Dl. 24: “Més sobre LA VIA CATALANA”

Dilluns, 24 de desembre del 2018, a dos quarts de vuit del vespre

Cartagena, 230, 5è 1a (tocant a c. Mallorca)

Activitat gratuïta

     La vinguda d’un amic de fora perquè no treballa justament per ser el dia abans de Nadal, m’ha animat a convocar aquesta no-prevista

Trobada amb Lluís Botinas … i amb qui vulgui fer una contribució

Avançarem en precisar

LA VIA CATALANA A RECUPERAR LA LLIBERTAT

que serà font d’inspiració -que no d’imitació, ja que cada cas és únic- per tots els pobles del món que també vulguin ser lliures. Ni “via eslovena a la independència” ni, encara menys, “via escocesa a la NO-independència” (a més, silenciant els “dirigents independentistes” que cada cop més insisteixen en “un referèndum pactat i vinculant com a Escòcia” que el referèndum d’Escòcia del 2014 es va perdre per tupinada: ¡¡¡¡¡quines penques!!!!!).

Un dels aspectes de que la nostra via és única és (aprenent de les NO-independències d’Euskadi i d’Escòcia) que aconseguirem escombrar TOTS-TOTS-TOTS (excepcions, si us plau!) els traïdors actuals dirigents processistes en TOTS els àmbits de la societat-catalana-encara-ocupada-per-culpa-d’ells.

I això implica que el fet que el poble català TORNEM A SER LLIURES anirà acompanyat de canvis socials molt profunds RECUPERANT EL QUE JA TENÍEM. Per exemple, TORNAREM a ser el poble més lliure d’Europa, a un Dret de baix cap a dalt com al Principat de Catalunya (i no de dalt cap a baix, com al Reino de Castilla… ¡i com ara!), a tenir immunitas plebis, a no tenir corrupció social, a que la casa catalana sigui sagrada, a igualtat de drets i de responsabilitats entre homes i dones, etc.

El que en altres pobles són objectius a assolir, aquí són costums del poble a recuperar. I portem dins nostre, en la memòria històrica i en el subconscient, vuit segles de llibertat que estan demostrant que són més forts que tres segles de sotmetiment a Madrid/Castilla/Estado-Español!

És hora de reprendre la continuïtat amb els nostres més de mil anys d’Història, d’inspirar-nos en els nostres avantpassats, i d’aplicar la força de la raó que ens farà guanyar aviat!