A Juristes: Millors seran les Festes…

PETICIÓ D’AJUT A

ADVOCATS, LLETRATS, JUTGES, MAGISTRATS, FISCALS,

CATEDRÀTICS, PROFESSORS, EXPERTS INTERNACIONALS, …

Gràcies per la teva felicitació!

Però… millors seran les Festes quan -aviat, si canviem de rumb canviant de dirigents- tornem a ser lliures!!!!!!

En qualsevol cas, jo també et desitjo les millors Festes ara possibles!

Aprofito per continuar “perseguint-te” a veure si aconsegueixo que apliquis el teus importants coneixements jurídics (i interessis a col·legues teus a que apliquin els seus sabers) a argumentar, documentar i portar arreu que SOM UN PAÍS OCUPAT DES DE 1714 (quadern amb 30 texts-71p) i que des de molt abans de 1714 patim EL GENOCIDI CATALÀ (quadern amb 33 documents ordenats segons els articles de la Convenció contra el genocidi, adoptada per l’ONU el 1948-107pg)

Hem de recuperar EL PUNT DE VISTA CATALÀ (quadern amb 37 articles-112p). Per això també et recomano Conèixer els catalans d’abans de 1714 (2a edició). I CONÈIXER I RETORNAR AL DRET CATALÀ, A LES CONSTITUCIONS CATALANES I A LES FORMES DE GOVERN CATALANES QUE VAN EXISTIR FINS 1714 (quadern amb 15 documents-77pg)

És clar que tenim dret a exercir el Dret d’Autodeterminació o, com diuen ara la gran majoria dels dirigents processistes, dret a fer un “Referèndum pactat i vinculant, obtingut gràcies a la mediació internacional”. I afegeixen: “com a Escòcia”, que justament és “la via escocesa” a la NO-independència. I, a més, TOTS-TOTS-TOTS (excepcions, si us plau!), incloses les associacions de defensa dels Drets Humans i altres, censuren que el referèndum d’Escòcia del 2014 es va perdre per tupinada realitzada amb plena complicitat de les direccions del Partit Nacionalista Escocès (SNP) i dels mitjans de comunicació escocesos “independentistes”.

Però… justament des del Punt de Vista Català, aquest NO és el nostre camí ja que nosaltres tenim uns Drets Històrics i una situació de patir més de tres segles d’ocupació, de genocidi, de crims de lesa humanitat, etc., que ens dona una força de la raó que ens faria invencibles però que TOTS-TOTS-TOTS (de nou: excepcions, si us plau!) els nostres dirigents actuals silencien, fent el joc a Madrid, és a dir, traint-nos.

I, per ara, tu/col·legues també ho silencies/silencieu, company!

Per cert, i complementàriament, t’has estudiat atentament l’Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya del 27-O del 2017 que també està a la part final del meu text Continuació d’“A propòsit de l’engany del 27-O del 2017″? És -fins ara- el document que millor confirma la traïció al poble català de TOTS-TOTS-TOTS (excepcions, si us plau!) els dirigents polítics i mediàtics (i més!) processistes.

Quan ens trobem, aviat i off the record, per parlar de tot això i més?

Amb-braços

Barcelona, 26 de desembre del 2018

Lluís Botinas   lluisbotinas@lagotacatalana.cat

Impulsor de
LA GOTA CATALANA per recuperar la LLIBERTAT DELS CATALANS i RECONSTRUIR LA NACIÓ, i per això alliberar l’Estat Europeu PRINCIPAT DE CATALUNYA, ocupat des del 1714

www.lagotacatalana.cat