Unitat traïdora o unitat alliberadora?

VIDA – VERITAT – LLIBERTAT – IDENTITAT CATALANA –X

PUNT DE VISTA CATALÀ – LVII

Unitat traïdora

o

unitat alliberadora?

 

Actualment TOTS els dirigents processistes (dels partits, de l’ANC, d’Òmnium, …), a través de TOTS els mitjans de comunicació processistes, insisteixen en la demanda d’unitat.

En efecte, TOTS els líders processistes estan demanant “unitat” per: 1) contestar a la sentència del judici, i 2) impedir l’avanç de la dreta. És a dir, per respondre a Madrid (mentre, quins nassos, animen a “Fem República Catalana!”). I aquesta “unitat” agafa diferents “matisos” i formulacions segons qui la proposa:

—uns insisteixen més en la necessitat d’una “Unitat estratègica”

—altres prefereixen limitar la necessitat a una “Unitat d’acció”

—n’hi ha que voldrien elaborar conjuntament una “Estratègia de consens”

—l’astut actual traïdor número Ú entre els d’aparença combativa, Puigdemont, acaba de publicar un llibret (que espero llegir la propera setmana) “casualment” titulat “REUNIM-NOS”

—…

Per què aquest clam “unitari i unitarista” de TOTS els dirigents processistes, transmès per TOTS els mitjans de comunicació processistes, i recomanat per TOTS els comentaristes, tertulians i d’altres “correveidile” processistes?

El que he anat aprenent a cops, i gota a gota, aquests darrers 7 anys d’implicar-me a fons en RECUPERAR LA LLIBERTAT DE CATALUNYA, afegit al que ja vaig aprendre contracorrent a l’al·legalitat-il·legalitat-clandestinitat-i-exili dels anys 60 i 70 del segle passat i militant en associacions de diferents tipus fins ara, em porta a afirmar rotundament això:

Els dirigents de TOTS els components del procés demanen UNITAT ENTRE ELLS PER FER VEURE QUE S’ENFRONTEN A MADRID amb la perversa intenció de MATAR el clam popular que puja dels carrers i dels camps exigint UNITAT DEL POBLE CATALÀ PER ASSOLIR ARA I D’UNA PUNYETERA VEGADA LA INDEPENDÈNCIA/LLIBERTAT RESPECTE DE MADRID/CASTILLA/ESTADO-ESPAÑOL! I aquest clam popular tant diferent, lògicament NO és recollit per CAP dels mitjans de comunicació processistes!

O sigui que el que pretén l’actual intensa demanda publicitada d’unitats-amb-matisos és aconseguir que la imposada unitat traïdora dels dirigents MATI la unitat alliberadora desitjada pels dirigits.

I això està molt relacionat amb

QUÈ FER AQUESTA DIADA?

(qüestió que tractaré properament)

Barcelona, 27 d’agost del 2019 (lleugerament retocat el 30 d’agost)

Lluís Botinas

Impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA  (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 304 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)