Dt. 20: Llibre “La crisi catalana”

Dimarts, 20 de novembre del 2018, a dos quarts de vuit del vespre

Cartagena, 230, 5è 1a (tocant a c. Mallorca)

Activitat gratuïta

Trobada amb Lluís Botinas

LLEGIR I COMENTAR EL LLIBRE “LA CRISI CATALANA. Una oportunitat per Europa, recentment publicat per En CARLES PUIGDEMONT. Vaig per la pàgina 62. Animo a llegir-lo atentament. Si no pots aconseguir-lo sense tenir que pagar els 18€, compra’l atès que serà una bona inversió. Per què? Doncs perquè deixaràs de ser processista, i així t’estalviaràs 1) comprar la samarreta de cada any; 2) donar diners a “caixes de solidaritat” per pagar multes… a Madrid!; 3) fer viatges a Brussel·les; 4) pagar “com a mínim 10€” per estar al “registre ciutadà del Consell per la República”; 5) etc. Entendràs, per exemple, que la primera mentira fabricada entorn En Puigdemont per a promocionar-lo a fi de poder realitzar el doble terrible engany d’impedir la independència els 10-O i 21-O, és que era independentista des de jovenet, que “és un independentista de soca-rel, l’excepció dins de Convergència”. Llegint el llibre queda clar que és impossible que un independentista escrigui el que està imprès… ¡començant pel títol! I, ATENCIÓ!, també convido a assistir-hi a persones que, amb la condició sine qua non de llegir-se atentament el llibre (podem fer-ho junts!), vulguin defensar-lo. Gràcies!

NOTA: la lectura i comentari continuarà els dilluns i dimarts propers en que no hi hagi conferència; i també podem acordar fer alguna sessió especial.

Per cert, qui vulgui avançar feina, que escolti el programa 70 (gravat el passat 12 d’octubre) de l’escocesa Radio Hadrian, on En David Raventós analitza el llibre… i l’autor.

https://www.youtube.com/watch?v=f2nz5OD-KCE   1:07:58