A Euskadi sobre Catalunya: “Ante la traición de los procesistas catalanes”

En una estada d’una setmana a la casa de salut Oskola a Euskadi -setmana de dieta fàcil que recomano a tothom qui vulgui perdre (en un fantàstic entorn “Tots els colors del verd” i amb tranquil·litat) dos o més quilos, i al mateix temps aprendre importants qüestions de salut-, va anar explicitant-se l’interès sobre la situació actual a Catalunya. Va ser així en gran part perquè vam anar observant que també allà hi ha un sentiment general, i en paral·lel un convenciment d’activistes veterans, que Otegui és traïdor i que les cúpules no només del PNB sinó de HB, de Sortu, de Bildu, … han actuat i actuen al servei de Madrid.

Això va cristal·litzar en que el vespre anterior a la tornada a Catalunya i davant d’una desena de bascos, primer jo (Lluís Botinas) i a continuació En David Raventós féssim sengles relativament breus explicacions complementàries seguides de preguntes i respostes. La gravació va ser feta amb un telèfon mòbil i no és tot el clara que convindria malgrat l’edició que n’ha fet Resistència Independentista Catalana.

Però gràcies a això tenim el primer document sonor en castellà (que dura 1:48:58) sobre:

¿Qué hacer ante la traición

de los líderes procesistas catalanes?

https://youtu.be/1Vr5EOVCieQ

que segur contribuirà a establir una ferma col·laboració per assolir la independència/llibertat de Catalunya, d’Euskadi … i de tots els pobles del món!