Què fer aquesta Diada?

VIDA – VERITAT – LLIBERTAT – IDENTITAT CATALANA –XI

PUNT DE VISTA CATALÀ – LVIII

I ara …

QUÈ FER AQUESTA DIADA?

Per una banda, el proper 11 de setembre és la primera gran ocasió dels dirigents processistes per imposar al poble català la seva unitat traïdora que MATI la necessària unitat alliberadora. Per això TOTS ells pressionen tant insistint en que “Cal mantenir la unitat que sempre hi ha hagut a la Diada, on ningú pregunta a ningú de quin partit és ni què pensa”. Aquesta exigència de mantenir ara la “Unitat” imposada precisament pels qui han trencat la unitat en cada ocasió -i en particular en cada elecció, impedint majories aclaparadores que no permetrien escaquejar-se de proclamar la independència-, és la seva manera d’intentar ofegar preventivament qualsevol crítica o mostra de descontentament del poble i dels activistes i militants de base, presentant-les com a DIVISIONISTES i, com a conseqüència, com a AFEBLIDORES. I fins i tot, si la persona crítica persisteix en ser-ne, l’atacaran declarant-la BOTIFLERA.

Però per l’altra banda, la Diada és la gran oportunitat per a que moltes dotzenes de milers -millor si alguns centenars de milers! AJUT!!!- d’independentistes de base, en particular ELS LÍDERS NATURALS DEL POBLE CATALANA, s’assabentin que existim

—“Directe-68, el partit polític sense polítics que farà la independència” i que, per a fer-la, proposa un COM, un camí concret a la independència que ha començat a obrir malgrat la total censura processista. Com? Doncs des de juny del 2017 fent 109 programes d’una hora a l’emissora escocesa Radio Hadrian; des d’octubre del 2018 havent efectuat 18 presentacions públiques de Directe-68 (a 16 ciutats de Catalunya i a dos barris de Barcelona); amb moltes accions més que ara no puc resumir, i presentant el proper 1-O (per netejar-lo dues vegades: l’1-O franquista i l’1-O processista) LA MENTIDA, el documental de la veritat, i el llibre Traïció a la independència:

—i, a una altra escala, LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA  (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 304 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714). LA GOTA CATALANA elabora i proposa el QUÈ, el contingut que explica les raons profundes de l’enorme mobilització un altre cop del Poble Català per RECUPERAR LA LLIBERTAT, és a dir, per a que marxin els que justament l’11 de setembre farà 305 anys que ocupen la nostra terra. Aquest QUÈ de LA GOTA CATALANA reforça el COM de Directe-68, i Directe-68 proporciona al Poble Català un COM conquerir ara la independència/llibertat que fa seu LA GOTA CATALANA.

Com a impulsor de LA GOTA CATALANA, avanço que aquesta any NO tindrem parada al Passeig Lluís Companys. I no la tindrem no només perquè no volem ser còmplices de la destrucció que Òmnium Cultural està fent de la que del 2001 al 2016 va ser una potent Mostra d’Entitats dels Països Catalans organitzada per Gent de la Terra, sinó perquè considerem que aquest any més important que parlar amb un parell de centenars de persones i vendre una cinquantena de llibres i quaderns, és entregar en mà i mirant als ulls -i parlant quan hi hagi interès i temps- a dotzenes de milers -millor si a alguns centenars de milers! AJUT!!!- d’independentistes de base, en particular als líders naturals del poble català, fulls informatius de l’existència i de les activitats de Directe-68 i de LA GOTA CATALANA per guanyar aviat.

Aquest any, centenars de milers (mig milió?, un milió?) de catalans (bé de família o bé per elecció voluntària) emprenyats amb els “nostres” dirigents actuals, estan decidint anar a l’acte central de la tarda convocat per l’ANC i Òmnium. Però molts hi aniran havent perdut ja la confiança tant en l’ANC com en Òmnium. Aleshores, per què hi aniran? Perquè volen recuperar ànims sentint, com els anys anteriors, l’enorme força interior i exterior que ens dona estar junts i expressar el nostre anhel de llibertat, és a dir, sentint-nos Poble Català en marxa cap a tornar a ser el poble més lliure d’Europa. I aquest sentiment i aquesta força es multipliquen al commemorar -no pas “celebrar”- l’11 de setembre de 1714 i al connectant-nos així amb els nostres avantpassats, honorant que Barcelona, Cap i casal, va resistir 414 dies de setge perquè els catalans d’aleshores sabien que eren homes i dones lliures.

Demano ajut per aconseguir trencar la censura processista imperant, i fer que la gran majoria de participants a la Diada tornin a casa reforçats i optimistes perquè coneguin l’existència i les activitats de Directe-68 i de LA GOTA CATALANA.

Així podran comprendre perquè no som independents malgrat la sèrie d’enormes mobilitzacions massives (i de victòries electorals malbaratades) probablement més llarga i continuada (deu anys ja!) que mai s’hagi produït a Europa (i potser al món).

I encara més important: tornaran a casa enfortits sabent que poden comprometre’s en construir els estris necessaris per revertir l’actual tendència a la desfeta i per, al contrari, reorientar les mobilitzacions superant emprenyamentes, confusions, desànims, depressions,…

I el que és decisiu: hi haurà milers d’independentistes de base (inclosos molts dels processistes de bona fe) que decidiran assumir la responsabilitat de posar-se davant per dirigir la recuperació de la llibertat. Així suraran i es formaran els imprescindibles líders naturals del Poble Català (que fins ara han estat neutralitzats i silenciats pels líders processistes … quan no directament reprimits, en general sense necessitat d’arribar a l’internament psiquiàtric forçós, però sí amb ridiculització, marginacions, mobbings, comiats, destitucions, …) que són decisius per la realització aviat de la unitat estratègica alliberadora que enterri definitivament la des del 2010 molt activa unitat estratègica traïdora de TOTS (proposeu-me excepcions, siusplau, i les verificarem conjuntament!!!) els líders processistes.

Amb aquest objectiu,

Convoco TROBADA

els dilluns 2 i 9 de setembre a dos quarts de vuit del vespre (19:30 h.)

a Passatge de Gaiolà, 24, local

per preparar el repartiment massiu d’informació al Fossar el 10 de setembre al vespre, i l’11 a l‘Ofrena Floral a Rafael de Casanova, i també al Passeig de Lluís Companys, i finalment a la gran concentració de la tarda a la Plaça -quina ironia!!!- d’Espanya.

Barcelona, 1 de setembre del 2019

Lluís Botinas

Impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA  (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 304 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)