Casual la unanimitat anti-catalana?

VIDA – VERITAT – LLIBERTAT – IDENTITAT CATALANA –XIV

PUNT DE VISTA CATALÀ – LXII

Pot ser casualitat tanta

unanimitat anti-catalana?

 

Deixo clar d’entrada:

 

******* que NO em refereixo a la unanimitat anti-catalana

que obligatòriament han de tenir TOTS els partits (i organismes, institucions, mitjans, catedràtics, etc.) de Madrid, des de Vox a Podemos, ja que TOTS tenen interioritzat que estan construïts des del 1714 sobre nostre. Cal estendre en tots sentits l’afirmació de Josep Pla (a la que em permeto fer una modificació/precisió: canviar “español” per “estadoespañol”  que ja explicaré en un altre moment): “El més semblant a un estadoespañol de dretes és un estadoespañol d’esquerres” … i un estadoespañol d’extrema dreta … i un estadoespañol d’extrema esquerra … i senzillament qualsevol estadoespañol.

I això és important ara, quan TOT el món oficial català ens empeny a negociar amb Madrid “un referèndum pactat i vinculant com Escòcia obtingut per mediació internacional” (amagant la tupinada patida a Escòcia el 2014), i en aquest sentit TOT el món oficial català alimenta il·lusions

—sobre “les noves possibilitats de diàleg que obre la formació a Madrid del primer govern de coalició entre el PSOE y Podemos”. Per fi Podemos podrà executar la tasca per la que l’Ordre Mundial (i Madrid i Barcelona com peons) van muntar la dissidència controlada del 15-M per a que en sortís Podemos-i-sucursals per a que ara faciliti que el PSOE acordi el dit referèndum,

—i sobre “la projecció internacional que dona al conflicte català que avui Puigdemont i Comin s’hagin assegut als seients 853 i 854 del Parlament Europeu”. Aquests dos traïdors fugits per por al Poble Català continuaran traint ara des d’Estrasburg, com ho han fet i fan des de Waterloo (!!!), demanant la mediació internacional que acabi imposant la forma democràtica de matar la independència/llibertat de Catalunya: “un referèndum com Escòcia” (i per això, insisteixo, amaguen la tupinada feta a Escòcia el 2014).

És cabdal entendre que l’obligació dels dirigents processistes que han traït al Poble Català des de els seus llocs de poder (bé, de subpoder sempre supeditat a Madrid) a la Generalitat i al Parlament, és continuar traint-nos des de la seva protecció a la presó i a l’“exili”. L’únic de bo que poden fer és … CONFESSAR LA SEVA TRAÏCIÓ … i quan abans, millor!

 

****** i que SÍ em refereixo a la unanimitat anti-catalana

que tenen TOTS els partits (i organismes, institucions, mitjans, catedràtics, etc.) processistes de Barcelona. Argumento la seva unanimitat anti-catalana:

TOTS els dirigents processistes (insisteixo: no només els polítics sinó els mediàtics, universitaris, culturals, …) donen l’espatlla als nostres més de mil anys d’Història de Catalunya i de tota la Nació Catalana, una Història que és espectacular.

(((Pot ser casualitat aquesta unanimitat?)))

En efecte, malgrat la censura i marginació que pateixen els investigadors independents que ho estan fent, LA NOSTRA AUTÈNTICA HISTÒRIA (espoliada per Madrid i altres capitals europees i no-europees fins a uns graus literalment increïbles) està sortint a la llum sense cap suport dels dirigents processistes (inclosos, quedi clar, l’ANC i Òmnium Cultural) gràcies a més de 30 anys de recerca de l’INH (Institut Nova Història, https://www.inh.cat/) i d’altres grups: Histocat (Fundació d’Estudis Històrics de Catalunya, https://www.histocat.cat/), La vaca cega (https://www.histo.cat/), CCH (Cercle Català d’Història, https://www.cch.cat/), ARHLC (Associació per a la recerca de la història i les llibertats catalanes, https://www.devolucio.cat/), Memorial 1714 (https://www.memorial1714.cat/), Marcel Mañé (e. p. d.; http://marcel-mane.com), CEC (Cercle d’Estudis Colombins, https://www.cecolom.cat/). Més, siusplau?

(((Pot ser casualitat aquesta unanimitat en censurar la recuperació de la nostra Autèntica Història?)))

En particular, després d’haver commemorat (que no celebrat) tot un any de Tricentenari (1714-2014), TOTS els dirigents, partits, associacions, institucions, …, processistes silencien que estem ocupats des del 1714, i callen que el que ara volem els catalans és RECUPERAR LA LLIBERTAT.

(((Pot ser casualitat aquesta unanimitat en oblidar el 1714?)))

TOTS els encara “nostres dirigents independentistes” també silencien (i poso només uns quants exemples més, que afegeixo als anteriors):

—que durant segles vam ser el poble més lliure d’Europa,

—que vam generar un DRET CATALÀ (de baix a dalt) totalment diferent del DERECHO CASTELLANO (de dalt a baix)

—que som els inventors de les Constitucions, i que per això del mot català deriven els mots corresponents en francès, anglès, castellà, portuguès, italià, romanès, …

—que vam ser el primer Estat Europeu Constitucional: el Principat de Catalunya

—que el Principat de Catalunya va ser independent fins l’11 de setembre del 1714

—que fins l’11 de setembre del 1714, un català era un estranger a castellà, i un castellà (i, per cert, també un aragonès, encara que amb un status diferent) era un estranger a Catalunya (amb excepcions: inquisidors, algunes autoritats eclesiàstiques, …)

—que a partir de l’11 de setembre del 1714 SOM un Estat Europeu, el primer Constitucional, el Principat de Catalunya, ocupat per un Estat enemic, invasor, ocupant, espoliador, …

—que patim un GENOCIDI CATALÀ des de molt abans de 1714 que, a més d’importants matances/desterraments/empresonaments/exilis que silencien els “nostres” dirigents actuals i la destrucció de ciutats, de castells, de monuments,…, inclou la falsificació de la nostra autèntica història i l’apropiació de conquestes, personatges, literatura i tot tipus d’arts, biblioteques, invents científics, …

—que els catalans, tot el Poble Català, no tenim cap tipus de Drets: ni fonamentals, ni humans, ni polítics, ni civils, ni cap altre dret per una raó molt senzilla però decisiva (i també silenciada): que des del 1714 els catalans no podem existir en tant que catalans, i només podem existir en tant que “espanyoles” que renunciem a ser català. Deia Mossèn Josep Armengou (1910-1976): “Els drets de l’home no poden sobreposar-se als drets de l‘home català

—que el que volem els catalans amb les nostres deu anys de grans mobilitzacions (un altre cop!) es RECUPERAR LA LLIBERTAT

—que per tornar a ser lliures els invasors/ocupants/espoliadors/genocides HAN DE MARXAR DE LA NOSTRA TERRA

—que per assolir això, els catalans NO estem dividits, sinó que els que estan dividits són “los ciudadanos estadoespañoles residentes en territorio catalán”, i això és una pel·lícula totalment diferent

—…

(((Pot ser casualitat aquesta unanimitat en negar aquests i molts altres aspectes del nostre Dret Català i de la nostre Veritable Història?)))

Al llarg dels darrers set anys, jo he anat arribant pas a pas, disgust a disgust, cop a cop, gota catalana a gota catalana, a la conclusió que aquests exemples -i molts més de tipus jurídic, històric, artístic, científic, militar, … , que es poden afegir- són suficients per afirmar rotundament que NO ÉS CASUALITAT TANTA UNANIMITAT ANTI-CATALANA, sinó que (per raons que poden ser múltiples però que només es podran determinar amb precisió quan siguin jutjats pel Poble Català un cop recuperada la llibertat respecte de Madrid/Castilla/Estado-Español) TOTS els dirigents processistes són traïdors al Poble Català.

Però també hi ha arguments més immediats: la seva conducta política impedint repetides vegades (per exemple: 9-N del 2014, 27-S dels 2015, 10-O i 27-O del 2017) la independència de Catalunya, reforça i fa definitiva aquesta conclusió: NECESSÀRIAMENT TOTS els dirigents processistes han de ser traïdors.

Tan sols l’enorme xantatge emocional entorn als NO-presos-polítics i als NO-exiliats, la terrible manipulació de la realitat que fan els subcapitostos de Barcelona (supeditats als capitostos de Madrid … al seu torn supeditats als supercapitostos de …) i la total censura dels mitjans de comunicació contra David Raventós, les seves dues Vagues de Fam per la Independència (maig del 2016 i octubre del 2019) i el seu partit Directe-68 [[[i també contra LA GOTA CATALANA. I potser també contra algun grup sa -criteris per separar un possible grup sa dels nous submarins atrapa-catalans-escaldats que van apareixent: 1.- un grup sa no enganya als catalans dient que els traïdors són “presos polítics” o “exiliats”; 2.- un grup sa no proposa als catalans la trampa d’exercir el “dret d’autodeterminació”; i 3.- un grup sa, cara a possibles col·laboracions, de seguida prendria contacte amb En David Raventós i/o amb mi- més que pugui existir però que no coneixem … ¡i que volem conèixer si existeix!]]] impedeixen que la gran majoria de catalans (i de no-catalans) s’adonin d’aquesta traïció.

Trencar la censura és la qüestió decisiva, i demano/demanem ajut per aconseguir-ho. Aleshores considero que un 20 o 25 % (o més) del Poble Català tindria una reacció similar a la que em va passar a aquesta escena:

A la Plaça Lesseps de Barcelona hi ha una parada de metro. Vaig cap a l’ascensor per sortir i davant meu hi ha una senyora. Entra, entro i es tanquen les portes. Quan la dona es gira, veig que és de la meva edat i que porta el llaç groc. Trec de la butxaca tres fulls doblegats que hi porto i li dic: “Ja que veig que porteu (((content, als meus 75 anys estic aprenent a parlar de Vós atès que el ‘Vostè’ és una castellanada))) el llaç groc, segurament Us interessaran aquests fulls”. Em pregunta: “De què es tracta?”. Contesto: “He escrit un llibret sobre com érem els catalans d’abans de 1714, i ara el que els catalans volem és recuperar la llibertat”. Ella exclama: “Sí, pobres, tancats a la presó!”. Li contesto: “No, no. Jo parlo del Poble Català. Aquests dirigents són uns traïdors que a la presó estan protegits perquè al carrer els hi trencaríem la cara” [[[quan explico això, normalment qui m’escolta reacciona dient “Estàs boig! Com se t’acut dir això a una persona desconeguda i a més, gran!” I jo  contesto: “Espera i escolta, escolta molt bé”]]] La senyora baixa la veu (((imagineu la por de segles que ens han fotut a dins, fins el moll de l’os! Estàvem ella i jo sols a l’ascensor en marxa, però baixa la veu!))), em mira als ulls i em xiuxiueja: “Té raó, té raó: són traïdors!”. Arribem a dalt, se’n va, es gira i afirma: “M’ho llegiré, eh!, m’ho llegiré!”.

Segurament aquesta senyora mai havia verbalitzat “Són traïdors!”. Però ho tenia clavat dins el cor, i quan un desconegut li ho diu a l’ascensor del metro, li passa instantàniament a la boca.

Tot el que necessitem son 6 segons -millor 6 o 60 minuts!- per, trencant la censura democràtico-processista (la censura dels ocupants la dono per segura), arribar al Poble Català. La immediata reacció del 20 o 25 % (o més) arrossegaria a la resta dels nostres … i els frenaria a ells. La situació giraria a tota Catalunya en un parell de mesos, i aleshores res podria impedir-nos assolir la nostra independència/llibertat!

AIXECA’T I FEM-HO !!!

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE!

Barcelona, 14 de gener del 2020

Lluís Botinas

Impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA  (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 305 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)