“Ho tornarem a fer!” ??????????

VIDA – VERITAT – LLIBERTAT – IDENTITAT CATALANA – VI

PUNT DE VISTA CATALÀ – XLVI

 

“Si m’enganyes un cop, la culpa es teva;

si m’enganyes dos cops, la culpa es meva”.

Proverbi àrab

 

Adaptació catalano-processista fins ara:

“Si m’enganyes quatre o més vegades… ¡la culpa és de Madrid!”

 

Versió catalana a partir d’ara:

“Ens heu traït

(com a mínim)

el 9-N del 2014;

el 27-S del 2015;

els 1, 3, 10 i 27-O del 2017;

CADA DIA des del 27-S del 2015 al 21-D del 2017, amb majoria de 72 escons;

CADA DIA des del 21-D del 2017 fins avui, amb majoria de 70 escons.

 PERÒ NO, NO HO TORNAREU PAS A FER !!!!!!!”

 

“Aquella mateixa nit (del 5 de maig del 1977) (…) vaig emprendre una (…) vaga de fam.

La primera acció meva en què els adversaris eren els meus antics companys de lluita antifranquista.

No seria la darrera.

A partir d’ara, l’enemic «nacional i de classe» era més a prop.

Aquest dia marcava un canvi fonamental de la lluita.

La mort en la nostra societat no només amenaçava des de fora.

També ascendia feréstega des de dintre.”

Lluís M. Xirinacs, La traïció dels líders, volum II, pàg. 244-245

 

“(…) la covardia dels nostres líders, massificadors del poble”.

Lluís M. Xirinacs en el seu comiat al retirar-se conscientment a morir.

Barcelona, 6 d’agost de 2007

 

NO, NO HO TORNAREU PAS A FER !!!!!!!

No, Jordi Cuixart i tots els altres traïdors:

NO us deixarem PAS que ho torneu a fer !

 

El procés i tots els dirigents processistes esteu acabats. ÉS L’HORA DELS LÍDERS NATURALS DEL POBLE CATALÀ.

Ho vam començar el 12 de setembre del 1714.

Cada cop que hem recuperat forces, ens hem aixecat per recuperar la llibertat. Per això “¡Hay que bombardear Barcelona cada 50 años para mantener Cataluña sometida!”.

Vau trair l’onada dels anys 70. Però avui els catalans tenim la gran sort que Xirinacs ho va explicar detalladament als tres volums (mil pàgines) de La traïció dels líders. I dona tot tipus de dades, i en particular els noms i cognoms dels traïdors. Els vostres, com En Jordi Sánchez amb 30 anys, encara avui traint des de la primera línia, o els dels autonomistes-anti-independentistes durant més de 30 anys, fins el 2009 formalment i fins avui realment, que van ser els vostres mestres, dirigents i patrocinadors.

Ho hem reprès amb l’onada del 2009 que us va forçar a construir a partir del 2010 “el procés” per tal muntar-vos-hi, frenar-la, dividir-la i dirigir-la cap el fracàs. Hi ho vam posar de nou en marxa amb les Consultes per la Independència (mobilització massiva popular que vau neutralitzar amb l’ANC), amb Reagrupament (partit per la declaració d’independència que vau rebentar amb Solidaritat… per a continuació carregar-vos Solidaritat des de dins!), i amb el Cercle Català de Negocis (poder econòmic independentista que vau controlar i neutralitzar, intentant-lo destruir del tot).

Aquest deu anys de mobilitzacions massives ens han ensenyat que només els dirigents catalans processistes traïdors podíeu impedir el nostre alliberament, i TOTS PERFECTAMENT UNITS ho heu efectivament impedit diverses vegades: com a mínim, el 9-N del 2014, el 27-S del 2015, el 27-O del 2017… i cada dia ara, amb majoria de 70 escons al Parlament de Catalunya, com teniu des del 21-D del 2017.

Hem aprés a cops que TOTS sou traïdors, i ara ho sabem molts. I moltíssims més catalans senten la vostra traïció en el cor i en l’ànima… o des del llit, malalts i deprimits a conseqüència de la vostra perfídia. I, a més, per culpa vostra des del 9-N del 2014 més de 200.000 catalans que desitjaven morir lliures, han mort presos… com des del 1714 han nascut i mort preses 12 generacions de catalans, fet terrible que TOTS silencieu. I els catalans actuals hem nascut presos, fet que TOTS calleu igualment. Però ara, malgrat vosaltres, encara tenim la gran oportunitat de recuperar la llibertat i poder viure lliures fins a, de nou després de 304 anys de sotmetiment que TOTS amagueu, morir lliures.

Però durant aquests 10 anys tots els catalans, en algun moment o altre, en alguna mobilització o altra, en alguna acció o altra, HEM TASTAT LA LLIBERTAT I ARA LA VOLEM TOTA, LA LLIBERTAT!!!

I recuperarem aviat la llibertat … necessàriament passant per sobre vostre, que en sou l’obstacle principal.

I aleshores sabreu el que és la Justícia Catalana amb Dret Català, on la traïció a Catalunya que heu comès serà el delicte més greu.

Res a veure ni amb el vostre empresonament actual ni amb aquest “juicio”, que us protegeixen davant d’una part encara nombrosa del poble català (ironia… i psicologia inversa: els traïdors convertits en herois!). Per aquesta raó vau anar en l’AVE a entregar-vos voluntàriament (cap autèntic pres polític va voluntàriament a entregar-se!) a Madrid. I d’altres vau fugir del poble català -no de Madrid- disfressant-vos d’exiliats! I actualment TOTS vosaltres -des de la presó, des de l’“exili” o amb el cul encara a les butaques de la Generalitat (o dels “Ayuntamientos” i altres menjadores!)- continueu la vostra tasca traïdora.

Per això insistiu TOTS en un “Referèndum com Escòcia” amagant TOTS que l’any 2014 a Escòcia el referèndum es va perdre per tupinada: un (aproximadament) 70% REAL de “SÍ” va ser convertit pels traïdors escocesos -començant per les direccions del SNP i dels mitjans de comunicació “independentistes” escocesos- en un 54% OFICIAL de “NO”.

I vosaltres hi éreu com “observadors internacionals” I HO VAU AVALAR! Però és lògic: els traïdors als respectius pobles us ajudeu i recolzeu els uns als altres: els traïdors d’un país col·laboreu amb els traïdors dels altres països! Ell (escocès traïdor o basc traïdor o traïdor d’on sigui) t’encobreix a tu (català traïdor), i tu, traïdor als teus, el tapes a ell, traïdor als seus! Quin monstruós engany això de “Hi haurà -o ‘hi ha’ o ‘hi havia’- la garantia dels observadors internacionals”!

Aquest “Referèndum com Escòcia, pactat i vinculant obtingut per mediació internacional” que TOTS demaneu és la traïció en forma democràtica per impedir la nostra independència/llibertat definitivament. Per aquesta raó silencieu la tupinada escocesa!

Però, malgrat vosaltres, “massificadors del poble”, els catalans estem recuperant el Punt de Vista Català i fent-nos conscients que nosaltres no hem de posar a votació si som una Nació i si volem tornar a ser lliures! No és que sigui absurd sinó que és molt més greu: és anti-català. Nosaltres hem d’aconseguir que Madrid/Castilla/Estado-Español, ocupant des del 1714 i genocida des de molt abans, marxi de la nostra terra!

I en aquest camí, l’única votació acceptable és la que proposa Directe-68, el partit polític sense polítics que farà la independència, el partit censurat que ha fundat i presideix En David Raventós. Sí, el David Raventós que us coneix personalment (mentre que el poble català només us coneixem a través dels mitjans de comunicació, que us converteixen en polítics-estrella i que fan que us estimem) a TOTS des de fa 30 anys, i que TOTS els dirigents processistes coneixeu personalment durant anys de la Facultat de Dret o de la direcció de la FNEC, però que TOTS no només margineu i silencieu sinó que TOTS vau intentar destruir-lo el 2016. Sí, el David Raventós que a les 12 del migdia del 3 de maig del 2016 va començar una vaga de fam per la independència, indefinida fins a que PRECISAMENT VOSALTRES declaréssiu la independència, acció que MAI heu volgut fer… i que per això NO ho heu fet PAS… malgrat simular-ho TOTS, enganyant-nos TOTS vosaltres, TOTS 72: els 62 de Junts pel Sí i els 10 de les CUP! Però l’escenificació teatral de la traïció la vau acordar TOTS els partits del Parlament, des del PP a les CUP, com demostra l’Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya del 27-O del 2017, Acta aprovada pels portaveus de TOTS els partits parlamentaris, inclosos per tant PP, C’s, PSC i Comuns.

I precisament perquè TOTS vosaltres coneixeu de fa tres dècades En David, i perquè ell coneix amb detall les vostres trajectòries contra la independència/llibertat de Catalunya, vau actuar de manera contraria del que faria qualsevol processista de base d’aquests que encara confien en vosaltres. Els catalans independentistes de bona fe que vosaltres encara dirigiu cap a la desfeta, haguessin anat a parlar personalment amb el seu conegut David Raventós. I mirant-lo cara a cara, haurien intentat fer-li entendre que el camí que vosaltres marqueu és el correcte, que és el camí que cal seguir per aconseguir la independència, i s’haurien esforçat per convèncer-lo que abandonés voluntàriament la vaga de fam. Res a veure amb el que TOTS vosaltres vau fer: TOTS vosaltres vau censurar la vaga de fam i vau represaliar En David Raventós fent-lo tancar en un psiquiàtric contra la seva voluntat.

Sí, TOTS vosaltres, uns per acció i els altres per omissió, el 17 de maig el vau fer tancar contra la seva voluntat en el Departament de Psiquiatria de l’Hospital del Mar, el vau sotmetre a tortura química i el vau induir al suïcidi. En l’actual societat catalano-estadoespañola, si es vol destruir un enemic se’l fa internar en un psiquiàtric i se’l destrueix amb psicofàrmacs, acció que l’anul·la socialment. I si es vol protegir a un traïdor i convertir-lo en un heroi català per a que continuï traint al poble català, se’l tanca a la presó, se’l porta a judici, i per televisió i ràdio es retransmet íntegrament el judici als catalans.

Sí, TOTS vosaltres, uns per acció i els altres per omissió, sou responsables que En David sortís zombi dos mesos després, el 18 de juliol, anul·lat amb psicofàrmacs que TOTS sabíeu l’estaven fent prendre.

Afortunadament pel poble català, En David Raventós va deixar de prendre els dos psicofàrmacs (Depakine i Respiridona) que li van receptar de per vida, i va deixar d’anar cada dues setmanes a ser controlat a la consulta psiquiàtrica. I es va anar recuperant. I ara la d’En David Raventós és l’única veu que proposa un COM actuar, aquí i ara, per assolir la independència AVIAT.

I això lliga amb el que he escrit abans: quina és aquesta única votació acceptable pel poble català que proposa Directe-68?

La votació que els catalans que volem la independència/llibertat de Catalunya imposarem al comprendre que TOTS els actuals dirigents són traïdors i que, per tant, s’ha de renovar TOT el Parlament. I com que per això cal unes eleccions, forçarem que l’actual dirigent traïdor -i, a sobre, xenòfob– que és el setè President de la Generalitat de Catalunya convoqui unes eleccions.

Aquestes eleccions tindran encara necessàriament la forma d’eleccions autonòmiques, però CAP dels actuals dirigents processistes, considerats ja traïdors pel poble català, gosarà presentar-se. I potser només quadros mitjos dels partits i entitats processistes podran participar-hi. I aleshores Directe-68 obtindrà molts més dels 68 escons majoritaris, i proclamarà la independència.

No, Jordi Cuixart, Jordi Sánchez, Puigdemont, Junqueras, Forcadell, Torra, Torrent, Artadi, Riera i TOTS els altres dirigents traïdors

estigueu empresonats, “exiliats” o apoltronats:

NO, NO HO TORNAREU PAS A FER !!!

NO ENS TORNAREU PAS A TRAIR-NOS !!!

 

ÉS L’HORA DELS DIRIGENTS NATURALS DEL POBLE CATALÀ!

 

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE!!!

 

Barcelona, 19 de juny del 2019 (lleugerament retocat el 20)

Lluís Botinas Montell Vallés Ribó Closa Garrabou Torruella Gras (Barcelona, 1944)

Investigador independent

Impulsor de

LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DE CATALUNYA

arrabassada el 1714

RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA,

impedint així EL GENOCIDI CATALÀ que patim des d’abans de 1714