Dl. 10: “‘Huelgas de hambre’ contra vaga de fam”

Dilluns, 10 de desembre del 2018, a dos quarts de vuit del vespre

Cartagena, 230, 5è 1a (tocant a c. Mallorca)

Activitat gratuïta

Trobada amb Lluís Botinas … i qui vulgui fer una introducció

Quatre “huelgas de hambre” del 2018

contra una vaga de fam del 2016

i contra la independència ara del poble català

Continuarem la Trobada del Dl. 3: Vaga de fam i “vagues de fam”

És necessari fer un seguiment de les “vagues de fam” començades l’1 de desembre per En Jordi Sánchez i En Jordi Turull, i a la que dos dies després es van sumar En Josep Rull i En Joaquim Forn.

Vull demostrar rigorosament (ja es sap: “les aparences enganyen”) que aquesta actuació és contra la independència del poble català, i per tant, és favorable a Madrid/Castilla/Estado-Español. Per això les anomeno en la llengua del invasor/ocupants/lladres/genocides, el castellà: “huelgas de hambre”.

El contrast queda establert per la vaga de fam indefinida per la independència, iniciada estant lliure (molt amenaçat pels processistes, però lliure) el 3 de maig del 2016 per En David Raventós i que va ser censurada, truncada i represaliada per tots el dirigents processistes catalans (inclosos els quatre ara en “huelga de hambre”). Es troba més informació i documents sobre la vaga de fam d’En David a l’apartat 19 de https://lagotacatalana.wordpress.com/encontradorecibido/.

PER PREPARAR LA TROBADA:

***”Huelgas de hambre” no-indefinida per la dependència de 4 enganyadors/traïdors al poble català, repressors de la vaga de fam indefinida per la independència de Catalunya i d’Escòcia d’En David Raventós

181201-Vaga fam Sánchez-Turull-text d’explicació de l’acció: “Denúncia”

181203-Jordi Sánchez a RAC1

181205-Jordi Turull a RAC1

I declaracions, articles, actes,… de solidaritat arreu del món oficial de “la Comunidad Autónoma Catalana” amb els seus dirigents processistes.

***Vaga de fam indefinida:

3 de maig del 2016, inici de la Vaga de Fam d’en David Raventós Gaset.

https://www.facebook.com/groups/vagadefam

Seguir setmanalment la vaga de fam indefinida d’En Raventós per la independència

Dl. 3: Vaga de fam i “vagues de fam”