Dl. 24: “Què passa des del 2009?”

Dilluns, 24 de setembre de 2018, a dos quarts de vuit del vespre

Cartagena, 230, 5è 1a (tocant a c. Mallorca)

Activitat gratuïta

Trobada

I ara, què? Ressituem-nos!

Re-avaluem el que ha passat des del 2009

Menys excuses i més veritat!!!

Confiant en que el ser festiu faciliti que puguin venir persones que normalment estarien treballant, convoco aquesta Trobada per anar fent balanç del que falsament i interessada es presenta com “un conflicte entre Catalunya i España” i fins i tot com un suposat “xoc de trens”.

Parlar així reforça el principal engany des del 1977 (i en realitat, des del 1714): l’existència d’una entitat amb vida pròpia anomenada Catalunya i que, per tant, disposa d’un Parlament català propi, d’una Generalitat de Catalunya autèntica amb un autogovern català efectiu, que confecciona els seus pressupostos catalans,…, i que, en resum, tindria vida pròpia.

En realitat, i en general, des del 1714 no hi ha res autènticament català. De fet, ni tan sols existeix “el poble català” atès que un poble que no és lliure, no és poble. El que hi ha des de fa 304 anys és un poble català ocupat i pres, sotmès a Madrid/Castilla/Estado-Español, i que és víctima d’un genocidi que s’està executant des de molt abans de 1714.

I en realitat, i en particular, des del 1977 el que hi ha és una falsa “Generalitat de Catalunya” que forma part constituent de l'”Estado-Español“. Per això “la máxima autoridad del Estado Español en territorio catalán es el Presidente de la Generalidad de Cataluña“, els pressupostos de la Generalitat de Catalunya formen part de “los Presupuestos Generales del Estado Español“, les decisions del Govern de la Generalitat de Catalunya només es poden prendre “dentro de las competencias transferidas por el Gobierno Español”,…, i els Mossos d’Esquadra formen part de “las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del Estado Español“.

Resumint-t’ho de manera suau: l’actual Generalitat de Catalunya és l’ETT (Empresa de Treball Temporal) del poble català.

I que d’això es tracta es pot confirmar d’una manera gràfica contundent: el 1977, ¿va tornar a aparèixer Catalunya en els mapamundis d’on vam desaparèixer el 1714?

A més, a la Trobada del dilluns 24 farem una avaluació de la trajectòria seguida des del 2009 que porta a la conclusió que l’obstacle principal per la independència/llibertat de Catalunya no és Madrid sinó Barcelona.

Benvinguts!

Lluís Botinas

impulsor de LA GOTA CATALANA      https://lagotacatalana.cat