14 Notes breus o “Gotetes”

14 NOTES BREUS O “GOTETES”

 

PREVI: Diversos lectors de LA GOTA CATALANA m’han comentat que faig uns articles massa llargs i que si redactés texts curts, els farien circular per FaceBook i altres “xarxes socials”. Jo els animo a extraure paràgrafs o frases dels articles i fer-los circular, però sembla que no és fàcil. Faré/farem, doncs, avui un primer experiment en aquesta línia: a sota hi ha 14 texts curts a utilitzar com millor vulgueu-i-sabeu. Ja em fareu arribar si això és pràctic i útil. Gràcies per la vostre col·laboració en fer circular els continguts de LA GOTA CATALANA!

***Els ocupants són ocupants, i els traïdors són traïdors. I si els catalans volem recuperar la llibertat, hem d’aconseguir que els ocupants marxin, i per això cal detectar i neutralitzar els traïdors, i substituir-los pels líders naturals del poble català.

***El processisme genera anti-catalans. Si passem a actuar per recuperar la llibertat de Catalunya, generarem amics i aliats.

***Es tracta de recuperar la llibertat arrabassada el 1714. Si ho posem en el centre de la nostra mobilització, guanyarem la simpatia de gairebé tothom i eixamplarem la nostra base. Qui s’hi oposi, quedarà assenyalat com a carceller nostre… i així reduirem la seva base!

***Els catalans NO estem dividits. Els que estan dividits són “los ciudadanos estadoespañoles en territorio catalán”, i això és totalment diferent. Els catalans (bé per família, bé per elecció voluntària) estem a favor de la independència en un 80%; i si expliquéssim que volem tornar a ser lliures, el percentatge seria molt més elevat. I els altres no són catalans, sinó ocupants de Catalunya, atès que formen les tropes civils d’ocupació. I si els hi ho diem així clarament, molts deixaran de ser-ho… i reduirem la seva base.

***Què els hi hagués passat després del 27-O del 2017 si Junqueras i els altres presos, i si Puigdemont i els altres “exiliats”, s’haguessin estat passejant pels carrers de Catalunya en lloc d’anar voluntàriament a protegir-se fent-se tancar a Madrid, o de fugir del poble català “exiliant-se” a Brussel·les, i així aparèixer uns i altres disfressats d’“herois independentistes”?

***Si cap dirigent “independentista” va ser capaç de dir públicament que volia la desfeta de la “selección española” al mundial de futbol, ¿com hem pogut creure’ns que s’atrevirien a declarar la independència de Catalunya?

***Per què els 72 diputats independentistes van acordar tots ells que fos secreta la votació del 27-O del 2017 en que, segons deien, anaven a proclamar la independència de Catalunya? I per què van acordar exactament quins dos d’entre els 72 s’abstindrien per a que en lloc de 72 SÍ només hi haguessin 70 SÍ i 2 ABSTENCIONS?

***En memòria de Kim, Aureli, Toni, Yolanda, Agustí i Maria Lluïsa: Que els dirigents processistes hagin impedit la independència com a mínim des del 9-N del 2014, ens ha costat molt més que uns 100 mil milions d’euros d’espoli econòmic. Ens ha costat continuar sent presos a casa nostra i que més de 200.000 catalans que desitjaven morir lliures, encara hagin mort com les darreres 12 generacions de catalans: amb la nostra terra catalana envaïda i ocupada per tropes militars i civils estadoespañolas, i presoners a casa amb els barrots al menjador.

***Convivència? Concòrdia? Harmonia? Solidaritat? Igualtat? No pot haver res d’això entre invasors i envaïts, entre ocupants i ocupats, entre espoliadors i espoliats, entre lladres i robats, entre botxins i víctimes, …, entre genocides i genocidats. Què pretén qui utilitza aquestes paraules-trampa?

***Ens diuen que cal retornar a la convivència i a la concòrdia d’abans del 2009. Pels catalans això en realitat significaria acceptar allargar el nostre sotmetiment a Madrid/Castilla/Estado-Español que patim de 1714 ençà, i seguir prolongant el nostre genocidi, que els propis dirigents catalans són els primers en silenciar completament. Les úniques “convivència” i “concòrdia” seran les que s’estableixin entre el Principat de Catalunya alliberat i un altre cop restablert com Estat Europeu, i “la cosa” que quedi com residu de l’“Estado-Español”, construït el 1714 anorreant l’Estat Català.

***Tan enganyats estem els catalans pels nostres actuals dirigents, com els castellans i, en general, els no-catalans pels seus dirigents. Amb l’agreujant per nosaltres que els nostres dirigents estan plenament subordinats als seus dirigents.

***Un bon engany exigeix crear una polaritat falsa on quedin atrapats tant els que creuen en la versió oficial com els que critiquen la versió oficial, i així ambdós bàndols ignoren la veritat. És el que està passant actualment. Els subcapitostos autonomistes de Barcelona enganyen als catalans dient-nos que s’han tornat independentistes i animant-nos a “Fer República” quan el 27-O del 2017 només van representar que la proclamaven però en realitat no ho van fer, i els capitostos de Madrid enganyen als no-catalans afirmant que Puigdemont, Junqueras i companyia són independentistes i que volen “romper España” quan justament ells són els que han salvat “la unidad de España”. I ho fan perfectament coordinats, reforçant-se els uns als altres.

***La nostra força ens ve dels nostres més de mil anys d’Història. Renunciar a la nostra Història com fan TOTS els actuals dirigents catalans, és condemnar-nos a seguir estant envaïts/ocupats/espoliats/genocidats. És trair-nos… com efectivament estan fent.

***Dividits o bé molt units? Molts catalans es lamenten “Els partits independentistes estan dividits” i demanen “Unitat!”. Però s’equivoquen. Quin és el motiu del seu error? Que encara creuen que els dirigents de PDeCAT, ERC, CUP, JuntsxCat, CNR, etc., i també els dirigents d’ANC, Òmnium, CDR, etc., estan a favor de la independència de Catalunya, i aleshores el que veuen és que van dividits en candidatures diferents, que es contradiuen, que es barallen, etc. Però el català que canvia l’enfocament i s’atreveix a entendre que en realitat els nostres dirigents estan en contra de la independència de Catalunya, de seguida veu que TOTS-TOTS-TOTS els actuals dirigents estan actuant perfectament units i coordinats en contra nostra. I aleshores comprèn perquè no som independents com a mínim des del 9-N del 2014!!!

Barcelona, 13 de gener del 2019

Lluís Botinas

VERSIÓ EN CASTELLÀ: 190113-14 gotitas catalanas