Trencar la censura a la vaga de fam per la independència

29 dies de vaga de fam

per la independència de Catalunya.

Ho sabies?

Ajudes a trencar la censura, si us plau?

 

Aquest 1 d’octubre, l’activista independentista David Raventós (Barcelona, 1969) va començar una (segona; la primera la va fer el 2016) vaga indefinida de fam per la independència de Catalunya. Aquí es va fent el seguiment dia a dia de la vaga: https://famdindependencia.cat/ i https://www.facebook.com/FamdIndependencia/ i s’hi troba el Manifest i altres documents.

Aquest és l’enllaç al “Bon dia” d’ahir, 28, d’En David: https://youtu.be/kvmPn-scLY4

Per cert, abans d’ahir va ser 27-O, el segon aniversari -totalment silenciat pel processisme intencionadament?- de l’escandalosa traïció del 27-O, quan Na Forcadell llegeix un document “Al Poble de Catalunya i a tots els pobles del món … República Catalana … bla, bla, bla” i posa a votació UN ALTRE TEXT, bàsicament la condemna del 155. Quan el dia 24 davant de TV3 li vaig preguntar personalment N’Antoni Bassas si ho sabia, no va dir res. Veurem si es llegeix el full on ho explico, que li vaig entregar en mà junt algun full més. Per cert, em va comprar el llibret “Conèixer els catalans d’abans de 1714“; tant de bo el comentés, per molt críticament que fos!

Tornant a la Vaga de Fam: fins avui, cap mitjà de comunicació “independentista” (ni tampoc “anti-independentista”) no se n’ha fet ressò malgrat haver-ne estat TOTS informats. Directament i també a través de l’audiovisual “LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT”. Estrenat el mateix dia 1-O, està circulant a totes les redaccions (en el moment d’actualitzar això, porta 101.573 visualitzacions la versió en català, penjada a YouTube el dia 1 al vespre, i 18.768  la versió en castellà, penjada a YouTube el dia 17 al vespre. Entre les dues, doncs, 120.341 visualitzacions en 28 dies. A més, el dia 1-O també es va publicar “TRAÏCIÓ A LA INDEPENDÈNCIA. Una vaga de fam per la llibertat de Catalunya” (Llibres de l’Índex, Barcelona, 176 pg., 10€; es pot comprar a Amazon, que funciona ràpid. La segona edició, corregida i ampliada, està sent distribuïda aquesta setmana a llibreries de Catalunya).

Si consideres que el Dret a la Informació que té el Poble Català (i qualsevol altre Poble) exigeix que es conegui aquest important i delicat acte reivindicatiu, des d’ara ajuda, si us plau, a trencar la censura, aquesta molt intencionada censura.

Com trencar la censura?

*A l’abast de cadascú, i de manera fàcil i ràpida, està comunicar-ho a familiars, amics, llistats, xarxes socials, …

*Signant a change.org Fam d’Independència – 2a Vaga de Fam per la Independència de Catalunya, la petició amb els objectius arriba a 22 institucions i mitjans de comunicació importants.

*Fent-ho arribar a aquells periodistes, tertulians, columnistes, professors, creadors d’opinió, líders naturals, etc. que coneixes o en els que confies.

*Pressionant a la CCMA, a RAC1 i a tots els mitjans de comunicació per a que informin de la vaga de fam i del documental.

*Exigint especialment a TV3 que passin l’audiovisual “LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT” en hora punta. A la plantada davant de TV3 feta el dijous 24, a partir de les 10h. del matí fins a les 8 del vesprevam: parlar personalment amb Antoni Bassas, Xavier Graset, Toni Soler, Francesc Cruanyes, Empar Moliner, Helena García Melero, Lluís Canut, un membre del Comitè d’Empresa, un productor i una cinquantena de treballadors en diferents feines; entregar un miler de fulls informatius que gairebé tothom agafava (jo avaluo en un 10% els que no) tant si entraven com si sortien; estar explicant l’acció pel megàfon gran part de les 10 hores; deixar un flayer a l’eixugaparabrises de tots els molts cotxes aparcats; adherit centenars d’enganxines i de cartells; … Cal tornar a estar sovint a les portes de TV3 per fer cristal·litzar la feina feta ahir!!!

*Fent un donatiu a la Caixa de Resistència de Fam d’Independència

*Aplicant les capacitats, creativitat, etc. que té cadascú a trobar, a inventar, a posar en peu maneres de trencar la censura. Així, ha estat una agradable sorpresa que algú (“Anarquia independentista”. Per cert, a partir del dia 23 el seu compte de Twitter està suspesa i hi surt “Account suspended. Twitter suspends accounts which violate the Twitter Rules) hagi començat una sèrie de dibuixos (que, doncs, ha estat truncada) com aquest:

Jo he anat recollint més informació, que trobes a 18è dia de la vaga de fam de David Raventós per la independència

I en un proper text hi posaré més elements. Però ara vull ja actualitzar aquest.

Barcelona, 20 d’octubre del 2019, 9:45. Actualitzat el 21, 8:31. I el 22, 12:45. I el 23, 9:54. I el 24, 10:18. I el 25, 10:53. I el 26, 12:19. I el 27, 14:44. I el 28, 10:23. i 29, 10:29.

Lluís Botinas

Impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA  (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 305 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)