A qui votar?

A qui votar en aquestes eleccions?

 

He rebut aquesta consulta:

Bon dia Lluís,

quin partit aconselles votar?

Moltes gràcies!

Salutacions

XYZ

 

I comparteixo aquí la meva resposta:

Bon dia, XYZ!

Gràcies per la teva deferència en fer-me aquesta consulta.

Trobes la resposta en aquest vídeo de 2:53 minuts QUÈ FER A LES PROPERES ELECCIONS DEL 28?: https://www.youtube.com/watch?v=_-8p15hrYk0&t=3s

També tens una exposició de I ARA, QUÈ FER? Explicació de la situació a Catalunya

—de 12:28 minuts a https://www.youtube.com/watch?v=R2AgnFt1WIk

—i més llarga, de 27:06, a https://www.youtube.com/watch?v=SHbDPJRybEY&t=216s

Aquests tres vídeos estan a Youtube, dins del canal de LA GOTA CATALANA que m’ha obert un col·laborador (per cert, en necessito més…) https://www.youtube.com/channel/UCbj8yTKaC_J0sG7LMUHLA7g

on hi trobes

—una desena més de vídeos curts meus

—i quatre conferències llargues d’altres investigadors independents (de moltes més conferències que podrien haver-hi; ajut!) RECUPERANT L’AUTÈNTICA HISTÒRIA DE CATALUNYA I DE LA NACIÓ CATALANA.

Aprofito per dir-te que el darrer dels meus missatges de LA GOTA CATALANA amplia les explicacions anteriors responent a TENS NECESSITAT DE RESSITUAR-TE? Hi trobes molt del que he anat recollint, aprenent i escrivint els darrers 7 anys… i que abans desconeixia totalment perquè ens ho amaguen els que manen a Madrid (i aquesta és la seva obligació per continuar sometent-nos) i, sobre tot, els que submanen a Barcelona (però aquesta és la seva lamentable i unànime traïció al poble català).

Si arribes a mirar-t’ho, m’agradaria un comentari teu. I si només et mires els 2:53 minuts de la consulta… també!

Una forta abraçada, XYZ.

Lluís Botinas

 

Un dia i mig després vaig rebre aquesta contesta:

Moltes gràcies Lluís per la teva resposta i tota la informació que comparteixes!

Avui he pogut veure aquests 3 vídeos i llegir el text del blog per ressituar-nos. I la veritat es que m’han ajudat molt a ressituar-me i a entendre més la situació perquè no entenia res.

T’agraeixo molt aquesta feina d’investigació que fas perquè ens ajudes a entendre millor lo que està passant, que no es lo que sembla!

I tant que m’agradaria rebre els missatges de ‘LA GOTA CATALANA’ per correu. I estar més al corrent de les teves publicacions en aquest àmbit.

Entenc que aquest diumenge no cal que hi anem a votar per lo que dius i que, en tot cas, a les eleccions autonòmiques si que es podrà votar aquest nou partit Directe-68 si ho entès bé; si no, corregeix-me siusplau. 

Felicitacions per tot el teu treball d’investigació que, com sempre, es molt profund! 

Moltes gràcies!!

Salutacions d’una noia! 

 

I jo li vaig respondre de seguida així:

Et contesto intercalant en vermell,  XYZ.

Moltes gràcies Lluís per la teva resposta i tota la informació que comparteixes!

Gràcies a tu pel teu interès i per atrevir-te a llegir-ho sencer, mentre que moltes persones ho deixen a mig llegir …

Avui he pogut veure aquests 3 vídeos i llegir el text del blog per ressituar-nos. I la veritat es que m’han ajudat molt a ressituar-me i a entendre més la situació perquè no entenia res.

Considero que m’ajudaries a mi i a moltes més persones si aconseguissis escriure què no entenies abans i què comences a entendre ara.

T’agraeixo molt aquesta feina d’investigació que fas perquè ens ajudes a entendre millor lo que està passant, que no es lo que sembla!

Ídem

I tant que m’agradaria rebre els missatges de ‘LA GOTA CATALANA’ per correu.

Doncs et poso en el meu llistat. I el primer missatge que rebràs, et sorprendrà, ja que hi aprofito el nostre intercanvi: A qui votar?

I estar més al corrent de les teves publicacions en aquest àmbit.

Pots anar llegint els quaderns, articles i document ja publicats al blog. I si vols, pots passar pel nou local i comprar material imprès.

Entenc que aquest diumenge no cal que hi anem a votar per lo que dius

És una conseqüència lògica d’entendre que, cara a aconseguir la independència/llibertat de Catalunya, no té cap utilitat escollir quin traïdor anirà a Madrid o a Brussel·les a continuar traint-nos.

i que, en tot cas, a les eleccions autonòmiques si que es podrà votar aquest nou partit, Directe-68, si ho entès bé; si no, corregeix-me si us plau. 

No, noia.

Directe-68 no participarà a cap eleccions dins de l'”Estado-Español” invasor, ocupant, espoliador i genocida.

Directe-68 explica que TOTS els “nostres” dirigents són traïdors.  (com ho explico jo, però amb arguments totalment diferents provinents de que En David els coneix personalment gairebé a tots des de fa 30 anys).

Per tant, cal renovar totalment el Parlament. I per a fer-ho, hem de forçar unes eleccions on no es podran ni presentar els dirigents actuals ja destapats com a traïdors, i Directe-68 arrasarà obtenint 68 o més escons i declarant la independència en el primer plenari.

(…)

Et recomano anar escoltant els programes d’En David a YouTube posant “Radio Hadrian”

Felicitacions per tot el teu treball d’investigació que, com sempre, es molt profund! 

Doncs… aprofita’l ! I ajuda’m a fer-lo arribat a (moltes) més persones! A més, aviat reprendré les “Activitats” https://lagotacatalana.wordpress.com/actividades/  Assisteixi… si vols-i-pots, és clar.

Moltes gràcies!!

Igualment!

Salutacions d’una noia! 

Un honor!

Lluís Botinas

Impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DE CATALUNYA arrabassada el 1714 i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA, impedint així EL GENOCIDI CATALÀ que patim des d’abans de 1714