Iceta: ”Nació de nacions i Estat plurinacional”? No fotem, home!

“Espanya es una nació de nacions

i un Estat plurinacional”

Quina presa de pèl és això?

 

L’“Estado-Español” va néixer com

PRESÓ DE NACIONS

I GENOCIDA DE POBLES,

i segueix sent-ho,

sobre tot amb els catalans!!!

El 14è Congrés del PSC

—ha ratificat: 1) el botifler (que no traïdor; els traïdors són tots els dirigents catalans que afirmen ser independentistes però que en realitat impedeixen la independència, que és el que han fet repetidament des del 2010 TOTS els dirigents processistes) Miquel Iceta com a Secretari General del partit; i 2) que “Catalunya és una nació”,

—i ha definit que “Espanya és una nació de nacions i un Estat plurinacional”.

Ja el 19 de juliol del 2017 vaig escriure  ¿¿¿¿¿“Nación de naciones”????? No fotem, home! És una presó de nacions!!! Considero que és un article molt adient a llegir en aquests moments en que el PSC reprèn la fórmula que aleshores emprava “Podemos”.

Però els gairebé dos anys i mig transcorreguts des de que vaig redactar aquell text, han agreujat la situació i això fa que ara jo afegeixi en el titular que “ESPANYA ÉS GENOCIDA DE POBLES, sobre tot GENOCIDA DEL POBLE CATALÀ”. I Iceta és un botifler (és a dir, un català que treballa obertament per Madrid en contra de la independència/llibertat dels catalans) que es prepara per tenir un pes més gran en ajudar a Madrid a continuar mantenint-nos als catalans envaïts/ocupats/sotmesos/espoliats/genocidats.

Des del Punt de Vista Català que m’esforço en recuperar, del 1714 ençà els catalans estem sotmesos militarment i civil, i patim un genocidi des d’un parell de segles abans de 1714. I, lògicament, després de 305 anys d’ocupació, tot el que en territori català està en una situació de poder, és un sub-poder que està al servei de Madrid. I en el camp polític, els diferents partits establerts en territori català col·laboren entre sí al servei de Madrid repartint-se el control dels diferents grups socials de “los ciudadanos estadoespañoles residentes en territorio catalán”, i en especial dels diferents sectors de catalans.

Des de la seva fundació el 1978, el PSC ha estat l’estructura política que ha organitzat i ha controlat una part important de les tropes civils d’ocupació enviades sobre tot a partir d’aplicar Franco el pla B de genocidi del Poble Català un cop fracassat el pla A: desterrar el Poble Català al Nord d’Àfrica. I la majoria dels oficials del PSC encarregats d’enquadrar les tropes civils d’ocupació amb inclinacions polítiques socialistes arribades aquí, han estat els catalans botiflers dirigents del PSC.

En el seu discurs de ratificació, Iceta ha dit que es dedicarà a aconseguir “(…) el retrobament entre catalans i catalanes. (…) Refent consensos trencats. Recosint el país. Assegurant respecte per tots, i reconciliació entre tots”.

El que Iceta aquí anomena “retrobament”, “consensos”, “recosint”, “respecte” i “reconciliació” és, parlant clar i català, que els catalans acceptem continuar estant envaïts/ocupats/sotmesos/espoliats/genocidats com estem des del 1714 … i com avui continuem estant a causa de les successives traïcions de TOTS els líders processistes.

És important adonar-nos que quan més difícil de controlar és la mobilització del Poble Català, els encarregats de prendre la iniciativa en fer-ho han de ser el que apareixen com més radicals (i TOTS els altres es col·loquen darrere). El 27-S del 2015 van ser Baños i les CUP. Els 10-O i 27-O, Puigdemont i Junts pel Sí. I cada cop TOTS els altres es van col·locar darrere).

Quant, com a conseqüència d’aquestes traïcions, s’estén el desànim i minva la mobilització del Poble Català, els que es posen davant per seguir-lo frenant i continuar desviant-lo cap a la desfeta final són organitzacions més d’ordre. I aquí estan fa mesos Junqueras i ERC. I ara també es situen com candidats a recuperar la primera línia Iceta i el PSC.

La tasca dels catalans (siguem catalans bé per família, bé per elecció voluntària) que més desitgem la independència/llibertat de Catalunya es formar-nos com a líders naturals i, trencant la censura, escombrar tots els líders dels sistema del 1714, tant els botiflers com els traïdors. Aleshores els invasors/ocupants/sotmetidors/espoliadors/ genocides no tindran altre remei que marxar de la nostra Terra Catalana. Bon vent i barca nova!

Elements per a formar-nos:

***l’audiovisual LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT – 1:37:54 https://www.youtube.com/watch?v=Z4kc1QYO6DM

(hi ha versió en castellà que permet guanyar simpaties i aliats: LA MENTIRA, el documental de LA VERDAD – 1:37:54  https://youtu.be/V11dPhj3xY0)

***la gravació de la presentació el dimarts 10 de desembre a les 18h. al Col·legi de Periodistes, Rambla de Catalunya, 10, de Barcelona, del llibre d’En David Raventós i En Jordi Gispert “Traïció a la Independència” (Llibres de l’Índex, 2019)

https://youtu.be/qAr3mGaFiHE        2:01:45

Ponents (per ordre d’intervenció): JORDI GISPERT, periodista i co-autor;  LLUÍS BOTINAS, investigador independent i impulsor de lagotacatalana.cat, i DAVID RAVENTÓS, president del partit independentista censurat Directe-68 i co-autor.

*** aquest article meu: Què en treuen d’estar a la presó i a l’“exili”?, que considero tracta el tema més delicat per desbloquejar l’actual situació.

***aquestes dues gravacions meves de fa mig any (ara ho detallo més i millor…):

I ara, què fer? Explicació breu (12:27) de la situació a Catalunya https://www.youtube.com/watch?v=R2AgnFt1WIk

I ara, què fer? Explicació més extensa (27:05) de la situació a Catalunya https://www.youtube.com/watch?v=SHbDPJRybEY

***…

Propostes?

Visca Catalunya DE NOU lliure !

Barcelona, 14 de desembre del 2019

Lluís Botinas

Impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA  (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 305 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)