord de TOTS els 135 dirigents catalans -des del PP a les CUP- per enganyar al Poble Català -i a tots els Pobles-. I la votació secreta demostra la traïció de TOTS els 72 parlamentaris processistes

Dt. 21: “Ni ‘presos polítics’ ni ‘exiliats’: traïdors”

Per què transmeten els judicis?

Què en treuen d’estar a la presó i a l’“exili”?-191001

Com saber si un dirigent català actua a favor nostre?-180328-1p

Centrem-nos en recuperar la llibertat-180715

Com avaluar els dirigents independentistes?-180730

Unitat traïdora o unitat alliberadora?-190828

Autodeterminació contra independència-200104

(aquesta acta també està a la part final del meu text Continuació d’“A propòsit de l’engany del 27-O del 2017″)

Tupinada al referèndum d’Escòcia-140926-22pg

… i el que cadascú proposi o aporti!  Gràcies!

CONVOCA: Lluís Botinas, impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA  (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 305 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)