Aprofitem les Festes per fer surar líders naturals

PREVI: ara me n’adono que el text que vaig enviar el dia 24 no el vaig pujar al blog. Ho faig doncs em sembla que continua tenint tot el sentit. Confio en que demà estrenaré l’any enviant i pujant un nou missatge. BON ANY ACTUANT CONSCIENTMENT per aconseguir el 2019 el que els nostres actuals dirigents traïdors han impedit els 2017 (i abans el 2015… i abans el 2014… i, probablement, també el 2012): que ja siguem independents/lliures.

 

Aprofitem les Festes

per comprendre la greu-i-prometedora situació

i per fer que surin els líder naturals del poble català

Enraonant des del que és decisiu, és a dir, des del Punt de Vista Català de recuperar la llibertat que ens va ser arrabassada el 1714, el que està passant a Catalunya des del 2009 exigeix atrevir-nos a utilitzar seriosament la popular dita “Parlar clar i català”. I, abans i sobretot, exigeix superar la dissonància cognitiva que implica no voler assabentar-nos del que és cert però que ens resulta molest o greu o contradictori respecte del que voldríem o desitjaríem que fos cert.

Però després:

1.- de conèixer l’Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya del 27 d’octubre del 2017 que va publicar La Vanguardia dues i mitja setmanes després, el 13 de novembre. És molt significatiu que aquest document cabdal hagi estat silenciat-amagat-censurat per TOT-TOT-TOT (excepcions, si us plau!) el món independentista-processista. I també és molt revelador que no hi hagi (en tot cas, no l’he trobat; gràcies si…) cap crítica a aquest document.

2.- de tenir ben present que els 72 diputats independentistes van imposar vot secret (en realitat, vot conspiratiu contra el poble català) i van acordar exactament quins dos d’entre tots els 72 s’abstindrien (dos noms que per ara desconec; pistes?),

i 3.- de recordar la conducta que van tenir “els nostres representants independentistes” (cap discurs, cares magres, cap reunió del nou Govern de la República Catalana, no baixar la bandera, no publicació al DOGC, un concert escarransit, cap caravana de cotxes tocant el clàxon, desaparició dels “ministres”, Puigdemont continuant signant “President de la Comunitat de Catalunya”, etc.,

considero que el qualificatiu adequat per a TOTS-TOTS-TOTS (((que “No pot ser el cent per cent!”? Excepcions, si us plau!!!))) els dirigents (no només polítics sinó en tots els àmbits) independentistes-processistes és TRAÏDORS AL POBLE CATALÀ.

Molts dirigents, columnistes, tertulians, … , han anat reconeixent sorpresa, desconeixement, incompetència, covardia,… Això ja és suficient per a acomiadar-los sense indemnització a TOTS-TOTS-TOTS.

Però si ja reconeixen aquestes febles capacitats i aquesta incorrecta conducta, és per amagar que en realitat són traïdors al poble català. I quan recuperem la llibertat, aquest delicte serà portat a judici amb Dret Català. I a l’hora de les condemnes, tindrem en compte els diferents graus de responsabilitat, el penediment i la confessió.

Conclusió d’aquesta part: la situació és greu ja que per poder recuperar la llibertat, hem d’escombrar TOTS els dirigents actuals.

Però la situació també es prometedora ja que els catalans, que ens vam tornar a aixecar el 2009, durant aquest anys, cadascú en algun moment diferent determinat, HEM TASTAT LA LLIBERTAT… I ARA LA VOLEM TOTA!!!. I la volem tota no només en nom propi sinó en nom dels nostres avantpassats, de dotze generacions de catalans que ara sabem que van néixer i morir presos. I també per honorar la trentena de generacions de catalans d’abans de 1714, que no coneixem però que van ser el poble més lliure d’Europa i que van fer una obra mundial increïble que, per ara, ens és espoliada.

Jo vaig tastar la llibertat el 9-N del 2014. I va ser una sensació mai sentida -lògicament, no abans… però tampoc després- malgrat saber molt conscientment que anava a posar un paper mullat dins d’una capsa de fusta. Però no va ser fins un any i mig més tard, i gràcies a “La pregunta trampa que mata la independència d’En David Raventós, que vaig comprendre que la pregunta doble amb resposta triple era una traïció de Mas (plenament d’acord amb Madrid) a la que de seguida es va sumar TOTA la resta de dirigents SENSE CAP EXCEPCIÓ. I el mateix ha passat a cada ocasió: un dirigent pren la iniciativa en la traïció i de seguida TOTS els demès es col·loquen a darrere disciplinadament: Baños la nit del 27-S del 2015, i Puigdemont els 10 i 25 d’octubre de l’any passat (també plenament d’acord amb Madrid). I confirma que TOTS treballen coordinadament el fet que en aquests (com a mínim) 4 anys de traïció, CAP NI UN ha confessat la seva traïció… encara!

Si volem que Catalunya torni a ser DE NOU lliure, és imprescindible que emergim els líders naturals del poble català i ens atrevim a assumir la responsabilitat de dirigir la mobilització omplint-la del contingut fins ara amagat: RECUPERAR LA LLIBERTAT ARRABASSADA FA 304 ANYS. I és molt important assimilar que els continguts imprimeixen caràcter: si hem deixat “La independència és una qüestió política” en mans d’uns polítics professionals (hereus i continuadors dels líders traïdors del 1977 com Xirinacs va demostrar amb tot detall) que tota la seva carrera han cobrat de “los presupuestos generales del Estado Español” i que han demostrat que no han complert el que ens van assegurar, “Recuperar la llibertat i impedir el genocidi català” és una qüestió vital que exigeix que tots els catalans aportem allò millor de cadascú. Ja ho estem fent i ho culminarem.

I els dinars de Nadal i de totes les Festes són una magnífica ocasió per fer un pas molt important. Li vaig escoltar En David Raventós que, atès que a gairebé cada família àmplia hi ha una “ovella negre”, si a les converses/discussions de taules amb 25 persones es consolida un líder natural a partir d’atrevir-se a reconèixer davant de la resta la traïció dels actuals dirigents, en suraran uns 300.000. I això és imparable!

I segur que ho facilitarà veure tots plegats els 3 minuts llargs de l’avançament (teaser, en diuen) de La Mentida – El documental de La Veritat, que ha de sortir el 2019. A www.lamentida.cat s’anirà ficant en primícia totes les novetats envers el documental. També s’hi troba com col·laborar en el micromecenatge.  www.lamentida.cat  documental@lamentida.cat https://www.facebook.com/david.raventos.9/videos/2069283399805245/

https://www.facebook.com/LaMentida/videos/2450973611582927/ https://www.youtube.com/watch?v=y1QMS1czTsY&feature=share

I també ho facilitarà regalar el meu llibret Conèixer els catalans d’abans de 1714-2a edició i qualsevol dels altres més de 150 llibres, DVDs, documents,…, del servei de llibreria de LA GOTA CATALANA (llistat no actualitzat: https://lagotacatalana.cat/bibliografia/; ajut!) que trobes al local de Cartagena, 230, 5è 1a. Truca al 93 450 1300 per assegurar que estigui obert. Si m’avises al 655 96 86 99, podem quedar per retrobar-nos o per conèixer-nos, i si ho desitges, per assessorar-te.

Bé, en tot cas: que passis el millor BON NADAL possible … tot i preparant que les FESTES DEL 2019 les puguem celebrar en llibertat!!!

Barcelona, 24 de desembre del 2018

Lluís Botinas