“Constitución Española”: triplement il·legal, i anti-catalana

La “Constitución Española de 1978”

és la de l’ocupant:

 és triplement il·legal a Catalunya,

i és anti-Poble-Català

Des del Punt de Vista Català (que m’esforço en recuperar: veure Quaderns “Quin és el Punt de Vista Català?” I i II; ajut!), la “Constitución española de 1978”

—és triplement il·legal a Catalunya

1.- perquè a Catalunya només són legals les lleis paccionades a les Corts Catalanes. Per tant, totes les lleis castellanes imposades per la força des de l’11 de setembre de 1714 per les tropes castellanes, són il·legals en el nostre territori català envaït i ocupat;

2.- perquè imposa la tornada de la dinastia Borbònica, que havia estat proscrita per sempre més a les nostres darreres Constitucions, les actualitzades a les Corts del 1705-6;

i 3.- perquè “Els contractes signats sota amenaça o coacció són viciats d’origen i nuls de ple dret”, i en aquest cas la coacció/amenaça militar a la mort de Franco, va ser clara i sabuda;

—i és anti-catalana,

com anti-catalana és inevitablement qualsevol forma que l’“Estado-Español” ha agafat fins ara o pugui agafar a partir d’ara. Per què? Perquè l’“Estado-Español” es va construïr a partir de 1714 sobre la destrucció de la NACIÓ-estat catalana; quan nosaltres ens tornarem a posar definitivament dempeus, l’“Estado-Español” s’ensorrarà.

Cal tenir clar i català que, dient-ho de la manera senzilla i contundent que convindria fer-ho constantment, TOT el que sigui “español” INEVITABLEMENT ha de ser anti-català. Atès que l’obligació de l’“Estado-Español” és mantenir-nos sotmesos i espoliar-nos TOT (començant per la llibertat) fins a genocidar-nos com a catalans, aleshores TOT el que és “español” sempre està concebut i sempre serà aplicat contra el Poble Català. Així és des de molt abans de 1714. I així serà fins que aconseguim que marxin de la nostra terra!

—i, per tant, no es tracta de desobeir-la.

Des del Punt de Vista Català és clar que l’alternativa qualitativa a obeir la “Constitución Española” no és desobeir-la (ni, menys, cremar-ne exemplars!!!, que només emprenya els enemics mentre silencia el que és important: el que aquí explico). Efectivament, resulta que tan l’obediència com la desobediència es situen les dues en el terreny de joc legal dins del que l’“Estado-Español” ens obliga a estar confinats: la “Constitución española de 1978”… que ja hem vist que és triplement il·legal a Catalunya i que és anti-catalana.

La conducta qualitativament alternativa tan a obeir com a desobeir la “Constitución española de 1978” és ignorar-la. Aquesta és la conseqüència lògica d’afirmar-nos en la continuïtat del nostre passat, en la pervivència del que érem i que volem tornar a ser: senzillament catalans lliures sobre la nostra Terra Catalana lliure. I així honorem les més de 30 generacions d’avantpassats que van ser lliures, i les 12 generacions darreres, que han nascut preses i han mort preses.

Al afirmar-nos en la continuïtat del nostre passat anem consolidant el Punt de Vista Català. I aleshores entenem que les Constitucions Catalanes que vam començar a elaborar a finals del XIII i que vam anar millorant fins a les Corts de 1705 celebrades a Barcelona, són vigents. Per tant, aquesta ja és no només la nostra legitimitat sinó també la nostra legalitat ara i aquí. Doncs… apliquem-la!

Aquesta és l’orientació que considero més autèntica històricament, més adequada al contingut que subconscientment sent –però encara no sap- la majoria de catalans, i més capaç de fer imparable la recuperació ara de la llibertat de Catalunya i el nostre reconeixement internacional.

Barcelona, 6 de desembre del 2019

Lluís Botinas

Impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA  (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 305 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)