A, B i C del Punt de Vista Català

VIDA – VERITAT – LLIBERTAT – IDENTITAT CATALANA – VII

A, B i C del Punt de Vista Català.

 

Corol·lari

 

El 9 de novembre del 2017, llegint “La traïció dels líders” de Xirinacs, em vaig preguntar “Quin és el Punt de Vista Català?”. Contestant aquesta pregunta cabdal -que convido a aprofundir- porto escrits més de 50 articles: 37 recollits en un Quadern de 112 pàgines, i 16 articles aplegats en un Complement de 52 pàgines.

Vet aquí una aplicació concentrada:

A) Nosaltres NO hem PAS de posar a votació si som una Nació i si volem tornar a ser lliures. Nosaltres sabem que tenim més de mil anys d’Història, i nosaltres sentim/sabem que volem recuperar la llibertat arrabassada el 1714. Nosaltres som ara el Principat de Catalunya ocupat des de fa 304 anys. Hem d’aconseguir que l’invasor/ocupant/espoliador/genocida marxi de la nostra terra, i automàticament tornarem a ser el Principat de Catalunya independent, i re-apareixerem en els mapamundis, on hi vam ser fins el 1714. Tot dirigent català que es proclami independentista però que doni l’espatlla a la nostra Història, que renunciï als nostres Drets Històrics, que ens hagi fet votar quatre vegades per a continuació pixar-se en els resultats de les votacions, i que encara vulgui fer-nos votar un altre cop en un “referèndum pactat i vinculant com Escòcia obtingut per mediació internacional”, és un traïdor. I confirma que TOTS els dirigents catalans processistes que proposen “un referèndum com Escòcia” són traïdors el fet que TOTS silencien que a Escòcia el referèndum es va perdre per tupinada.

B) L’obligació de Madrid/Castilla/Estado-Español es continuar ocupant la nostra terra, mantenir-nos sotmesos, espoliar-nos tot (començant per la llibertat) i acabar amb nosaltres com a catalans convertint-nos en “ciudadanos estadoespañoles todos libres e iguales”, és a dir, genocidant-nos. Ells saben que els hi va la seva sobrevivència atès que si els catalans recuperem la llibertat, l’“Estado-Español” es descompon. Ergo TOTS-TOTS-TOTS (excepcions, siusplau!!!) els actuals dirigents catalans, parlamentaris o no, polítics o “socials” (començant pels que estan protegits del poble català a la presó o a l'”exili”), que es presenten com independentistes, són traïdors al poble català.

i C) La independència/llibertat del poble català només es pot declarar al Parlament de Catalunya, i no pas a Madrid, ni a Brussel·les ni als “Ajuntaments”. Però els nostres actuals dirigents ens han empès a perdre el temps i a dividir-nos per escollir: el 28-A, quins traïdors ocupen 22 dels 48 “escaños catalanes” entre els 350 del “Congreso Español” (una minoria de 22 entre 350!); i el 26-M, quins 3 traïdors formaran part dels 54 “diputados del Reino de ESpaña” entre els 751 del Parlament Europeu (una minoria de 3 entre 751!), i quins traïdors seran “alcaldes” i “regidores” dels “Ayuntamientos en territorio catalán”. En canvi, des del 21 de desembre del 2017, 70 dels 135 escons del Parlament de Catalunya estan ocupats per 70 diputats escollits en llistes que es presenten com independentistes (una majoria de 70 entre 135!). Per tant, JuntsxCatalunya, ERC i CUP podrien haver proclamar la independència en cadascun dels més de 500 dies transcorreguts des del 21-D del 2017, i podrien declara-la avui mateix. Però, com han demostrat i demostren cada dia, aquesta NO ha estat MAI la intenció dels líders processistes. Ergo TOTS-TOTS-TOTS (excepcions, siusplau!!!) els dirigents catalans, parlamentaris o no, polítics o no, que es presenten com independentistes, són traïdors al poble català.

COROL·LARI

Per aconseguir la independència/llibertat el poble català hem de renovar totalment el Parlament de Catalunya. I l’únic COM, l’única proposta que conec per a fer-ho, és la de Directe-68, el partit d’En David Raventós: trencar la censura processista imperant, fer que el poble català comprengui/confirmi que TOTS els actuals líders son traïdors, i forci la convocatòria d’unes eleccions sui generis, excepcionals, on cap dels actuals dirigents traïdors s’atrevirà a presentar-se. Aleshores un Parlament de Catalunya totalment renovat i en el que Directe-68 tindrà 68 o més escons, declararà la independència/llibertat del poble català en la primera immediata Sessió Plenària del Parlament de Catalunya.

Barcelona, 27 de juny del 2019 (retocat el 4-7-2019)

Lluís Botinas

Impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DELS CATALANS (arrabassada des del 1714 fins ara), ALLIBERAR EL PRINCIPAT DE CATALUNYA (primer Estat Europeu Constitucional ocupat fa 304 anys), i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA (víctima del GENOCIDI CATALÀ que patim des de molt abans de 1714)