A favor dels ocupants?

Gotes de Punt de Vista Català – I

 

A Catalunya,

tothom qui exerceix poder

ho fa a favor d’ells,

dels ocupants

 

L’estudi minuciós d’aquest procés de sotmetiment de Catalunya a la dinastia borbònica confirma que,

quan va promulgar-se el Decret de Nova Planta, el 16 de gener de 1716,

la feina bruta ja estava feta,

i el procés de desnacionalització de Catalunya,

amb extermini de la dissidència, devastació econòmica i dominació política i institucional,

era ja irreparable.

Josep Maria TORRAS, Felip V contra Catalunya

(Introducció, pg. 19 i 20; Rafael Dalmau, Barcelona, 2005. 408 pàgines)

 

En cap ni un dels molts discursos, intervencions, articles, tertúlies, etc. dels mitjans de comunicació catalans processistes grans o petits que veig-escolto-llegeixo, hi trobo cap ni una idea, comentari, proposta, … fets des del Punt de Vista Català. No hi ha -o no hi trobo pas- ni una gota de Punt de Vista Català. (Agraeixo que se m’enviï el que es consideri que sí que en té).

I en canvi, tot el que veig-escolto-llegeixo expressa el Punto de Vista Castellano. Per això, per exemple, aquests dies se’ns fa viure pendents de Madrid: del nou president, del nou consell de ministres i perquè triga en ser nomenat, de com serà la nova legislatura, del “diàleg Catalunya-España” que pot o no haver-hi i en quins terminis, de quines haguessin estat les alternatives (sempre pitjors, és clar), etc.

Però cal comprendre que aquesta situació és lògica, prendre consciència de la gravetat que això reflexa i … ¡canviar els més ràpid possible de Punt de Vista!

És lògic perquè els catalans portem ocupats per Madrid/Castilla/Estado-Español de 1714 ençà. O sigui que estem patint més de tres segles d’invasió/ocupació/espoli/genocidi per part del Reino de Castilla (amb l’imprescindible contribució inicial del Royaume de France), que de mica en mica es va anar convertint en “Estado-Español” fabricant cop a cop l’ESTAT-nació “España”, presó de nacions i genocida de pobles.

En conseqüència, si no se’ns hagués arrabassat el Punt de Vista Català per, paral·lelament, imposar-nos el Punto de Vista Castellano, hauríem de tenir com a punt de partida lògic que TOTHOM -per molt català de família que sigui- qui en territori català està en situació d’un cert poder en qualsevol camp (polític, jurídic, mediàtic, econòmic, universitari, cultural,…), està al servei de Madrid.

Perquè hauríem de tenir ben present que és lògic que només els catalans qui hagin interioritzat i fet seu el Punto de Vista Castellano (ep!, potser sense ser-ne conscient, com jo mateix fins fa pocs anys … amb la important diferència que jo mai he estat en situació de poder ni he cobrat dels pressupostos dels ocupants, i segurament això ha facilitat la meva ràpida evolució) que els ocupants ens imposen des d’abans de 1714 per tots els mitjans possibles, puguin accedir a una butaca o a una tribuna qualsevol del món oficial actualment existent en territori català. I això encara que sigui una butaca o una tribuna de segona o tercera categoria. O sigui que només els catalans castellanitzats poden passar els filtres amb els que, lògicament, els ocupants protegeixen i controlen qualsevol posició d’un cert poder a Catalunya … que no pot ser sinó una parcel·la del seu “poder castellano-estadoespañol aplicado en territorio catalán”.

Per assolir la independència/llibertat, hem de treure’ns de dins nostre el Punto de Vista Castellano que ens han inculcat, i adoptar fermament el Punt de Vista Català, que hem de recuperar, elaborar i enfortir. A això he dedicat des de fa 14 mesos els gairebé 70 articles que trobeu en aquests dos quaderns (que aconseguiu  impresos al local):

Quadern I-QUIN ÉS ‘EL PUNT DE VISTA CATALÀ’-37articles-112p-181104

Quadern II-QUIN ÉS ‘EL PUNT DE VISTA CATALÀ’-30articles-104p-191122

i aquests texts, no inclosos en els dos Quaderns:

“Constitución Española”: triplement il·legal, i anti-catalana

Iceta: ”Nació de nacions i Estat plurinacional”? No fotem, home!

Aquest 2020 … ¡girem la truita!

BONES FESTES … malgrat …

Autodeterminació contra independència

I ara i aquí, hi aniré dedicant aquestes “Gotes de Punt de Vista Català” que avui començo.

Ajut per fer aquesta tasca imprescindible !

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE !!!

Barcelona, 8 de gener del 2020

Lluís Botinas

Impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA  (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 305 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)