Comentari i resposta a Amazon

Amazon

 

Comentari negatiu a

i resposta meva

El llibre “Traïció a la independència” (segona edició, corregida i ampliada) es pot encarregar a qualsevol llibreria (dient que la distribuïdora és “Nus de llibres”, que el serveix en un parell de dies), i també es pot comprar per Amazon.

Ahir vaig entrar a la pàgina del llibre a Amazon i després de cinc breus “Opiniones de clientes” positives, em vaig trobar aquesta:

“Vigileu amb aquest personatge. És un personatge tòxic. És al darrere del reportatge de Youtube que ataca l’idependentisme anomenat “La Gran mentida”, on relata que fent una vaga de fan va acabar en un psiquiàtric una pila de mesos. L’objectiu d’aquest llibre i del reportatge és impulsar un nou partit polític que no coneix ningú anomenat directe68 mitjançant difamacions i mitges veritats.”

Com que vaig veure que les opinions es poden comentar, i suposant que el comentari es veuria a continuació de l’opinió, vaig redactar això:

“Qui és tòxic és tu … potser sense mala intenció. El documental es diu “La mentida”. I En David Raventós no “És al darrere” sinó al davant com a co-guionista, i no s’amaga. El documental dura 1:37:54. Dóna informació gairebé tota desconeguda… perquè és censurada (p. ex., els primers 18 m. expliquen l’enorme frau electoral que va fer perdre el referèndum escocès del 2014, el referèndum que tan reclamen els líders processistes mentre en silencien la tupinada) i si ataca quelcom, no és l’independentisme sinó el processisme. La part dedicada a la vaga de fam (que no dius que era PER LA INDEPENDÈNCIA) ocupa 3 m. 16 s. del documental. Començada el 3 de maig del 2016, va ser censurada i represaliada tancant-lo contra la seva voluntat en el psiquiàtric de l’Hospital del Mar, on va anar voluntàriament el 17 de maig a fer-se un control per tranquil·litzar a la família; li van donar l’alta el 18 de juliol. Per cert, també ha estat censurada una segona vaga de fam PER LA INDEPENDÈNCIA que En David Raventós ha fet de l’1 al 30 d’aquest octubre. I ni el llibre ni el documental amaguen el partit fundat el març del 2018 “Directe-68” que, si “no coneix ningú” després de 18 presentacions públiques (a 16 ciutats de Catalunya i a dos barris de Barcelona) i moltes altres activitats, és justament per la censura del mitjans de comunicació “independentistes” (i també dels mitjans anti-independentistes). La censura que justament trenquen el documental “La mentida” i aquest llibre. I queda clar que els recomano a tothom qui vulgui tenir més elements per entendre què realment passa a Catalunya … i al món.”

Però he comprovat que aquest comentari meu només el veu qui entra a posar el seu propi comentari a l’opinió. O sigui que tan sols qui vol fer un comentari nou, es troba aquest meu.

En aquesta situació, decideixo publicar-lo al meu blog per a que tingui més ressò.

Barcelona, 20 de novembre del 2019, a les 12:58

Lluís Botinas

Impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA  (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 305 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)