En el 30è dia: Fi de la Vaga de Fam

En el 30è dia:

 

Fi de la Vaga de Fam

 

El passat 1 d’octubre, l’activista independentista David Raventós (Barcelona, 1969) va començar una (segona; la primera la va fer el 2016) vaga indefinida de fam per la independència de Catalunya. Aquí es va fer el seguiment dia a dia de la vaga: https://famdindependencia.cat/ i https://www.facebook.com/FamdIndependencia/ i s’hi troba el Manifest i altres documents.

Fins avui, cap mitjà de comunicació “independentista” (ni tampoc “anti-independentista”) no se n’ha fet ressò malgrat haver-ne estat TOTS informats. Directament i també a través de l’audiovisual “LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT”. Estrenat el mateix dia 1-O, està circulant a totes les redaccions (en el moment d’actualitzar això, porta 110.435 visualitzacions la versió en català, penjada a YouTube el dia 1 al vespre, i 21.297 la versió en castellà, penjada a YouTube el dia 17 al vespre. Entre les dues, doncs, 131.732 visualitzacions en 28 dies. A més, el dia 1-O també es va publicar “TRAÏCIÓ A LA INDEPENDÈNCIA. Una vaga de fam per la llibertat de Catalunya” (Llibres de l’Índex, Barcelona, 176 pg., 10€; es pot comprar a Amazon, que funciona ràpid. La segona edició, corregida i ampliada, està sent distribuïda aquesta setmana a llibreries de Catalunya).

Ahir al migdia, Directe-68 va fer públic aquest:

S’està confeccionant el llistat de periodistes, polítics, …, amb qui s’ha entregat informació en mà i s’ha parlat més o menys extensament.

És imprescindible que el Poble Català comprengui conscientment el que molts catalans ja tenim com un profund sentiment: que els dirigents processistes han impedit la independència de Catalunya, i que si aquesta veritat no és coneguda obertament per tots els catalans (i per tots els castellans i per tot el món) és a causa de la total censura que tots els mitjans, processistes i anti-processistes, apliquen contra qui explica la veritat del que està passant a Catalunya (i al món!!!).

Barcelona, 31 d’octubre del 2019, a les 17:03

Lluís Botinas

Impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA  (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 305 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)