Punts per situar el que passa i actuar adequadament

Punts cabdals

per situar millor el que està passant

i saber actuar adequadament

per la independència/llibertat de Catalunya

Obert a precisions, millores, correccions, etc., assenyalo alguns punts cabdals per entendre el que està passant i orientar-nos adequadament per sobre del fum-fum-fum tòxic que constantment generen tant el processisme com els ocupants, que en els seus aparents enfrontaments s’ajuden un a l’altre intentant que el Poble Català no prengui consciència de la realitat (((ni tampoc el poble Castellà ni tots els demés Pobles No-catalans, però és clar que qui pateix més aquest engany monumental és el poble Català))):

 

—El primer punt potser és el conceptualment més difícil d’acceptar al principi, però quan s’adopta es va demostrant molt adequat. És el següent: des de fa unes quantes dècades (a precisar), el que passa en el món (i, subseqüentment, el que passa en cada part del món) NO és una seqüència de fets que es desenvolupen successivament seguint el fil del temps i que es poden recollir en un DOCUMENTAL, SINÓ que és una seqüència de fets que formen part d’una PEL·LÍCULA. Per tant, els fets que van ocurrent, encara que tenen lloc en el temps, segueixen un fil conductor que no és pas el temps -com seria en un documental- sinó que el fil és el guió del film i, per tant, els guionistes que l’han redactat ja saben quin és el final que volen i cap el que orienten tots els fets. Conseqüentment, el director i el seu equip ho planifiquen tot: lloc a lloc, decorat a decorat, escena a escena, pla a pla, per tal d’assolir el final previst.

—La Modernitat significa la invenció de l’individu com un àtom aïllat, un ens nou que va ser convertit en la base de la concepció moderna de la societat. Així nega -i de fet, destrueix- els pobles. Lluís M. Xirinacs, en el seu “Acte de sobirania” que escriu el 6 d’agost del 2007 abans de retirar-se a morir amb tota lucidesa i alegria, escriu “ (…) la covardia dels nostres líders, massificadors del poble.” I em temo que tots els governs actuals són massificadors del seu respectiu poble. Perquè un poble té una força, unes capacitats i una resistència que una massa o una suma d’individus-àtom no té. Una massa és molt més fàcil de manipular que no pas un poble. Els nostres líders actuals continuen massificant el Poble Català quan l’obligació dels autèntics dirigents per recuperar la llibertat de Catalunya es convertir l’actual massa de “ciudadanos estadoespañoles en territorio catalán” en Poble-Català-de-nou-lliure. I aquest camí exigeix recuperar la continuïtat amb els nostres avantpassats, que van constituir el poble més lliure d’Europa.

—El guió de l’Ordre Mundial inclou que el protocol a aplicar per tal d’impedir que els pobles sotmesos (com és el cas del Poble Català) podem recuperar la llibertat es basa (no en la via militar -malgrat que estem ocupats militarment des del 1714, i després també estem ocupats civilment-, ni en la via de la seducció -ni els hi passa pel cap seduir als “putos catalufos”-, ni en la via de la compra -estan en fallida econòmica total- sinó) en la via democràtica: la via dels referèndums pactats i vinculants “com Escòcia”, és a dir, per a que es perdin.

—Per tant, també contra la independència/llibertat del Poble Català, la solució de l’Ordre Mundial és un referèndum vinculant pactat entre Madrid i Barcelona.

—Per a que en el territori de l’“Estado-Español” arribi a materialitzar-se un referèndum pactat i vinculant que mati la independència/llibertat del Poble Català, cal que A) els dirigents de Barcelona demanin un referèndum, i B) que els dirigents de Madrid concedeixin aquest referèndum. NOTA: aquí s’ha de tenir molt present que des del 1977 TOTS els dirigents de Barcelona només són sub-dirigents, atès que TOTS estan plenament supeditats als dirigents de Madrid. Dins de l’ordre autonòmic construït al final dels anys setanta com a resultat de la traïció aleshores dels líders catalans, el català que no accepti aquesta supeditació a Madrid no tenia abans ni té ara cap possibilitat d’ascendir dins dels subpoders -no només polítics sinó en qualsevol àmbit: mediàtic, universitari, cultural,…- de “la Comunidad Autónoma Catalana”. I cal que les excepcions que hi haguessin, ara surtin i s’impliquin a fons en recuperar la llibertat de Catalunya aportant la seva experiència contra-corrent.

——-A) Ja fa temps que TOTS els dirigents catalans demanen poder negociar amb Madrid per aconseguir que faciliti seguir “la via escocesa a la independència”, i es queixen constantment que “Madrid no vol negociar”, “Madrid no és Londres”, “Rajoy -ara Sánchez- no és Cameron”, etc.

————Davant d’A) Com a conseqüència de la fabricació de la “Comunidad Autónoma Catalana” com a resultat de la Traïció dels Líders als anys setanta, no hi ha cap mitjà de comunicació important on els catalans podem explicar:

***una cosa tan senzilla com que, en tot cas, nosaltres NO volem “la via escocesa” perquè la realitat demostra que és “la via escocesa a la NO independència”

***i quelcom una mica més complicat: que el referèndum d’Escòcia del 2014 es va perdre per tupinada (((aquí, versió en anglès i en castellà))). I segur que TOTS els dirigents processistes també saben que va haver-hi frau electoral. En el meu article de l’1-O Què en treuen d’estar a la presó i a l’“exili”? hi ha aquest subapartat:

L’ensarronada dels “observadors internacionals”

I aquest engany monstruós d’Escòcia es va dur a terme en presència dels còmplices “observadors internacionals”, entre els que estaven Elisenda Paluzie, Anna Arqué, Eduardo Reyes i altres dirigents processistes que, lògicament, no van pas veure el frau electoral. Perquè … ¿com podrien veure la traïció allà els mateixos que aquí són directament traïdors?

L’ensarronada mundial del “Hi ha la garantia dels observadors internacionals!” és gegantina. En efecte, actuant TOTS els traïdors en la seva lògica traïdora entre traïdors, els traïdors d’un país X conviden als traïdors dels altres països A, B, C, etc., per a que facin turisme pagat i tots els traïdors plegats es desplacin al país X per a que, en nom de ser “observadors internacionals vinguts d’A, de B, de C, d’etc.” no vegin res d’anormal, donin el vistiplau a totes les trampes fetes i així la traïció feta al poble X quedi avalada pels “observadores internacionals” que són traïdors als seus respectius pobles del país A, del país B, del país C, del país etc.

I aquí faig una pregunta per anar situant i qualificant l’actuació dels líders processistes: si TOTS demanen “un referèndum com Escòcia” i si TOTS saben que a Escòcia es va perdre per tupinada, ¿per què TOTS silencien que la derrota es va produir perquè va haver-hi un enorme frau electoral?

——-i B) la dificultat que té l’Ordre Mundial d’aplicar a Catalunya un referèndum pactat i vinculant que mati la independència/llibertat del Poble Català, radica a Madrid (més ben dit, radica a una part del poder a Madrid … a precisar millor).

—Així, per a que es compleixi B) cal que una forta mediació internacional obligui a que Madrid (tot Madrid, part reticent inclosa, per obligació) acordi concedir un referèndum pactat i vinculant.

—Per a justificar una forta mediació internacional és necessari:

*que l’actual Madrid tingui problemes greus de funcionament (hi ha qui parla que actualment hi ha “vacío de poder en España”). Probablement aquesta és la raó més profunda que no va haver-hi pacte PSOE-Podemos-etc. amb formació de nou Gobierno, i que per això es vagi a “nuevas elecciones nacionales españolas el 10-N”.

*i que augmentin les fortes mobilitzacions de masses a Catalunya amb aldarulls i brots de violència retransmeses en directe i multiplicades pels MM.CC. com a resposta a les sentències del judici al procés.

I ja tenim en marxa

***pel bàndol processista:

******l’ANC muntant cinc (més una sisena que se’ls ha afegit) columnes de caminants que travessaran Catalunya durant tres dies;

******sindicats “independentistes” cridant a “la vaga general” el divendres 8;

******Torra, Cuixart, … ,  proposant desobediència permanent;

******CUP, CDR, … , animant a la mobilització permanent

(((((per cert, TOTES són propostes d’efectes anti-catalans)))))

 

***i pel bàndol ocupacionista

******(“equivocades”)

*********declaracions incendiàries

************del General Garrido de la (a Catalunya especialment estimada) “Guardia Civil” per “echar gasolina al fuego” pel bàndol de les Forces Militars d’Ocupació.

************i de Ciudadanos, PP i Vox (i PSC) per part de les Forces Civils d’Ocupació

*********detencions de membres dels CDR acusats de “terrorismo”

******rellançament d’euroordres

******introducció de “l’amnistia dels condemnats innocents” com un important element de les negociacions pel referèndum pactat i vinculant

****** i… el que calgui!!!

En relació a aquest pla de l’Ordre Mundial i dels seus servidors jeràrquicament actuants a cada territori, en particular al territori corresponent a l’actual “Estado-Español”:

—totes les mobilitzacions actuals contra les sentències organitzades per les entitats polítiques i socials, tant les processistes catalanes com les d’Euskadi, de Madrid i d’altres zones, per radicals o per solidàries que siguin en les formes, es pleguen als continguts corresponents al referèndum pactat i vinculant que portaria a la desfeta. Canalitzen l’emprenyament, el malestar, el disgust de centenars de milers de catalans provocat per no haver assolit la independència, cap a actuacions que reforcen als dirigents traïdors engarjolats (o fugits a l’estranger) que justament són els qui han impedit la independència

—i sí que, per impedir aquest protocol de l’Ordre Mundial, hi ha una resposta adequada en marxa que, per ara, està sent censurada per TV3 i en general per TOTS els mitjans de comunicació, grans i petits, processistes (i també pels ocupacionistes). Aquesta resposta adequada és la combinació de

*la Vaga Indefinida de Fam d’En David Raventós

*l’estrena i difusió via YouTube de l’audiovisual LA MENTIDA – El documental de LA VERITAT. Ja hi ha versió en castellà.

* i el llibre “TRAÏCIÓ A LA INDEPENDÈNCIA. Una vaga de fam per la llibertat de Catalunya” (Llibres de l’Índex, Barcelona, 176 pg., 10€; ara es pot comprar a Amazon, que funciona ràpid):

Sumari

Pròleg. La roda perversa 11

Capítol 1. El psiquiàtric del procés 13

Capítol 2. La FNEC, embrió del control espanyol a Catalunya 45

2.1 Els tentacles d’en Vives 56

Capítol 3. Replantegem el procés 65

3.1 El desmantellament del poder popular 71

3.2 El cas escocès: una tupinada silenciada 86

3.3 La mort de Muriel Casals 99

3.4 L’atac del 17 d’agost 106

3.5 La no Declaració d’Independència (27 octubre 2017) 114

3.6 Tenim presos polítics? 123

Capítol 4. Els nostres líders: tots traïdors? 135

Capítol 5. Directe 68 151

Epíleg 1. El dia a dia d’una recuperació impossible. La llibertat és quelcom preciós. Sovint no ens n’adonem fins que la perdem 160

Epíleg 2. Dret del poble català a la informació 169

Manifest de la segona vaga de fam 175

Bibliografia 176

 

Fem circular àmpliament aquesta proposta !!!

Trenquem la censura !!!

En especial, pressionem TV3 per a que emeti LA MENTIDA – El documental de LA VERITAT !!!

No hay descripción de la foto disponible.

Barcelona, 17 d’octubre del 2019. Retocat el 20.

Lluís Botinas

Impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA  (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 305 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)