Continuació d'”A propòsit de l’engany del 27-O del 2017″

PUNT DE VISTA CATALÀ – XXXIV

VIDA – VERITAT – LLIBERTAT – IDENTITAT CATALANA – III

CONTINUACIÓ DE

A propòsit del gravíssim engany

(traïció?)

del 27-O del 2017

Si m’enganyes un cop,

la culpa és teva.

Si m’enganyes dos cops,

la culpa és meva.

Proverbi àrab.

 

Versió catalana… per ara:

Si m’enganyes quatre cops o més,

tranquil

(de moment)

que encara sembla que la culpa sigui de Madrid.

Aquest és el text que vaig pujar el 31 d’octubre de 2017 (i que també es troba al acabar aquest escrit): A propòsit de l’engany del 27-O del 2017

Continuo:

Resumint molt, després hem vist que efectivament NI el Parlament de Catalunya NI el Govern de la Generalitat de Catalunya NO van proclamar cap “nova República Catalana independent respecte del ‘Reino de España’”.

Ha estat reconegut després de forma bastant explícita per diversos protagonistes. Vet aquí els enllaços a tres entrevistes significatives distribuïdes al llarg de l’any transcorregut:

***21-2-2018: Artur Mas a RAC1: “La declaració va ser purament simbòlica, i això ho sap tothom. Per això el Govern ni es va reunir a continuació”: a https://www.facebook.com/100004307928623/videos/1167208146766105/  Aquests 2.33 minuts (que formen part d’aquesta reveladora entrevista -del minut 12:10 al 1:05:55- per En Jordi Basté: https://www.rac1.cat/a-la-carta/cerca?text=&programId=el-mon&sectionId=el-perque-de-tot-plegat&from=21%2F02%2F2018&to=21%2F02%2F2018) haurien de ser conegut per tots els independentistes, per tots els catalans i per tothom. I en canvi, han estat gairebé censurats per l’ANC i demés entitats processistes que tallen el bacallà…

***24-6-2018: Clara Ponsatí a eldiario.es: “El PDeCAT y ERC están muy ocupados batallando por sus espacios y sus nóminas“: https://www.eldiario.es/catalunya/politica/PDeCAT-ERC-ocupados-batallando-espacios_0_784272804.html

***28-10-2018: Toni Comín: “La gente ya sabía que la DUI no iba a traer la república“, al programa ‘SALVADOS’ de la Sexta. Programa resumit a https://www.elperiodico.com/es/politica/20181028/salvados-evole-dui-independencia-cataluna-7113438. També s’hi diu: «Pese a que fuera del Parlament había gente celebrando la independencia, Mas afirma que no había habido voluntad de engañarles: “Que hubiera personas que pudieran tener la impresión de que iba a ser una realidad tangible e inmediata y se encontraron con que no y se pudieron sentir engañadas, no se lo puedo negar; pero niego que hubiera voluntad de engaño“. I Anna Gabriel: (…) ni se habían trabado las alianzas suficientes, ni se habían preparado estructuras suficientes”. “Yo no hubiera llamado ‘traidor’ a Puigdemont, probablemente porque tenía más información“.

Però el que en realitat van fer TOTS (excepcions, siusplau!!!; aquesta petició està implícita després de cadascun dels TOTS següents) els membres del Parlament i del Govern abans del 27-O (amb plena complicitat, abans i després, de TOTS els dirigents de TOTS els partits i associacions independentistes i de TOTS els mitjans de comunicació independentistes) va ser preparar i representar, a consciència i amb tots els detalls, l’escenificació d’un simulacre de “proclamació de la República Catalana” de manera que després podessin defensar-se davant dels “jueces castellano/estadoespañoles” (del “Reino de España” del que deien que volien independitzar-se!) argumentant que TOT el que van fer no tenia cap validesa jurídica ni, en conseqüència, cap valor efectiu i real en contra de Madrid/Castilla/Estado-Español.

Així ho demostra l’acta de la Mesa del Parlament de la sessió del mateix dia 27-O.

Aquesta Acta va ser reproduïda per Na Carlota Guindal a La Vanguardia del 17 de novembre següent, qui també proporciona elements molt importants explicant que

Les defenses dels membres de la Mesa del Parlament encausats per rebel·lió i sedició pel Tribunal Suprem se centren en demostrar que les resolucions aprovades el passat 27 d’octubre, per les quals es va proclamar la independència de Catalunya, no tenien “efectes jurídics” i es basen per a això, més enllà de les declaracions dels propis querellats, en l’acta de la Taula d’aquella sessió en què es va fer constar aquesta circumstància. Però no només això, la Mesa, presidida per Carme Forcadell, va voler deixar constància també que no se sotmetria a votació el preàmbul, on es feia pròpiament la declaració d’independència.”.

Aquí estan les dues frases cabdals sobre-ratllades en groc:

171027-Acta Mesa Parlament 27-O-dues frases cabdals

La Mesa del Parlament hizo constar en acta que la DUI no tenía efectos jurídicos

I aquest és el full sencer, on al final es pot llegir també en groc: “La Mesa ho acorda.”

171027-Acta Mesa Parlament 27-O-full sencer

(falta imatge)

Gairebé un any més tard, Na Lola García, directora adjunta de La Vanguardia, a les pàgines 224 a 226 del seu llibre “El naufragio. La deconstrucción del sueño independentista” (Península, setembre 2018), cita (en castellà, que mantinc per tal de reforçar el caràcter anti-català de TOT el que van fer TOTS els “nostres dirigents independentistes catalans”) paràgrafs de la que havia de ser la suposada Declaració d’Independència:

Al pueblo de Cataluña y a todos los pueblos del mundo (…) la República catalana como Estado independiente y soberano, de derecho, democràtico y social. (…)”.

I assenyala que:

Pero lo que se va a votar no es este texto. Esa resolución serà leída por la presidenta del Parlament y lo que se vota es instar al Gobierno catalán a desarrollar la ley de Transitoriedad Jurídica e iniciar el proceso constituyente. Es un curioso sobreentendido, puesto que esta ley contiene las disposiciones para el funcionamiento de un nuevo Estado, (…) Es decir, se va a votar la aplicación de la declaración de independència.

Però resulta que… LA DECLARACIÓ D’INDEPENDÈNCIA NO S’HAVIA FET JA QUE NO ES VA VOTAR… MALGRAT QUE LA PRESIDENTA DEL PARLAMENT, CARME FORCADELL, SÍ QUE L’HAVIA LLEGIT…  PERÒ VA FER VOTAR UN ALTRE DOCUMENT!!!!!!!

I TOTS els parlamentaris de TOTS els partits independentistes van col·laborar en l’engany no fent la Declaració d’Independència i, en conseqüència, preparant la seva futura defensa legal (dins de la legalitat del “derecho castellano” expandit des del 1714 en “derecho español”) davant “la justícia de Madrid”!

Així, Na Lola García explica:

(…) Los partidos independentistes han acordado finalment que la votación serà secreta. Se trata que el resultado favorable al «sí» arroje dos votos menos de los que disponen los grupos que apoyan la resolución para que un juez (((ATENCIÓ: un altre cop, “un juez” de l’“Estado-Español” del que volien fer creure al poble català que estaven fent-ne precisament la independència!!!))) no pueda atribuirles a todos delitos de sedición o rebelión. (…) Se anuncia que «la declaración de los representantes de Cataluña» queda aprobada por 70 votos a favor, 10 en contra y 2 en blanco. Son las 15:27 horas del 27 de octubre de 2017. Se supone que se acaba de declarar la república de Cataluña.”.

Que jo sàpiga, CAP dels “herois catalans empresonats o exiliats per haver proclamat la independència en forma de República catalana”, ni tampoc CAP dels seus partits o entitats socials que sí estan sobre territori català i que ara enganyen de nou els independentistes animant-los a “Fer República”, NO es van querellar fa un any amb Na Carlota Guindal ni ara amb Na Lola García.

És més: que jo sàpiga (i si n’hi ha… ¡moltes gràcies per fer-me’ls arribar!), CAP dels centenars (milers?) d’intel·lectuals i de periodistes que s’han disfressat d’independentistes-processistes NI tan sols ha escrit NI un sol article rebatent els fets que -afortunadament per entendre el que realment va passar fa un any i, com a conseqüència, per comprendre la situació actual- ens expliquen dues periodistes de la monàrquica i anti-llibertat de Catalunya La Vanguardia!!!

Acabo per avui havent de reconèixer:

—en negatiu: la que em sembla la conclusió, clara però duríssima, del que va succeir l’octubre passat (i que podem remuntar al 27-S del 2015 … i al 9-N del 2014… i al naixement del “procés” el 2010): TOT s’ha fet per impedir la independència/llibertat del poble català que el 2009 es va tornar a aixecar per recuperar la llibertat. I TOTS els dirigents (polítics, socials, jurídics, periodístics, universitaris, etc.) (amb l’única excepció de Na Muriel Casals, e.p.d.) han actuat -i continuen actuant- conscientment per enganyar al poble català. I que Madrid/Castilla/Estado-Español ho sabia perfectament queda demostrat per haver aplicat el 155 i no l’article 116, que és el que correspondria en cas d’una verdadera Declaració d’Independència.

—i en positiu: l’única excepció viva i lúcida (gràcies a haver superat l’intent de destrucció psicològica i social que va patir amb complet coneixement i complicitat de TOTS els dirigents suposadament independentistes, que el coneixen personalment des de fa 30 anys) és En David Raventós, impulsor del “partit polític sense polítics que farà la independència”: DIRECTE-68! Per això li dono suport i el recomano des de que vaig saber de la seva vaga indefinida de fam per la independència començada el 3 de maig del 2016, vaga de fam que va ser censurada des del dia següent, truncada dues setmanes més tard i represaliada tancant-lo contra la seva voluntat durant dos mesos i dos dies en hospitals psiquiàtrics i medicant-lo amb psicofàrmacs fins a deixar-lo zombi. I cada cop el recomano més!!!

Continuaré.

En particular, demostraré que és fals el que afirma Mas: “niego que hubiera voluntad de engaño”.

CONTINUAREM!!!

4 de novembre del 2018

Lluís Botinas, impulsor de https://lagotacatalana.cat/