Dl. 3: “El ‘Juicio’ NO és una farsa. És una oportunitat”

Dilluns, 3 de juny del 2019, a dos quarts de vuit del vespre

Passatge de Gaiolà, 24, local

entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

Trobada amb Lluís Botinas

EL “JUICIO” NO ÉS UNA FARSA.

ÉS UNA OPORTUNITAT.

VEIEM-HO …

… I APROFITEM-LA !

Aquest “Juicio” és un greu perill per la independència/llibertat de Catalunya. Sobre tot perquè el ‘Juicio al proceso’ forma part de l’operació de protecció i reforçament dels traïdors, estiguin aquests empresonats, “exiliats” o asseguts a les butaques de la Generalitat i del Parlament.

Però aquest “Juicio” també demostra cada dia de manera clara que els ocupants són ocupants i que els traïdors són traïdors. Per això els líders naturals del Poble Català hem d’aprofitar-lo per assumir la responsabilitat d’impedir la desfeta a que uns i altres ens porten, i, al contrari, dirigir la independència/llibertat de Catalunya.

PER PREPARAR LA TROBADA:

Vídeos:

I ara, què fer? Explicació breu de la situació a Catalunya https://www.youtube.com/watch?v=R2AgnFt1WIk     12:27

I ara, què fer? Explicació extensa de la situació a Catalunya https://www.youtube.com/watch?v=SHbDPJRybEY    27:05

Articles:

Document que demostra la traïció de TOTS el 27-O: Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya del 27-O del 2017;  Què és en realitat l’actual “Generalitat de Catalunya”?No anomenar-los “Traïdors” ?“JUICIO”-1: Som el Principat de Catalunya ocupat des del 1714“JUICIO”-2: L’autodeterminació és una trampa mortal!“JUICIO”-3:  Com el 27-O ens van trair TOTS?-Forn: “La DUI es va llegir, no votar”“JUICIO”-4: El concepte català d’autoritatTens necessitat de ressituar-te?Directe-68, fruit d’una Vaga de Fam represaliadaA qui votar? Ni a cap traïdor ni a cap ocupant!