Segona Vaga de Fam per la Independència: Manifest

SEGONA VAGA DE FAM INDEFINIDA

PER LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA

 

MANIFEST

Jo, David Raventós i Gaset, barceloní de 50 anys, he iniciat a les 00.00 del dia 1 d’octubre de 2019 la meva segona vaga de fam indefinida per la independència de Catalunya.

La primera la vaig començar el 3 de maig del 2016 i va ser censurada i represaliada amb ingrés psiquiàtric forçós per ordre d’un jutge espanyol. Vaig ser obligat a menjar i medicat contra la meva voluntat durant 62 dies, cosa que em va deixar sense motivació per estar viu durant uns mesos després de sortir.

Mentre duri la vaga de fam indefinida prendré només aigua.

En breu signaré testament vital per tal que la persona que designaré prengui les decisions relatives a la meva persona si jo deixo d’estar en condicions de prendre-les.

Aquesta vaga de fam te tres objectius:

1r. Que el Govern de la Generalitat dissolgui el Parlament acceptant haver traït el poble de Catalunya i que es convoquin eleccions a les que no es presentin cap dels partits processistes presents al Parlament, ni els seus líders, ni els seus partits hereus. Això permetrà al poble de Catalunya, representat per Directe 68, obtenir majoria absoluta i declarar unilateralment la independència al primer ple.

2n. Que TV3 emeti en horari de màxima audiència el documental “La Mentida, el documental de la veritat” seguit d’un debat on hi siguin presents els membres de l’equip que l’ha fet

3r. La cancel·lació per part de l’Hospital del Mar dels meus informes psiquiàtrics, la rectificació a plana sencera a tots els diaris de paper de tirada nacional de les actuacions contra la meva persona, i una indemnització pel mal sofert que dedicarem íntegrament a fer la independència.

Estem guanyant i guanyarem!

Visca Catalunya de nou lliure!

Barcelona, a 2 d’octubre del 2019, Fossar de les Moreres

 

NOTA: per fer-ne un seguiment: https://famdindependencia.cat/