Autodeterminació contra independència

VIDA – VERITAT – LLIBERTAT – IDENTITAT CATALANA –XIII

PUNT DE VISTA CATALÀ – LXI

Autodeterminació contra independència  

Finalment, la comèdia d’estira-i-arronsa entre Madrid-PSOE i Barcelona-ERC està portant mentre escric al nomenament de Pedro Sánchez com a “Presidente-del-Estado-Español-prisión-de-naciones-y-genocida-de-pueblos” (començant per ser l’actual carceller-en-cap de la Nació Catalana i per ser l’actual genocida-en-cap del Poble Català).

I el nou carceller i genocida en cap podrà ser-ho gràcies a l’ERC dirigida pel traïdor Junqueras, que segueix traint des de l’interior de la presó, on va anar voluntàriament a fer-se protegir del Poble Català. En efecte, dins d’una garjola Junqueras queda convertit en un heroi -reforçat pel xantatge emocional amb la presència de familiars i veïns en els mitjans de comunicació- per una part -encara- poc conscient dels catalans.

Però seria un greu error dels molts independentistes-que-encara-són-processistes convertir el rebuig a Junqueras en una estima a Puigdemont o a la Crida o a les CUP. O, igualment, als grupuscles que no diuen que TOTS són traïdors i que els tracten de “presos polítics” i d’“exiliats”, enganyant així al Poble Català.

En realitat, TOTS ells tenen i apliquen des del començament del procés el 2010 una unitat estratègica perfectament unànime (que inclou l’anar dividits i les baralles entre ells) en contra del Poble Català, és a dir, una unitat traïdora amb la que tergiversen el desig d’unitat alliberadora que té el Poble Català. De fet, “el procés” es construeix a partir del 2010 per impedir els moviments del Poble Català (Consultes Populars per la Independència, Reagrupament, Cercle Català de Negocis) començats el 2009 o poc abans.

I la unitat traïdora que tenen ja TOTS obertament des de la gran traïció del 27-O del 2017 (quan TOTS van enganyar de manera increïble al Poble Català -i al Poble Castellà i a tots els Pobles del món- fent literalment teatre al llegir Forcadell el text “Al Poble Català … República Catalana … bla, bla, bla” PERÒ POSANT A VOTACIÓ UN ALTRE TEXT amb la condemna del 155 i altres punts), és demanar TOTS “exercir el Dret d’Autodeterminació mitjançant un referèndum pactat i vinculant, com a Escòcia” silenciant que a Escòcia el 2014 es va executar una enorme tupinada.

I aquí és decisiu insistir en que la via de l’Ordre Mundial (i, per tant ha d’acabar sent -si no ho és ja ara- també la via del “Reino de España” que hi forma part) per intentar impedir la independència/llibertat de Catalunya

NO és

—ni la via militar:

Estem ocupats militarment (i també civilment) des del 1714, però no poden moure un tanc sense permís de l’OTAN ni de Brussel·les. I a més, NO tenen capacitat militar per a fer un control militar sobre tot el terreny català i tota la població catalana

—ni la via de la seducció:

Ni se’ls hi passa pel cap seduir a “los catalufos”, a “los catalanes de mierda”, a “los vencidos que no tienen huevos”, etc.

—ni la via de comprar-nos:

Estan en fallida econòmica total MALGRAT ESPOLIAR-NOS CADA ANY 8.000 milions d’euros segons Madrid; 16.000 milions segons la Generalitat al seu servei; 24.000 milions amb gairebé tota seguretat; o 32.000 milions possiblement,

SINÓ que ès

—la via democràtica:

Sí, justament la trampa mortal on anihilar la voluntat d’independència del Poble Català és el “referèndum d’autodeterminació pactat i vinculant, com Escòcia, en aquest cas obtingut per mediació internacional” que ja demanen tots els traïdors. Això sí, ho demanen amb diferències (“ara, de seguida” – “això va per llarg”; “negociat” – “imposat”; “la mediació vindrà de la CE – de l’ONU – de Rússia – de Xina – de Suïssa i els Països Nòrdics – de …”; “combinat amb amenaces d’unilateralitat– no combinat amb amenaces d’unilateralitat”, etc.) per controlar els diferents sectors de catalans, per mantenir-los desorientats i, sobre tot, per mirar que no arribin fins a Directe-68 i a La Gota Catalana. (Pel contrari, l’audiovisual “LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT” –en català … i també en castellà … i aviat en anglès- ajuda a arribar-hi).

I … ¿quina és la manera com l’Ordre Mundial i Madrid/Castilla/Estado-Español ens imposen la seva “via democràtica en forma de referèndum d’autodeterminació pactat i vinculant” per intentar impedir que assolim la independència i recuperem la nostra llibertat?

Doncs

—amb uns dirigents catalans al servei de Madrid que ens han portat a votar repetides vegades impedint que s’escoltessin les veus que proposem altres camins, que cada cop s’han pixat en els resultats de les votacions per tal d’anunciar a continuació una nova votació, i que després que guanyéssim el que ells mateixos anomenaven “referèndum de l’1-O”, ara ens presenten el “referèndum d’autodeterminació pactat i vinculant, com Escòcia, en aquest cas obtingut per mediació internacional” com l’única via possible a seguir. I SILENCIEN DE MANERA PLENAMENT CONSCIENT LA TUPINADA A ESCÓCIA DEL 2014, fet indiscutible que per sí sol demostra que són traïdors que INTENCIONADAMENT ens volen portar a la desfeta.

I també TOTS els dirigents processistes SILENCIEN DE MANERA PLENAMENT CONSCIENT que som una nació (això sí, som una nació sotmesa), que tenim més de mil anys, que durant més de set segles vam ser el poble més lliure d’Europa i el primer Estat Europeu Constitucional independent fins l’11 de setembre del 1714, que som el Principat de Catalunya ocupat des del 12 de setembre de 1714, que patim un GENOCIDI CATALÀ des de molt abans de 1714, i que volem que els invasors/ocupants/espoliadors/genocides marxin de la nostra Terra Catalana. Aquest SILENCI PLENAMENT INTENCIONAT també demostra que SÓN TRAÏDORS TOTALMENT CONSCIENTS.

—i amb Madrid dient “Catalanes, no podéis votar y jamás podréis efectuar un referéndum de autodeterminación”. Us imagineu quina seria la reacció dels catalans si Madrid digués “Catalanes, ¡votad, votad! Reconocemos que sois una nación sometida por nosotros y que tenéis derecho a vuestra libre autodeterminación. ¡Ánimo, catalanes! ¡Votad, votad!”? La desconfiança nostra seria absoluta i ens negaríem a votar. Però com que, aplicant la psicologia inversa, Madrid ens nega -per ara- aquest referèndum-trampa, la majoria -per ara- de nosaltres seguim els -per ara- “nostres” dirigents que ens porten amb total intencionalitat (insisteixo: per això TOTS censuren la tupinada a Escòcia, i aquest fet DEMOSTRA que TOTS -sí, el 100 per cent! Excepcions, si us plau, i hi anem a parlar junts!!!- són traïdors) a l’escorxador. Seria un engany més, però em temo que aquest cop seria definitiu.

Que en el cas dels catalans l’autodeterminació és contra la independència/llibertat de Catalunya, és una qüestió cabdal. Vaig començar a abordar-la explícitament el 190217 a “JUICIO”-2: L’autodeterminació és una trampa mortal! i dins d’algun altre article, però l’haig I L’HEM d’aprofundir molt més. AJUT!

Som a temps de reaccionar!

FEM-HO!

Barcelona, 4 de gener del 2020

Lluís Botinas

LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA  (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 305 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)