Dl. 4: “Quin dirigent català no és traïdor al poble català?”

Dilluns, 4 de febrer del 2019, a dos quarts de vuit del vespre

Cartagena, 230, 5è 1a (tocant a c. Mallorca)

Activitat gratuïta

Trobada

QUIN DIRIGENT CATALÀ

NO ÉS TRAÏDOR

AL POBLE CATALÀ?

Em sembla que no queda cap català -ni tampoc cap no-català- que avui no sàpiga que Catalunya NO és independent sinó que continua sent “la Comunidad Autónoma de Cataluña”, una de “las 17 Comunidades Autonómicas del Reino de España”. I cal tenir molt present que aquesta és la forma concreta que el 1977 -a causa de La traïció dels líders” que Xirinacs va detallar en 3 volums que sumen 923 pàg.– va adoptar “el Estado Español” per continuar la invasió, ocupació i sotmetiment  que els catalans patim de 1714 ençà… i el genocidi català que Madrid/Castilla/Estado-Español executa des de molt abans.

I em temo que no hi ha cap català que no pateixi aquesta situació. Situació que, per cert, un no-català que la visqués de sobte, no toleraria ni 12 hores.

En canvi, tant els dirigents catalans empresonats, com els dirigents “exiliats”, com els actuals dirigents que els han substituït a uns i a altres a les poltrones de la Generalitat i del Parlament de Catalunya, van commemorar aquest darrer 27 d’octubre el primer aniversari de “la proclamació el 27-O del 2017 de la República Catalana”. I tots tres grups de dirigents, de formes parcialment diferents, ens animen als catalans a “fer”, a “fer efectiva”, a “implementar”, a “enfortir”, a “activar”, a “publicar en el DOGC”… la dita “República”.

Davant d’un contrast tan xocant, en aquesta Trobada respondrem a aquestes quatre importants preguntes complementàries:

1.- Hi ha algun dels dirigents catalans dels tres grups mencionats que NO sigui traïdor al poble català i que NO hagi col·laborat a IMPEDIR la independència de Catalunya el 27-O del 2017?

2.- Hi ha algun dels actuals dirigents catalans vius (això exclou Na Muriel Casals, e. p. d.) dels tres grups mencionats que NO sigui traïdor al poble català i que NO hagi col·laborat a IMPEDIR la independència de Catalunya ja abans, com a mínim el 9-N del 2014, el 27-S del 2015, i el 10-O del 2017?

3.- Actualment, què impedeix que una majoria de 70 diputats escollits a les eleccions autonòmiques del 21-D del 2017 en candidatures independentistes, proclami ara mateix la independència?

4.- I a aquesta pregunta que formulo a les persones que reaccionen dient: “No tots poden ser traïdors!”, “Impossible que ho siguin el cent per cent!” o expressions similars: Si us plau, pots proposar algun nom que en sigui excepció? Asseguro fer tot el possible per entrevistar-m’hi… si pot ser, acompanyat de qui hagi proposat el nom.

PER PREPARAR LA TROBADA:

Com saber si un dirigent català actua a favor dels catalans?; Com avaluar els dirigents independentistes?; 170906 Conducta indigna que -molt em temo- reforça el nostre sotmetiment a Madrid; Continuen les conductes indignes dels dirigents processistes; Cal recuperar els líders naturals, i esborrar els líders fabricats, com Colau; Vida-Veritat-Llibertat-Identitat Catalana; Xirinacs-Conclusions dels 3 volums de “La traïció dels líders”-12p; Tupinada al referèndum d’Escòcia-140926-22pg; Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya del 27-O del 2017; Continuació d’“A propòsit de l’engany del 27-O del 2017″ ?