Ajuntant dos mons “meus”…

VIDA – VERITAT – LLIBERTAT – IDENTITAT CATALANA – II

Ajuntant dos mons “meus”

… que poso a disposició de tothom qui vulgui!

Sento que arriba el moment d’ajuntar els dos mons en els que estic profundament implicat però que he mantingut separats fins ara: el món que ja em coneixes com a impulsor de LA GOTA CATALANA des del 2012, i el món que probablement em desconeixes com a investigador independent i com a activista des del 1990 sobre tot en el camp inicial de la-salut-i-la-malaltia però pas a pas s’ha anat ampliant a gairebé tot el camp de la-vida-i-la-salut. I aquest segon camí l’he recorregut impulsant dues ONGs: primer l’associació C.O.B.R.A. (Centre Oncològic i Biològic de Recerca Aplicada) fins el 1999, i a continuació amb la seva successora i superadora: Plural-21, Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu. Vies de recuperació de l’Harmonia fins l’actualitat.

En els darrers mesos, aquestes han estat les quatre passes principals que m’han dut a fer la conjunció que ara estic iniciant, i de les quatre explicaré una mica més la darrere per ser l’única nova aquí:

1.- LA QUATERNA INTEGRADORA I POTENCIADORA.

Vaig escriure el 7 de maig d’enguany l’article Vida-Veritat-Llibertat-Identitat Catalana, on ja plantejava la necessitat de començar una campanya d’“Afirmació de VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT X”, podent ser “X” una persona, una família, un grup, una comunitat o un poble sencer, i és clar que en el meu/nostre cas és “X = CATALANA”. Els cinc mesos transcorreguts em confirmen la necessitat de començar aquesta campanya. I justament Plural-21 és una associació que el passat dissabte 6 d’octubre va complir 28 anys actuant a favor de la Vida, de la Veritat i de la Llibertat, i que, per tant, té moltíssim a aportar. L’Històric del seu web reflexa part de les activitats fetes i dels nombrosos continguts que aborda.

2.- GUANYAR AMB LA LEGALITAT DE L’OCUPANT ÉS/SERIA PROLONGAR L’OCUPACIÓ.

Fa un mes i mig vaig renunciar a prosseguir un recurs d’empara contenciós-administratiu contra l’Ajuntament de Barcelona per vulneració del meu “Derecho Fundamental a la libertad de expresión” al actuar l’Ajuntament pressionant -intervenció de la Guàrdia Urbana inclosa- per treure una parada justament de Plural-21 a la darrera Fira de la Terra, i en especial impedir el 21 d’abril la meva conferència “Com més sabem sobre la vida i la salut reals, més disminueixen la por i les malalties, que gairebé sempre són irreals”. Per què vaig abandonar quan era probable que -finalment- guanyés jo el recurs? Perquè em vaig adonar que actuava com ho fan els nostres ACTUALS dirigents autonomistes-processistes: primer acceptant el “derecho-castellano-expandido-en-derecho-estadoespañol” de l’invasor/ocupant/genocida i després recorrent-lo dins de les seves regles de joc. Així (potser) aconseguiria una reparació a una vulneració del meu “Derecho Fundamental a la libertad de expresión COMO CIUDADANO ESTADOESPAÑOL”, quan resulta que en realitat DES DEL 1714 TOTS ELS CATALANS TENIM NEGATS TOTS ELS NOSTRES DRETS FONAMENTALS, DRETS HISTÒRICS, DRETS HUMANS, ETC. senzillament perquè ens està totalment prohibida i impedida -quan volen, violentament- la nostra simple existència COM A CATALANS. Efectivament, fa 304 anys que només podem existir i tenir “derechos” si renunciem a ser catalans per acceptar a la força funcionar únicament com “ciudadanos estadoespañoles nacidos en territorio catalán”, és a dir, si acceptem que prossegueixi i culmini EL GENOCIDI CATALÀ, començat molt abans de 1714.

3.- LA GENERALITAT DE CATALUNYA ÉS ANTI-CATALANA.

Escoltar com el president Torra i el vicepresident Aragonès segueixen volent enganyar al poble català declarant conjuntament -entre moltes altres “coses” fraudulentes- que “Refermem la sobirania del Parlament de Catalunya”! ¿Què nassos “Sobirania del Parlament de Catalunya”? Però … si ara està emergint als ulls de qui ho vulgui (i qui pugui, ja que els lligams emocionals amb els que encara considerem “nostres” són els més difícils de trencar!) veure:

— que fa 304 anys que tots els catalans som presos a casa nostra perquè estem sotmesos a Madrid/Castilla/Estado-Español”,

— que “la Generalitat de Catalunya” que emergeix el 1977 no és res més que una part constituent de l’“Estado-Español”,

— que “l’autogovern català” només pot prendre algunes decisions si estan dins de “las competencias transferidas por Madrid”,

— i que la tasca de tots els actuals dirigents autoproclamats “independentistes” ha estat i és col·laborar decisivament en el manteniment de l’ordre estadoespañol establert, és a dir, que en realitat ajuden a Madrid a mantenir-nos sotmesos impedint successives vegades (les darreres: 9-N del 2014; 27-S del 2015; i del 2017, el 10-O i el 27-O, i des del 21-D fins avui ja que tenen majoria de 70 escons) la independència/llibertat de Catalunya!

i 4.- LA SALUT DE LA POBLACIÓ NO ÉS PAS EL QUE DESITGEN ELS QUE (SUB)MANEN AQUÍ (ni tampoc la volen els que manen allà).

M’ha acabat de decidir el fet que m’han reenviat un comunicat de premsa justament de la Generalitat de Catalunya que afirma que “El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha demanat la retirada de 14 vídeos de YouTube que prometen curar el càncer seguint procediments miraculosos sense cap base científica i desacrediten els tractaments dels professionals de la medicina, i en especial, la quimioteràpia. Així mateix, alguns dels vídeos tenen una finalitat comercial, ja que ofereixen aquests productes com a suposats tractaments per curar aquesta malaltia sense haver estat testats científicament”. Aquest comunicat esmenta sis dels que anomena “procediments miraculosos” (cito literalment): “una llavor de la poma”, “un suc a base de remolatxa ha curat ja més de 45.000 persones”, “gràcies a una recepta a base de gingebre i mel, nombrosos pacients ‘han logrado mejorar o superar la enfermedad sin necesidad de cirugías o quimioterapias’”, “bicarbonat de sodi”, “una fruita tropical anomenada guanàbana, de la qual es diu que ‘es 10.000 veces más eficaz que la quimioterapia’”, i “un ‘remei’ inventat per un suposat ‘científic’ rus, anomenat, Hristo Mermerski, és del tot eficaç per curar el càncer”. I l’informe de 98 pàgines elaborat pel CAC dedica apartats a altres quatre tractaments naturals. (I jo en conec bastant bé alguns altres que no estan inclosos en el llistat). Només he tingut temps de llegir el comunicat i de fullejar l’informe, però amb els 30 anys que porto ficat molt a fons en el importantíssim món de la-salut-i-la-malaltia des del punt de vista de la-vida-i-la-mort, em permeto fer algunes observacions d’entre les moltes més que podria elaborar. Afirmo que:

1) ni el comunicat ni l’informe:

***no informen de quantes persones moren de càncer a Catalunya cada any, ni de quin percentatge (el 95%?, el 99%?, el 99,9%?) d’aquestes mors representen els diagnosticats de càncer que van confiadament i esperançada a l’Oncologia dels Hospitals i de les demés institucions del Sistema Sanitari oficial

***no donen cap dada sobre els resultats que s’estan aconseguint amb els tractaments al·lopàtics oficials del càncer. Es dóna per fet que són bons. Però si realment fossin bons, probablement hi hauria menys proliferació de tractaments alternatius del càncer, i seria menor el número de visites que rebrien els webs que els promocionen. Així, el comunicat diu “el CAC … ha seleccionat 14 vídeos … que suposen, en conjunt, 25 milions de visualitzacions”

2) el comunicat afirma que “alguns dels vídeos tenen una finalitat comercial”. Però no diu res sobre si les farmacèutiques i altres empreses implicades en l’Oncologia oficial que s’aplica protocol·làriament i automàtica (i, a la pràctica, obligatòriament, ja que de fet a tots els centres sanitaris s’impedeix que el pacient pugui exercir el consentiment informat) tenen o no “finalitat comercial”, ni sobre quin és el volum -de cada empresa i de conjunt- de diners que mouen anualment, ni de quins són els marges de benefici amb que actuen

3) vist amb ulls crítics (com els que pas a pas, i cop a cop, m’he anat ensinistrant durant tres dècades a base de sorpreses desagradables, i escrivint dos llibres i més de vuitanta articles sobre temes de salut), és increïble la quantitat de pre-judicis que tenen i d’automatismes autoritaris que utilitzen (desitjo que inconscientment) els autors de l’estudi i del comunicat.

3.1) per exemple, en cap moment diuen haver pres contacte a fi de contrastar el que els webs afirmen d’aquesta desena de tractaments naturals; simplement ho rebutgen i desqualifiquen TOT com a “fals” i “perillós” perquè són productes i circuits que estan fora del món sanitari oficial. Jo vull que a la Catalunya de nou lliure, els responsables d’Oncologia, a més de complir la condició ètica fonamental de no tenir cap conflicte d’interessos, prenguin respectuós contacte amb qualsevol persona (posseeixi títol universitari o no; o se’l qualifiqui o no de científic, sigui sense cometa, amb una cometa o amb dues cometes) o qualsevol entitat (pagui un percentatge d’impostos inferior o superior al tant per cent que paguen les farmacèutiques, o tingui pràctiques més o menys exemplars o corruptes que les pràctiques d’aquestes enormes multinacionals) que tingui el valor de dir públicament que “ha curat ja més de 45.000 persones”, o que té una substància “que ‘es 10.000 veces más eficaz que la quimioterapia’”, o que “és del tot eficaç per curar el càncer” (quan, oficialment -i això tampoc ho diuen els autors- l’Oncologia al·lopàtica oficial NO s’atreveix pas a afirmar ni que conegui l’etiologia del càncer ni, menys encara, que el curi. I si això sorprèn a algú, el convido/repto a trobar algun document o “article científic seriós” -és a dir, oficial- on s’expliqui o bé on senzillament s’afirmi que l’Oncologia oficial cura el càncer en lloc de ser simplement pal·liativa)

3.2) per exemple, en cap moment mencionen (ni menys citen) cap estudi que els propis autors de l’informe considerin científic-amb-o-sense-cometes que demostri que “una llavor de la poma”, “un suc a base de remolatxa”, “una recepta a base de gingebre i mel”, el “bicarbonat de sodi”, “una fruita tropical anomenada guanàbana”, o “un ‘remei’ inventat per un suposat ‘científic’ rus, anomenat, Hristo Mermerski” no tenen els bons resultats que afirmen tenir els que s’atreveixen a proposar-los contra corrent, i es limiten a rebutjar-los amb la prepotència dels que es consideren posseïdors de la veritat, es senten recolzats pel poder econòmico-polític establert, i volen fer perseguir als diferents o heterodoxes. Jo vull que al Principat de Catalunya alliberat després de 304 anys d’ocupació castellano-estadoespañola, els responsables de fer informes i comunicats de premsa siguin persones responsables i actuïn guiats pel desig d’arribar a la veritat i de fomentar la llibertat per tal de respectar la vida

3.3) per exemple, no citen l’existència de cap estudi, ni proposen realitzar-ne algun, que compari els resultats obtinguts amb qualsevol d’aquest sis productes naturals mencionats amb els resultats aconseguits amb la quimioteràpia oficial. Jo vull que ara, quan el poble català tornarem a ser el poble més lliure d’Europa, recuperem el costum que teníem abans de 1714 d’apel·lar a les capacitats de cadascú i de donar-li espai a tothom. Francesc Eiximenis conta (llibre Regiment de la cosa pública, 1383) que dins la concepció catalana de govern, una norma és “demanar a tothom consell”. L’explica dient: “Cosa és sobiranament profitosa a la cosa pública que cert temps de l’any cascú fos request de proposar en certs llocs de la comunitat les millors coses que sabés per profit del comú, car més veen molts que pocs. E moltes coses posa Déu en lo cor d’un simple hom que no les posa en lo cor dels majors

4) …

i 5) per acabar, vull ressaltar aquest important punt: la trista realitat és que cada dia molts milers de catalans són innecessàriament espantats, des-animats, intoxicats, cremats i mutilats en els Hospitals públics i privats -i no només en els Departaments d’Oncologia- negant-los el dret a la informació de que hi ha altres maneres d’entendre “això” que s’anomena “malaltia” i que oficialment (i, com a conseqüència, també socialment) és vist com a negatiu, i que existeixen altres tractaments menys agressius i generalment molt més econòmics (fet que, és important saber-ho, NO interessa EN ABSOLUT ni als que gestionen el poder que proporcionen els pressupostos, ni als nombrosos intermediaris que en cobren comissions).

Aquestes quatre passes (i més) m’han decidit a ajuntar a partir d’ara les meves dues activitats que he mantingut separades. Desitjo que els continguts qualitatius (coneixements, capacitats, recursos pràctics aplicables de manera fàcil i econòmica si no de franc,…) que Plural-21 porta 28 anys investigant de manera independent, s’apliquin a qui ho desitgi voluntàriament a la societat catalana de nou lliure… i, quedi clar, a qualsevol altre societat que vulgui utilitzar-les!

 

ESTABLEIXO AQUÍ UN PRIMER PONT ENTRE ELS CONTACTES DE LA GOTA CATALANA I L’ASSOCIACIÓ PLURAL-21. I aviat presentaré LA GOTA CATALANA a tots els contactes de Plural-21.

Plural-21 és, molt probablement, una associació única en el món, i això és una llàstima ja que convindria que n’hi haguessin una desena de similars en cada ciutat. Però no conec cap altre associació que tracti tants temes, tan importants i tan diferents, i que els tracti tots contra la corrent; si en coneixes alguna, fes-nos el favor recíproc d’establir comunicació per poder col·laborar. Senzillament, des de 1990 Plural-21 ha actuat cada vegada més conscientment buscant/trobant/defensant/afirmant el que ara sé formular rotundament amb la quaterna VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT.

Quan, encara sense ser-ne gaire conscient, el poble català ens estem mobilitzant un altre cop des del 2009 per recuperar la llibertat que ens va ser arrabassada el 1714, i quan estem descobrint a base de garrotades i de decepcions que cap poderós de l’establishment mundial està interessat en la nostra independència/llibertat i que només podem comptar amb nosaltres mateixos, vull aportar la lliçó més important a que he arribat: a nosaltres ens correspon afirmar i defensar VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT CATALANA atès que ningú dels que mana actualment -ni aquí, ni allà, ni més enllà- n’està a favor, ans el contrari.

I si això et sorprèn, fes, siusplau, un exercici: pensa quin(s) de tots els personatges en qualsevol àmbit que surten regularment (pot passar que alguna vegada aparegui algú de manera puntual) en els mitjans de comunicació i que tenen una influència mundial, o europea o en qualsevol continent, o en “el Reino de España” o en qualsevol altre ESTAT-nació, o en l’actual “Comunidad Autónoma de Cataluña” o en qualsevol altre “Comunidad”, associes amb la quaterna VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT (en el nostre cas, IDENTITAT CATALANA).

I si excepcionalment -ja que gairebé tothom a qui he fet la pegunta personalment ha contestat ràpidament “Ningú!”- et ve algun nom al cap, fes-te la següent pregunta:

Aquest personatge en el que en principi has pensat com a representant de VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT, ¿t’ha explicat (o simplement mencionat, obrint així la porta a després aprofundir-les) “coses” tan importants com que (esmentant-ne aquí només algunes):

***en positiu

—el ser humà (i en general, qualsevol organisme viu) té diversos sistemes autoreguladors que tendeixen constantment a la salut i la vida?

—les malalties realment biològiques (descartant així les conseqüències negatives en la nostra salut de les agressions químiques, acústiques, de les radiacions electromagnètiques i altres, etc., d’igual manera que no considerem malaltia els efectes d’un tret de pistola o d’una ganivetada) són programes que la natura ha posat dins nostre per tal de facilitar-nos justament poder superar las situacions conflictives que vivim, i que, per tant, en lloc de ser conseqüències negatives i perilloses de “microbios que nos atacan”, “genes que mutan”, “proteínas que se vuelven locas”, etc., tenen un sentit bio-lògic, és a dir, tenen una lògica de la vida que la medicina i la ciència oficials no només ignoren sinó que volen continuar ignorant, impedint que el poble hi tingui accés?

—l’aigua de mar és un gran aliment i encara un millor medicament, i que, per exemple, si les transfusions fossin d’aigua de mar en comptes de sang, tot aniria millor (i, a més, seria molt més econòmic: la sang és el petroli vermell)?

—hi ha bacteris que es “mengen” la radioactivitat i que podrien neutralitzar en pocs mesos aquests perillosíssims dipòsits de residus radioactius que oficialment reconeixen -encara que no en parlen- que tenen milers d’anys de “vida” destructiva?

—el cervell és qui construeix les imatges i que hi ha mètodes que permeten que els cecs puguin veure fent arribar al cervell la informació que necessita per fer les imatges captant-la des d’altres parts del cos o des del món subtil que ens envolta?

—existeixen diverses fonts d’energia inesgotables, no perilloses, no contaminants i pràcticament gratuïtes?

—…

***en negatiu

—sistema sanitari i salut són dos mons contradictoris, i que en particular les vacunes són una catàstrofe física i psíquica?

—l’agent nociu de l’anomenat “Síndrome Tóxico Español” del 1981 no va ser un oli de colza manipulat sinó en realitat dos productes (Nemacur i Oftanol) de la casa Bayer utilitzats intencionadament -per qui?- en el cultiu de tomàquets a una parcel·la de Roquetas de Mar, província d’Almeria?

—els atemptats de 11-S del 2001 als USA; de l’11-M del 2004 a Madrid; del 7-J del 2005 a Londres;…; del 17-A del 2017 a les Rambles i a Cambrils;…; no van ser organitzats ni realitzats per les persones oficialment acusades de fer-los?

—el 24 de març del 2015 l’avió de Germanwings que sortit de Barcelona es va estavellar al costat de Barcelonnette als Alps, NO va ser a causa de que el copilot Andreas Lubitz es suïcidés?

—cada any un nombre no concretat però considerable de nens i de joves d’ambdós sexes desapareixen o són comprats per maltractar-los, abusar-ne i fins i tot assassinar-los?

—les fumigacions aèries (mal anomenades chemtrails) no només existeixen i ens estan intoxicant, sinó que formen part de la guerra climàtica mundial anomenada Geo-Enginyeria posada en marxa als USA fa mig segle (i que aquest poderós origen és la raó de que els dirigents actuals “no les veuen”)?

—les llengües dites llatines no provenen del llatí?

—l’evolucionisme darwinià no té cap prova científica… ni probablement tampoc hi ha prova científica de cap altre tipus d’evolucionisme?

—…

—i finalment vull mencionar un greu tema d’abast mundial que, de manera totalment independent, he investigat durant 25 anys de la meva vida: que “això” anomenat SIDA no té cap base científica sinó que és un muntatge made in USA a desmantellar?

Tot això i més ho he anat descobrint al llarg dels cinc lustres que fa que sóc activista, primer en el camp de la-salut-i-la-malaltia i després, més àmpliament, en el de la-vida-i-la-mort. I també jo em creia confiadament allò que els dirigents i els (ir)responsables diuen (que jo sàpiga, ningú neix dissident ni, encara menys, desmuntador). I en aquest dur però apassionant camí, poc a poc he conegut moltes dotzenes de persones/grups/associacions/entitats de molts tipus i de molts llocs que durant dècades, nadant contra la corrent i sense rebre no ja subvencions sinó cap espai de difusió, han dedicat la seva vida a preservar i a aprofundir coneixements en camps molt diversos que millorarien diferents aspectes de la vida de moltíssimes persones i del conjunt de la societat.

Però la gran majoria d’aquesta quantitat enorme d’esforços, de possibilitats i de recursos han estat intencionadament marginats i silenciats (i fins i tot reprimits) pels que -per ara- ens governen, aquí i arreu. Jo mateix, durant les meves gairebé tres dècades d’intensa militància política sobre tot a l’extrema esquerra, vaig ignorar aquesta dimensió decisiva. Perquè el fet real i pràctic és que, des de l’extrema dreta a l’extrema esquerra passant per les posicions que apareixen en els medis de comunicació, TOTS I TOTES col·laboren en mantenir les mentires oficialment establertes.

La meva avantatge per a poder desempallegar-me de tant engany destructiu és que jo en cap moment vaig tocar poder oficial, ni vaig cobrar res de cap activitat que pogués contribuir a fomentar o a mantenir aquest desconeixement.

Afirmar ara VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT significa actuar per superar la divisió dretes-esquerres (extremes incloses) i moltes altres polaritats (polítiques i no-polítiques) artificials que són constantment fabricades per impedir que podem adonar-nos de quelcom tan important com que TOTHOM (excepcions, per favor!!!) que té un paper dirigent, està actuant en contra nostre. En efecte, superarem aquestes divisions esterilitzadores i obscurantistes en la mesura que siguem capaços de crear una dinàmica de posar-nos i actuar junts sota el lema VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT; aleshores, aquesta força constructiva i saludable desplaçarà a tothom qui s’hi oposi.

Finalment per avui, considero que és necessari posar al començament de les nostres Constitucions Catalanes (que són vigents i que només ens cal reconèixer-les i començar a aplicar-les) un preàmbul amb el contingut que aquí proposo. Aleshores tornarem a ser NACIÓ-estat com vam ser fins 1714, i serem la primera NACIÓ-estat (i en absolut ESTAT-nació com són els actuals) que afirma i defensa VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT CATALANA, i que, com a conseqüència, i en la mesura de les nostres forces i possibilitats, ens posarem al servei de la VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT de tots els pobles del món i de tothom.

Barcelona, 21 d’octubre de 2018

Lluís Botinas, impulsor de https://lagotacatalana.cat/