Encaputxats detinguts?

Quants emmascarats has estat detinguts

en els aldarulls dels darrers dies?

Jo no n’he sentit parlar de cap (encara que sí de noencaputxats). Si n’hi ha hagut -i si se me’n dona informació detallada, és clar- matisaré o fins i tot rectificaré el que escric a continuació.

La qüestió és que em sembla molt incoherent que els comandaments dels Mossos declarin en conferència de premsa que en els darrers temps han detectat la presència de grups radicals, que els  mitjans estiguin durant bastant temps retransmetent primer en directe i després dins de les notícies les escaramusses de grups (comandos?) de persones encaputxades que tiren objectes contundents contra els Mossos, que cremen contenidors, que fan destrosses,…, i que, en canvi, al final o després no s’informi de que han estat detinguts alguns d’aquests agitadors violents.

I la veritat és que només em ve al cap una explicació: evitar que si és detingut algun encaputxat, després resulti que l’encaputxat arrestat és Mosso, o “Guardia Civil”, o “Policía Nacional”, o “Agente del CNI”, o agent de cossos similars que desconec, o…

COMPTE! No descarto que també pogués ser detingut algun jove o algun no-tan-jove emprenyat per l’actuació anti-catalana dels dirigents catalans independentistes. Però aquest hauria estat “un tonto útil” arrossegat pels professionals de “las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del Estado Español, que incluyen los Mossos d’Esquadra” als qui s’ha encarregat “la misión” de fer caure sobre “el independentismo catalán” l’acusació de ser violent.

Si l’1-O del 2017 va quedar com mostra de la violència de l’“Estado-Español”, ara l’1-O del 2018 està sent promocionat -i hauria estat prèviament organitzat- com mostra de la violència del “independentismo catalán”.

I el que em sembla més probable és que les dues violències hagin estat pactades entre els que manen a Madrid i els que sub-manen a Barcelona (o potser fins i tot per nuclis de poder més a dalt i més llunyans que dirigeixen a uns i altres). És significatiu que quadres mitjos dels Mossos hagin denunciat que aquests darrers operatius havien estat organitzats amb criteris polítics i no pas amb criteris tècnics.

Amb quin objectiu aquesta col·laboració Madrid-Barcelona? Doncs amb l’objectiu comú de justificar la intervenció internacional davant de “tanta violencia de uno y otro bando” i la corresponen mediació d’organismes i de personalitats que forci a concretar un referèndum (si cal, li diran d’Autodeterminació) pactat i vinculant “com a Escòcia o a Quebec”, expressió que va inculcant subconscientment que el referèndum s’organitzaria per a que es perdi.

Aquesta és la trampa democràtica que cada cop demanen (“reivindiquen”, “reclamen”, “exigeixen”, …) més la gran majoria dels dirigents polítics, socials, mediàtics,…, catalans independentistes. Que l’objectiu és perdre queda al descobert quan es sap que TOTS I CADASCUN d’aquests mateixos dirigents independentistes van silenciar el 2014 i segueixen silenciant ara que el referèndum del 2014 a Escòcia es va perdre per tupinada!: un 70% REAL de “SÍ” va ser transformat en un 54,5% OFICIAL de “NO”.

Ja he explicat en altres articles que, des del punt de vista català, nosaltres no hem de votar res ja que el nostre cas és únic, i que el referèndum és una trampa. Nosaltres “només” hem d’explicar que SOM UN PAÍS OCUPAT DES DE 1714, que se’ns està aplicant EL GENOCIDI CATALÀ segons els articles de la Convenció contra el genocidi, adoptada per l’ONU el 1948, que volem recuperar la llibertat, i que els invasors/ocupants/genocides han de marxar ara de la nostra terra.

Aquí només vull subratllat unes no-detencions que il·lustrarien un dels múltiples aspectes que té l’actuació conscient dels actuals dirigents catalans independentistes (com n’és un altre aspecte les seves divisions i enfrontaments que, de nou, ocupen un primer pla desmoralitzador) per impedir que el poble català torni a ser independent/lliure.

Lluís Botinas, 5 d’octubre del 2018

Impulsor de LA GOTA CATALANA per RECUPERAR LA LLIBERTAT DE CATALUNYA arrabassada el 1714, i RECONSTRUIR LA NACIÓ CATALANA, impedint així EL GENOCIDI CATALÀ