21-D: Es reuneix Madrid a Barcelona? Què fer?

21-D: Per què el Govern de Madrid es reuneix a Barcelona?

En conseqüència, què fer?

Hi ha dues explicacions fonamentals:

—la primera explicació és d’història llunyana, però ens segueix marcant decisivament a l‘actualitat: PERQUÈ DES DEL 1714 ESTEM ENVAÏTS/OCUPATS PER MADRID/CASTILLA/ESTADO-ESPAÑOL, amb el que s’agreuja el genocidi que ja patíem des de més de dos segles abans. Per tant, a partir del 1714 en realitat no es pot parlar de poble català atès que un poble que no és lliure, no és poble. I conseqüentment, des del 1714 no hi ha dret català, ni justícia catalana, ni ensenyament català, ni universitat catalana, ni economia catalana, ni govern català, ni dirigents catalans, ni res que sigui català. TOT és “estadoespañol en territorio catalán”, encara que, lògicament, les formes del domini “castellano/estadoespañol” sobre els catalans s’han hagut d’adaptar a la resistència i a les mobilitzacions del poble català. Per aquest motiu, i és important tenir-ho molt present, “Hay que bombardear Barcelona cada 50 años para mantener Catalunya sometida”.

—la segona explicació la tenim molt més fresca ja que només fa 14 mesos: PERQUÈ EL 27-O DEL 2017 EL PARLAMENT DE CATALUNYA NO VA PAS PROCLAMAR LA INDEPENDÈNCIA EN FORMA DE REPÚBLICA CATALANA. En realitat, els 72 diputats escollits en candidatures independentistes (els 62 de Junts pel Sí -formada per Convergència Democràtica de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, Demòcrates de Catalunya i Moviment d’Esquerres- i els 10 diputats de les CUP), amb la col·laboració dels 63 diputats no-independentistes i actuant perfectament d’acord TOTS ells, van escenificar, de manera absolutament acordada, un monstruós engany al poble català … i també al poble castellano-estadoespañol (que està tant enganyat com nosaltres, amb la diferència que ells se’n beneficien de la nostra opressió) … i a tots els pobles del món. Això ho demostra l’Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya el 27-O—full sencer on hi ha dues frases cabdals: els dos bàndols representats a la Mesa acorden que “només es objecte de votació i aprovació la part dispositiva de les propostes” i que “les propostes de resolució que s’aprovin no tenen efectes jurídics”. La Vanguardia va fer públic aquest document dues setmanes més tard però, a coneixença meva: 1) el document NO ha estat reproduït-distribuït ni per l’ANC ni per cap entitat o partit o mitjà de comunicació independentista/processista; i 2) NO ha estat publicat cap article rebatent el document i justificant la conducta conscientment enganyadora/traïdora dels 72 diputats. A més, i preparant la seva defensa per quan fossin cridats a Madrid, els 72 diputats “independentistes” van demanar vot clandestí, i van acordar que només hi hauria 70 vots afirmatius i quins dos d’ells s’abstindrien (((algú em pot dir quins dos van ser?))). Es troben més elements i detalls en aquest article meu de 9 pàgines: A propòsit del gravíssim engany-traïció del 27-O.

Doncs resulta que TOTS-TOTS-TOTS (excepcions, si us plau!!!) els dirigents catalans (en TOTS els àmbits) que el 2010 es van posar davant del procés:

amaguen els nostres més de mil anys després d’haver celebrat tot un any de Mil·lenari, i silencien el 1714 després de commemorar tot un any de Tricentenari. En canvi, haurien d’estar explicant pacientment i constant: 1) que si encara estem dempeus és perquè tenim més de mil anys d’Història, els primers 700 anys sent el poble més lliure d’Europa; 2) que estem ocupats des de fa 304 anys; i 3) que ara de nou volem que els ocupants marxin de la nostra terra per així automàticament tornar a aparèixer un altre cop en els mapamundis com l’estat europeu -per cert, el primer constitucional- que va ser independent fins l’11 de setembre del 1714: el Principat de Catalunya.

continuen enganyant al poble català (i als demès pobles) fent-nos creure que el 27-O van “proclamar la República Catalana” i convidant ara, de manera diferent per tal de controlar les diverses tendències dins dels catalans, a “fer/consolidar/publicar-al-DOGC/etc. la República” …  que en realitat NO van proclamar. I això malgrat que uns dirigents han anat a Madrid a protegir-se fent-se empresonar per la “justícia del Estado Español” amb el que haurien trencat el 27-O proclamant la suposada “República Catalana”; uns altres dirigents han fugit (no pas de Madrid sinó del poble català, i en diuen “exili”) per denunciar “la poca democracia y la mala justícia” del país veí; i els dirigents que queden en territori català es dediquen a establir (això sí, amb rebequeries) tot tipus de comissions paritàries, negociacions, … Però, ja que ens animen a “Fer República”, ¿per què no la proclamen per fi ara ja que continuen tenint majoria absoluta amb 70 escons “independentistes”? De fet, proclamar-la abans del dia 20 hauria estat la millor manera d’impedir “la provocació del 21”, oi?

Vist això, quin significat té que -curiosament?- ara TOTS-TOTS-TOTS aquests mateixos dirigents cridin -també des de dins de les “presons catalanes” i des de l’exterior de l’“exili”, i amb propostes diferents per tal d’atrapar a totes les fraccions de catalans- a mobilitzar-se contra “la reunión en Barcelona del Consejo de Ministros del vecino Reino de España”?

La resposta és doble i em sembla clara: 1) canalitzar contra Madrid l’emprenyament, la confusió i el desànim de molts catalans per tal d’aconseguir evitar que comprenguin que el problema NO és Madrid SINÓ que és Barcelona; i 2) generar malestar i violència que forci la mediació internacional que porti a “un referèndum pactat i vinculant com Escòcia”, és a dir, per a que es perdi.

Què fer davant d’això?

M’ajuda a contestar una (per a mi físicament) encara desconeguda Ingrid Carretero Ors, qui té aquesta manera diferent d’explicar el que he escrit a dalt: Espanya busca figurants pel dia 21-D, i que porta a aquesta clara resposta: El 21-D tots a casa.

Jo la complemento afegint:

i aprofita estar-te a casa

***per escoltar de seguida (amb una gerra de til·la i bolígraf i paper al costat) En David Raventós en el directe de 24 hores de les 18 h. del dia 20 a les 18 h. del 21 per YouTube https://www.youtube.com/watch?v=y6-oKMZI4O0, i després alguns dels ja 80 programes d’una hora en català i en anglès, i uns 50 programes de mitja hora en castellà, a l’escocesa Radio Hadrian, que trobes al YouTube https://www.youtube.com/results?search_query=radio+hadrian i a través del web del seu “partit polític sense polítics que farà la independència”: Directe-68!

***per llegir alguns dels més de 200 articles meus i documents que trobes al meu blog https://lagotacatalana.cat

***i per començar a fer circular per les teves “zones d’influència” el que vagis descobrint.

Cal que emergeixin i que assumeixin responsabilitats els líders naturals del poble català, doncs la condició imprescindible per a que els catalans recuperem ara la llibertat  és escombrar TOTS-TOTS-TOTS els líders autonomistes-reciclats-en-processistes fabricats que porten 40 anys actuant havent fet seva la visió de l’ocupant, i cobrant de “los presupuestos generales del Estado-Español” uns salaris bastant superiors al “salario mínimo inter-profesional aunque haya sido aumentado a 900 €”. I tinguem clar que per tornar a ser lliures, ara és la millor oportunitat com a mínim des de la traïció dels nostres líders el 1977, com tant detalladament va explicar Xirinacs en els tres volums del seu llibre “La_traïció dels_líders, especialment important i il·lustratiu en l’actualitat.

Ens veiem aviat!

Barcelona, nit del 20 al 21 de desembre del 2018 (retocat el dissabte 22)

Lluís Botinas Montell

Impulsor de LA GOTA CATALANA per recuperar la llibertat de Catalunya i reconstruir la Nació