A qui votar? Ni a cap traïdor ni a cap ocupant

PUNT DE VISTA CATALÀ – XLVII

 

A qui votar en les eleccions del 26-M?

 

Ni a cap traïdor

ni a cap ocupant!

 

Per tant… a ningú, oi?

 

Proverbi àrab:

“Si m’enganyes un cop, la culpa es teva; si m’enganyes dos cops, la culpa es meva”

Adaptació catalano-processista:

“Si m’enganyes quatre vegades… ¡la culpa és de Madrid!”

 

Com que el text que estava redactant s’allarga molt, finalment em limito a:

 

EXPOSAR AQUEST PREVI

Cal tenir ben present que si aquest 26 de maig encara hi ha eleccions convocades per Madrid és perquè els dirigents catalans processistes han impedit diverses vegades (com a mínim: el 9-N del 2014, el 27-S del 2015, el 27-O del 2017, i avui mateix atès que tenen majoria de 70 escons al Parlament de Catalunya) la independència/llibertat de Catalunya.

Des del 2009, només dirigents catalans que es presenten com independentistes han pogut impedir la independència/llibertat de Catalunya. Impedir la independència/llibertat de Catalunya no ho poden fer ni els dirigents polítics representants de les tropes civils d’ocupació de Catalunya (C’s, PP), ni els dirigents polítics catalans botiflers obertament traïdors (PSC, Comuns), i no ho poden fer senzillament perquè els catalans independentistes no confien gens ni mica en ells.

Però impedir la independència/llibertat de Catalunya ho han fet, i inevitablement ho continuen i ho continuaran fent els dirigents processistes (disfressats d’independentistes quan en realitat estan contra la independència/llibertat de Catalunya) mentre no els destituïm i reemplacem (CDC/PDeCAT/Puigdemont, ERC, CUP, ANC, Òmnium,…). Senzillament, TOTS-TOTS-TOTS són traïdors ja que TOTS-TOTS-TOTS han traït al Poble Català.

 

REMETRE al breu intercanvi que vaig publicar el dia 25 d’abril: A qui votar? el 28-A. S’hi troba bastants enllaços a texts i gravacions (gairebé tots meus) que considero importants per decidir què fer aquest 26-M. I per “coses” de més substància!

 

I ESCRIURE BREUMENT la resposta a “A qui votar?”:

D’entre els nostres dirigents processistes (autonomistes de 1978 ençà, i a partir del 2009 obligats per la mobilització del Poble Català a reciclar-se en processistes disfressats d’independentistes), TOTS-TOTS-TOTS traïdors al Poble Català,

JO NO VULL PAS ESCOLLIR

—QUINS TRAÏDORS ENVIO A EUROPA

per a que tinguin més pes internacional i així puguin continuar INTERNACIONALITZANT LA TRAÏCIÓ AL POBLE CATALÀ (en particular, la “traïció democràtica”: demanar la mediació internacional per arribar a aconseguir de Madrid “un referèndum pactat i vinculant per tal d’exercir el nostre dret al Dret d’Autodeterminació, un referèndum com Escòcia”)

—ni tampoc QUINS TRAÏDORS ENVIO ALS “AJUNTAMENTS”,

castellanada que a partir del 1714 tradueix-per-força “Ayuntamientos” al català. És molt significatiu que cap candidatura “independentista” pretengui ni tan sols recuperar els noms de les institucions locals catalanes d’abans de 1714: comú, universitat, paeria, batllia, batlle,… (ajut per aprofundir-ho!)

Barcelona, 25 de maig del 2019

Lluís Botinas Montell Vallés Ribó Closa Garrabou Torruella Gras (Barcelona, 1944)

Investigador independent.

Impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DE CATALUNYA arrabassada el 1714 i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA, impedint així EL GENOCIDI CATALÀ que patim des d’abans de 1714